ArenaBG
mobile spot 4
published by 3dfx на 2010-03-15 17:01:53
Вашето мнение относно Art_Of_Murder_Cards_Of_Destiny-GOW може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Scorch16 на 2010-05-10 23:02:47
Игричката е супер, обаче зависнах на едно място. Някой може ли да помогне?
В лабораторията на ФБР успях да подредя парченцата от семената и да сканирам уликата. Разпечатах и двете неща на принтера, но като тръгна да излизам не ме пуска и ми казва, че трябва да оставя стаята във вида в който е била. Някой има ли идея за какво става въпрос?
published by mond на 2010-03-15 17:39:45
кофтито на тази игра е 4е не може да се смени резолуцията и се играе на грозна графика ина4е играта не е зле
published by bitchslapper на 2010-03-15 17:51:34
Има едно "save aspect ratio" или нещо от сорта в Graphics и като го махнеш резолюцията сякаш се оправя автоматично. Аз играх в началото малко, дадох да яде на котката, отворих кутията, стигнах до болта и се изнервих тотално и я изтрих. Графиката е отврат, геймплея още повече. Играл съм подобни игри преди години, които са били по-добри от тая, която е от март месец сега, ужас просто.
published by mond на 2010-03-15 18:00:00
bitchslapper колега на каде сме без тебе хаха:))))))))))))
published by ven1do на 2010-03-17 22:30:25
като оправиш гумата ти трябва парче пластмаса която се взема от стрелбището трябв да вземеш едно червено въже мисля че беше в кабината от кадето се пуска влака и пирона от стаята на охраната после отиваш в бараката с менгемето слагаш парчето пластмаса стягаш менгемето пробиваш го с пирона вземаш го и прекарваш въжето.
published by kpzara на 2010-03-17 14:03:40
Някой може ли да ми каже как да блокирам влакчето в парка? :(
published by azqwe на 2010-03-18 03:53:11
Аз стигнах до един завод... Има някакви лазери свързани със бомба..Четох какви ли не коментари как се минава(на английски) и така не разбрах какво точно се прави... Ако някой случайно го е минал да сподели как става номера:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by martyicucka на 2010-04-05 14:29:32
Някой ще обясни ли какъв е проблема с графиката или ?
Ако е добра , спрете да пишете безсмислици поне ! Спама не е полезен и не ни вълнува ...
published by reaperposta на 2010-04-14 10:27:17
За лазерите просто следиш диаграмата която е до един от тях. Не е трудно, само че май имаше значение коя диаграма построяваш първо.
published by giggles_free на 2010-04-20 15:54:45
az nemoga da izlqza ot typiq teatyr napravil sym vsichko kakto trqbva i ni kazva che moje bi propuska neshto!stava vypros sled kato vzema filma ot projektora i snimam plana za mestata i trqbva da izlqza za da zanesa dokazatelstvata na kolegata ama neshto nestava akonqkoi moje da pomogne sym mu blagodaren
published by mimsSsY на 2010-06-16 14:51:43
Аз имам същия проблем. Не мога да изляза от лабораторията и това е. Четох и в помагалото, гледах и видео помощници, направила сам всичко, което трябва и пак ми показва, че трябва да оставя всичко както си беше, иначе Уенг ще се заяжда. Ако вие също сте имали този проблем, моля да помогнете!
published by ludia734 на 2010-10-01 17:30:46
може ли някои да ми помогне..ами по4нах да играя играта..страьотгна е..но съм в къщата..вземах някои неща..но не мога да изляза от вратата на вън..моля ви някой да ми каже как да изляза от къщата..скайпа ми е лудиа7777777 само 4е с латински букви..ше бъда много благодарен на този който ми помогне ..и ми каже как да изляза от вратата на къщтата..
published by ludia734 на 2010-10-01 17:34:42
може ли някои да ми помогне..ами по4нах да играя играта..страхотна е..но съм в къщата..вземах някои неща..но не мога да изляза от вратата на вън..моля ви някой да ми каже как да изляза от къщата..скайпа ми е лудиа7777777 само 4е с латински букви..ше бъда много благодарен на този който ми помогне ..и ми каже как да изляза от вратата на къщтата..