ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2016-08-20 13:12:30
Вашето мнение относно Ancient.Aliens.S11E13.Beyond.Roswell.720p.HDTV.x264-DHD може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Dr3adLoX на 2016-08-20 19:40:32
Аз, леко оф-топик, искам да направя едно изявление, не че на някой му пука, ами просто щото се чувствам, че извършвам грях всеки път, когато го качвам тва предаване, което отрича Бог и приписва всичко на извънземни. И аз така, като глупак разправях едно време. За тва сега искам публично да се поправя и да кажа следното:
Аллах е всичко, което е. Няма нищо друго освен Аллах. Той е тоталната реалност. Всичко друго, освен Аллах, е илюзия. Всеки, който е горе, е слуга на Аллах и нищо повече. Аллах е създателят на Земята и Небесата, световете и звездите, времето и пространството. От Аллах идва всеки миг, всеки дъх и всичко, което е в сетивата. Аллах казва "Бъди!" и то е. Аллах е най-великият. Слава на Безкрайният Аллах!
С това си измивам ръцете и от тук натам, аз не съм този, който ви е подвел да вярвате в тази лъжа. Ако продължите да го вярвате, ще си е от вас и за ваша сметка.
Мерси за вниманието.
published by v1ado на 2016-08-21 00:03:12
Ама колко си off topic :(
published by ognianpeev на 2016-08-21 08:17:58
Сега какво? Ще ходиш при ИДИЛ ли?
published by Dr3adLoX на 2016-08-21 11:59:23
Ама не се впрягайте толкова. Както казах, коментара съм го написал за себе си, не за вас. Иначе, да, с удоволствие бих отишъл в 6ти век да паса камили, вместо да седя в бетонената джунгла сред вас неверници. Уви, Аллах има различен план за мен. Почивката с камилите ще ми е след това. И не, аз съм слуга на Аллах, не подкрепям ЦРУ организации от сорта на ИДИЛ. Други тъпи въпроси ако имате, тука съм, заповядайте.
published by 6pindel на 2016-08-21 16:44:20
Алах ко имал за теб че не разбрах......ти май не те слуша главата нещо,дали алах дали бог зависи от вярата ти бе ненормалник такъв кат си рязан ко да напрайми.
published by slayerman5 на 2016-08-21 19:02:50
Дреад изглеждаш прекалено умен човек,за да вярваш в аллах безпрекословно, има нещо но дали е аллах или така са го нарекли просто никой все още не знае.No Gods No Masters!
published by slayerman5 на 2016-08-21 19:11:37
За мен Бог е една голяма верига която е оковала човечеството,самата идея е съвсем друга но хората с власт злоупотребяват с вярата на хората
published by snd444 на 2016-08-21 20:57:02
Степента на развитието ни е прекалено ниска, за да можем да опишем вселената с всичките и измерениения. Всички религиозни книги са интерпретация на свободна тема, понякога и на хора с ментални проблеми. Така че, аз предпочитам да съм "Тома неверни".
published by membership на 2016-08-22 19:13:13
Какви са тези мюсюлмански проповеди тука? Ислямска държава да не пуска корени и в Арената? Ай сиктир! Моля администраторите да се самосезират, не позволявайте подобно нещо, че ще стане страшно...
published by Cyborg на 2016-09-03 17:17:01
А да попитам, някой има ли представа от къде да изтегля 10-ти сезон или ако го има някой да го качи тука. HD разбира се, като тези тук