ArenaBG
mobile spot 4
published by BaRdOmEtOo-X на 2012-03-10 20:39:38
Вашето мнение относно The Artist може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Deadpul на 2012-03-12 22:57:50
3 награди "Златен глобус". Да не говориме и като цяло колко награди спечели, а и е определян за филм на годината... многократно. Направо е за пропускане, да.
published by Grind на 2012-06-23 03:23:37
Филма определено влезе преди малко в графата ми най-добри. От много време не бях гледал филм с такъв интерес. Толкова обикновен, а в същото време "заковава" изцяло вниманието ми. Толкова леко се гледа, че не ти трябва да си някой дървен философ, за да го разбереш, а и липсата на реплики допринася за това като цяло. Няма излишни мелодрами, баналности и супер големите отклонения от смисъла. Нито много дълъг, нито много кратък. Според мен, ако филма беше цветен, тогава за нищо нямаше да става, както и щеше да му се изгуби специалното на този "тип" филми.(казвам го заради коментара преди мен) Актьорската игра... нямам думи. Според мен и Беренис Бежо трябваше да вземе Оскар, а не Мерил Стрийп, но как да оставят НЕАМЕРИКАНЦИ да вземат награда за най-добър/добра актьор/актриса... Ае с две думи ВЕЛИК ФИЛМ и според мен напълно си е заслужил положителните отзиви, които е получил. Наистина такива филми не излизат често.