Абе всички тук сте едни "разбирачи" -_- Вместо да се държите като нормални хора, вие се плюете взаимно. Еди коя си игра била тъпа, еди коя си не ставала, еди къде си пишело "тази игра е тъпа" и вие като коне с капаци следвате и повтаряте, без да сте проверили дали за вас самите наистина е така. Ми всеки си има мнение и вкус бе, един го кефи едно, друг друго, трети трето и така нататък. Всички ми казват че WoW била най-яката. Ми добре, не съм я пробвал не мога да споря, ама не се кефя на Warcraft вселената и няма да си я кача тази игра. А и принципно не се кефя на MMORPG-та. Но това не значи, че ще взема да плюя играта (Все пак хората от Близард) са хвърлили адския труд за нея и заслужават уважение поне за това. Това не значи че ще тръгна и да псувам разни други потребители с различно мнение от моето. Какви хора сте не мога да разбера... А сега по темата, адския фен съм на Конан от над 15 години насам и това е първата MMORPG игра която си свалям въобще. И искам да питам, как да я подкарам въобще, да я пробвам дали става и как ми върви, за да знам дали въобще да си купувам оригинала? Защото съм готов да си взема оригиналната игра за 70 лева и да си плащам месечните такси (стига разбира се, да се убедя че ще ми върви). Затова искам да пробвам тази версия, свалих я, ъпдейтнах я, тръгва ми и всичко е наред, ама как да си направя акаунт? Къде въобще се пишат тези уж фрий сървъри? Ако някой ми помогне, ще съм му много благодарен :)