ArenaBG
mobile spot 4
published by ArenaBG.com на 2008-08-28 09:53:56
Вашето мнение относно Apollo.13.1995.1080p.HDDVD.DTS.x264-CtrlHD може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Vruk на 2008-08-28 10:24:56
Велик филм! Много добра актъорска игра, страхотни ефекти, чдесен саундтрак на Дж.Хорнър и най-вече увлекателна история ("фантастиките" на реална тематика са доста малко)! Качеството също е страхотно.
Пък и кара човек да се замисли покрай глупости колко е изостанало човечеството, след като половин век по-късно все още не можем да с върнем в дълбокия Космос и на Луната...:-/
published by painmaster на 2008-08-28 12:49:41
Абе какво правите с рилийзи от по 13 ГБ ?? Как ги записвате - цепите на 2 ли?

Междувпрочем - историята на филма не е фантастика. Събитията са реално случили се.

[url]http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE_13[/url] А дали трябва да се връщаме на този етап и какъв е смисъла е една съвсем друга тема за разговор.
published by mvc на 2008-08-28 17:42:46
Много голямо брее, един път свалих 13ГБ релийз - Трансформерс (то на тях си заслужаваше), наистина страхотно качество, особено на 46 инча, ама и 8ГБ да е почти не се вижда разлика, а за тегленето е доста голяма...
Както и да е, браво за ъплоада! Щях да го дръпна ако беше 4,6 или 8 ГБ ама 13... няма да е
published by dany на 2008-08-28 23:28:03
painmaster, сигурен ли си че събитията във филма не са фантастика, а аз мисля, че всичките американски "кацания" на Луната са фантастика! И ще ти ти дам много прост пример - защо американците не продължиха с кацанията? При положение, че днес техниката е на много по-високо ниво от 60-те и 70-те? Много просто - защото никога не са кацали на Луната!
published by painmaster на 2008-08-29 08:41:13
Dany, има много прост отговор защо няма експедиции до луната - огромни разходи и нулеви приходи. Когато харчиш милиарди и обществото пита за къв чеп му харчиш данъците, просто режеш разходите. Сериозна колонизация на космоса ще има само когато от нея има преки икономически изгоди. Това се случва и в момента. Надпреварата за луната обявена в момента от САЩ, Русия и Китай е за Хелий 3 - гориво за термоядрени реактори.
published by dany на 2008-09-03 16:29:02
painmaster, донякъде си прав, но по твоята логика нямаше да има и космонавти, защото и изпращането на хора в космоса, и поддръжката на МКС никак не са евтини.
published by tarlyo2 на 2008-09-03 16:53:40
Имам CiberLink Power DVD(за възпроизвеждане на HD i BlueRey),също така имам и всички необходими кодеци за този филм,но немога да го гледам.Ако някой може да ми обясни защо се получава така ще му бъда много благодарен.Благодаря предварително.
published by BobbyTsanev на 2008-09-14 16:35:56
VLC плейъра помага за всичко, вкл. и този формат.
Историята е напълно истинска на 100%.
Дори главния герой все още е жив и здрав.
Филма е уникален.
Музиката на Джон Уилямс също.

Гледайте го...!!!!