:)Здравейте,
пиша защото и аз не харесвам mp3 - особено Lame, който безцеремонно премахва високите честоти на звуковия спектър. Понататък, това което мисля че става, е "войната на звуковата сила". Продуцентите моделират звуковия спектър така, че да получант най-силен звук, чиято енергия основно се съдържа в ниско и средно честотните компоненти на спектъра, което заглушава и липсата на високочестотните компоненти се маскират.
Бих добавил все пак поне две не лоши (може би) новини:
1) С благодарности за [color=red]malik[/color], все пак това много популярно шоу, нък и не само то, може да се свали от много и бързи сървери практически веднага след като мине пилотното му предаване по DI.fm
2) Лично аз записвам това шоу една седмица след пилотното му излъчване, то фактически е 2 дни след него на XM82, и понеже комуникационния канал на радиото е достатъчно добър аз имам срсвнително хубав изходен звук. Този звук аз допълнително обработвам, така че звъковият му спектър е близък до този на компакт дискове на Armin, компресирам го във формат на MPEG-4 vbr 85% качество - @360 и го предлагам. (В същия режим компакт дискът на Armin и 100% качество се компресира до 400 kbps.)