ArenaBG
mobile spot 4
published by ABGTeam на 2019-04-16 01:34:11
Вашето мнение относно Arctic (2018) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by vhristov92 на 2019-04-17 21:09:51
Ако мислите да се самоубивате, гледайте преди това този филм. Определено ще ви отегчи още повече. По- без смислен филм не бях фледал.. Загуба на време. Иначе благодаря на екипа за труда.
published by zloster12 на 2019-04-22 13:26:49
Не мога да се съглася с предното мнение. Като начало: основният мотив във филма е желанието за живот и оцеляване. Даже, когато е безнадеждно! Как това има нещо общо със желанието за самоубийството? Това ще трябва да оставя на останалите да преценят.
Филмът е прост и сериозен. За простички и много сериозни неща. Това май най-много ми допадна в него - няма глас зад кадър да ти обяснява какво виждаш и как се чувства главния герой. Дава сцената и оставят зрителя да преценява.
Не е за хора използващи разсъждението: "това е яко, онова не ме кефи", които не могат да съставят две-три изречения обяснение без да започнат да си противоречат.
published by lachence на 2023-12-24 13:59:30
Филмът ми хареса и се доближава що годе до реалността спрямо много други и особено Беър Грилс реалките. Няма излишна реч и действия. Знае се, че при оцеляване трябва спокойствие, преценка, план дали да се стои и укрепи човек, или да хукне да търси спасение, после да се действа по-скоро умерено, да се пестят сили, да се действа върху убежище, вода и после храна и ориентиране. Този и Каст ауей с Том Ханкс дори и холивудски се доближават до оцеленчески ситуации, а не само шоу и екшън.