ArenaBG
mobile spot 4
published by Larkito1 на 2009-05-21 14:51:46
Вашето мнение относно American Idol S08 E40 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by CINEMATICS на 2009-05-21 17:22:04
Бахти тапанарщтината малумна тея нормлани ли са ,тва никои не го о4акваше и самия Крис е савсем на ясно 4е
не може да се сравнява с батко си Адам и му го каза, и на сцената 4е го заслужава тои .Както и да си4ки знаят кои е истинския победител ... 10x за циалото финално шоу -_-
published by Mercy2005 на 2009-05-21 20:40:18
Не мога да повярвам, да спечели Крис, който сигурно не е лошо момче. Но от финалните 13, може би най-няма глас. Жалко за Адам, страхотен певец, но явно и в Америка гласуват за подстриганите и зализани момчета от добри семейства. Не трябва да се оставя на публиката да избира, лош вкус и елементарни пристрастия. Никой не обръща внимание на таланта, каквато е идеята на това състезание. Много съм разочарована!
published by Zipy на 2009-05-21 21:11:05
Много зле , просто не мога да ги разбера американците , може би защото е гей не са гласували за Адам ... а от толкова далече си личи че просто не е най-добрич
published by Mercy2005 на 2009-05-21 21:28:07
Адам е гей?
published by darkfire4444 на 2009-05-21 22:57:02
ми не знам някъде да е потвърдено, че е гей.. ама така плямпат из коментарите насам-натам.. и то предимно такива, които не го харесват..
иначе да.. и аз съм съгласен с вашето мнение.. четох и из разни blog-ове самите американци какво мислят и пишат.. и учудващото беше, че повече от тях са писали същите неща като нас.. но пък си имаха доводи.. като например, че феновете на Danny Gokey са гласували за Kris.. и заради това той е събрал повечко гласове.. и разбира се малките дечица и момиченца са гласували за него.. както и свръх консервираните хора.. Крис обаче беше най-учуден сигурно от всички на планетата, че той е спечелил xDD хубаво е, че си призна, че Адам заслужава да победи.. ;D и все пак.. и мен ме е яд доста за поредната несправедливост в тоя свят.. ;]
published by darkfire4444 на 2009-05-21 22:57:26
...Крис обаче беше най-учуден сигурно от всички на планетата, че той е спечелил xDD хубаво е, че си призна, че Адам заслужава да победи.. ;D и все пак.. и мен ме е яд доста за поредната несправедливост в тоя свят.. ;]
published by vesib84 на 2009-05-21 23:06:54
Това беше най-голямото разочарование! Крис е на светлинни години по-НАЗАД от Адам! Нямам думи!!!!!! :thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
published by fixxxer74 на 2009-05-21 23:13:03
Сезонът беше феноменален, финалът бляскъв но бях като втрещен когато обявиха Крис за победител, както явно и цялата зала. Уви, понякога се получава така. Догодина да са още по-добри!

p.s Интересно защо продажбите в iTunes на Адам са повече от тези на Крис. На вас не ви ли е интересно защо,а ? :-/
published by pako на 2009-05-22 00:04:03
Не съм следила цялото шоу, гледах само последните им изпълнения и финала. Действително Адам е по-завладяващ като визия и енергия, но Крис е така да се каже по-универсален, не е толкова скандален и агресивен, колкото Адам. Може би това му е дало предимство при гласуването. Все пак Америка далеч не е само тинейджъри и младежи... Пък и Адам така или иначе ще си стане звезда, може би хората са решили да подкрепят the underdog, както го нарекоха. Но в никакъв случай не може да се каже, че Крис няма талант и качества.
published by darkfire4444 на 2009-05-22 00:23:57
никой не казва, че няма.. но това уж е competition за вокални умения и способнисти.. и за това кой е по-добър.. и тук идва момента, в който няма кой да отрече, че Адам е по-добър.. то се видя и още по-ясно на финала, когато пяха песента на Кара.. Адам тотално го разби..
published by tuparlak на 2009-05-22 07:35:54
За първи път гледах 27 епизоод и още тогава разбрах че Адам е следващия американ идол, заради него се варнах назад и изгледах целия сезон само и само да се насладя на сичките му изпалнения в предаването. Аз съм голям фен на Маикал Джаксон, но тъй като тои не е активен от доста време за мен Адам Ламберт и най-великия глас не само за ТЪПАТА Америка но и в целия свят в момента. Много сам разочерова...короната принадлежи на Адам от първия момент в които тои стъпи в това шоу и това ще се докаже в следващите 1,2 години когато Адам ще направи 100 по добра кариера и ще завладее сички класации. От първия момент в които го зърнах, чух аз съм фен номер 1 на Адам Ламберт.
published by tuparlak на 2009-05-22 01:06:57
za 1 pyt gledax 27 episod, ot togava si znaex 4e Adam 6te spe4eli. zaradi nego izgledax celiq sezon. za men Adam Lambert e nai - velikiq glas sled Michael Jackson i poneje toi ne pee sega Adam e nai-velikiq glas v sveta v momenta. pylen absurd. koronata be negova ot pyrviq moment v koito toi stapi v showto i tova 6te proli4i sledva6tite 1,2 godini kato napravi 100 po dobra kariera.
published by fiola на 2009-05-22 12:59:49
Е браво бе хора.аз се пазя тука 2 дена да не влеза в site на american idol да не видя кой е спечелил. влизам тук да видя защо не ми се сваля торента и вие коментирате кой е спечелил...мерси много, че ми развалихте изненадата и удоволствието от шоуто (ако може да се каже удоволствие след като това е победителят).
За тези които още не са разбрали - Адам е гей, но това не пречи на мен и други хетеросексуална жени да го харесват.
Мн съм разочарована!!!!!!!!!!
published by avril1324 на 2009-05-22 15:00:41
ами никой не те е карал да четеш коментарите :P та ... мойто мнение е ю, че Адам трябваше да спечели ама на Америка не го обичала толкоз много :D
published by kofin на 2009-05-22 15:02:50
Според мен Крис спечели гласовете си с изпълнението на Aint no sunshine. На мен лично ми беше странен факта, че през целия сезон никой не направи забележка на Крис, че замазва така думите... от всичките му изпълнения да съм разбрал 10 думи... Другата причина Адам да не спечели е , че прекали с крясъците в последните седмици. Силата му беше в песни като Mad world ...
published by tuparlak на 2009-05-22 18:11:03
Ако е загубил заради нещо то е, защото американците са мега тъпи и явно не харесват различните...Адам си лакира ноктите, слага си грим и изглежда като >>ЕМО
published by tuparlak на 2009-05-22 17:52:14
Глупости на квадрат...крясаци...абе ти вообще знаеш ли каде се намираш???Адам може да пее всичко, по принцип не сам металист и не си падам по рок музика, на времето като по млад слушах Майкал и певци подобни на Крис и непонасах мажете които се обичат с други маже. Когато Адам пее, независимо какво винаги настрахвам....
published by tuparlak на 2009-05-22 17:57:06
....И заради него сега сам готов да подаржам сички гейове и лесбийки. Както споменах в предния коментарне обичам рока и метала, но каквото и да почне да прави Адам ще му бада фен номер 1 и ще го слушам винаги.Настрахвам когато пее Мад Уорлд но и когато пее Борн то бе уайлд.Кефи ме на 100%.
published by tuparlak на 2009-05-22 18:15:25
И още нешто, загледаите се когато пее какво излачва.Невероятен талант, невероятна харизма умопомрачим глас, който може да пее както и нискоооо ниско така и толкова високо че Крис само може да му целува краката. Преди да напишеш някакав тъп коментар по негов адрес помисли, защото си смешен и ...
published by trutka33 на 2009-05-23 09:51:52
Адам рулзззззз..
И аз бях втрещен ,като обявиха Крис за победител.
Адам е три класи над него,но уви "America has voted" :)

published by vesinesi на 2009-05-23 11:20:34
Не мога да си намеря място от яд.Крис трябваше да си тръгне отдавна. Финала трябваше да е между Дани и Адам, но разбира се Адам е от съвсем друга класа и трябваше да е ТОЙЙЙЙЙ.Много сам разочарована, много, много.Нямало е по-добър досега.Слушам го всеки ден и не ми омръзва.АДАМ ЩЕ СТАНЕ ЛЕГЕНДА.
published by vesinesi на 2009-05-23 16:04:35
Ще се пръсна от яд,още не мога да повярвам, че стана Крис.АДАМ, АДАМ и само АДАМ. Пристрастена съм вече към него.
published by tuparlak на 2009-05-23 21:03:04
весинеси кефиш ме даи скипе нещто там да си лафим мислиме еднакво :)
published by Shining на 2009-05-24 00:43:33
tuparlak влизал ли си някога в час по български език!? По принцип не коментирам правописа на хората тук, но при тебе е фрапиращо зле!:'(
Иначе сезона беше страхотен с изкючение на последните 5 минути:-/!Адам беше абсолютния номер 1 от началото до края!

published by fixxxer74 на 2009-05-24 12:46:32
Фенове на Адам - спокойно! Kiss са предложили да го вземат на турне. Queen пък май го искат за вокал. Слаш и той го е поканил да пее в албума му. Нещо май Адам взе да се оказва по-зает още преди турнето на Айдълите. :thumbsup:

p.s. Дано изкарат албуми на Дани и Алисън тази година! Миналата издадоха на Арчилета, който бе втори. При този силно конкурентен сезон тази година стискам палци за кариерите и на тези двама, че и на Скот, Ануп, Мат и Меган. Ех, да не забравям и Лил.
published by tuparlak на 2009-05-24 14:30:59
и каде ми отиде коментара за теб шининг? мега тъп си и доста прост. 1 единстженно не6то харесвам ж теб че си за Адам :П леке си ти
published by milky на 2009-05-25 08:05:39
Този път американците наистина ме учудиха. Но както се казва "Глас наоден- глас божи!" А честно казано Дани за мен беше по- добрия избор от тримата, но втора година подред да печели рокаджия?! Но да не съзираме някаква конспирация отново.
published by volki на 2009-05-27 19:14:28
Супер много ти благодаря за страхотния сезон на АИ ,който ни предостави.Бих искала да те помоля ако имах възможност да свалиш и британския Екс Фактор,много ще се радваме всички :)