ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2011-04-08 18:35:23
Вашето мнение относно Anomaly.Warzone.Earth-TiNYiSO може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by smokyog на 2011-04-08 22:17:26
НОД-а крясна за троянче от крака -_- :-/
published by rexxxxx на 2011-04-08 23:44:39
да определно е с някакъв вирус - операционната система се бъгна след опит за инстал - все пак да поясня че е релииза от замунда - но той е същия.

win-а забива след boot при опит да зареди нещо - някой ако има идея как се оправя да свирка.

даже и safe mode не работи.
published by rexxxxx на 2011-04-09 00:58:37
Ето решението:
1. Взимате една USB флашка с поне 200 МБ совободно и форматирана в FAT16 или FAT32 !
2. Отивате тука: http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208282163 3. Четете (ако знаете английски - ако не, се молете да съм се изразил ясно нататък)!
4. Сваляте: http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable и http://rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/rescue2usb.exe 5. Инсталирате Rescue2USB - стартирате - в едното поле давате къде се намира ISO-то kav_rescue_10.iso а в другото избирате флашката.
6. Пускате да се запише !
7. Рестарт и boot от флашката (в BIOS-а задайте да boot-ва от flash устроиството) - като зареди (ползвайте графични или текстовия режим) в настройките му дайте да ви пита за действие веднага след като намери нещо (това се преави за да не чакате да сканира целия хард, че може да отнеме време) - пуснете пълен скан - ще намери веднага гадното лайно - давате му да го лекува - излекува го - спирате (ако не искате да провери целия диск).
8. Рестарт и boot в Windows !
При мен така стана надявам се да съм помогнал на някой преди да е почнал с преинсталациите, че за мен това не беше опция !
published by rexxxxx на 2011-04-09 00:58:58
7. Рестарт и boot от флашката (в BIOS-а задайте да boot-ва от flash устроиството) - като зареди (ползвайте графични или текстовия режим) в настройките му дайте да ви пита за действие веднага след като намери нещо (това се преави за да не чакате да сканира целия хард, че може да отнеме време) - пуснете пълен скан - ще намери веднага гадното лайно - давате му да го лекува - излекува го - спирате (ако не искате да провери целия диск).
8. Рестарт и boot в Windows !
При мен така стана надявам се да съм помогнал на някой преди да е почнал с преинсталациите, че за мен това не беше опция !
published by rexxxxx на 2011-04-09 00:59:25
че за мен това не беше опция !
published by ShadowyMOON на 2011-04-11 16:00:56
Google the Theta release, tested it and it works fine, no viruses.
published by embrion на 2011-04-27 15:52:45
Админите, махнете тоя релийз преди още хора да са се прецакали!!!
ЗАБОГА БРАТЯ НЕ СВАЛЯЙТЕ!!!
published by weisspro на 2011-05-10 15:28:58
хахаха Хора не ползвате ли антивируси?? Аз с моя НОД засякох троянеца, дезактивирах защитата докато инсталирам играта и съм си ОК, само от време на време се пробва да отвори някъв ебан сайт, но НОД-а го спира....
Както и да е релийза не сработва, или крака поне. Намерих чист същия релийз, но пак не работи. Иска активейшън код ... Някой ако има код или кейген или крак да пише
published by harankash2000 на 2011-05-28 12:48:55
serial number?!!!