ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2014-06-13 13:03:43
Вашето мнение относно Americas Book of Secrets - Season 1-3 (2012-2014) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Dr3adLoX на 2014-06-13 13:09:06
това предаване лъже много. внимавайте.
published by duckhorn на 2014-06-13 15:02:52
Dr3adLoX, ти къде живееш? На планетата Земя или някъде в космоса? Или са ти изпрали мозъка мидията на Ротчайлд. Огледай се първо преди да пишеш глупости. Всичко е повече от истина, но човек трябва да отвори очи а да не се подава на чифутската пропаганда.
published by sit на 2014-06-13 18:36:53
Това че Китай купува злато като за края на света, най-вероятно си е последица на американската спекулация. Който има възможността да печата или печели пари - купува, който няма, гледа от страни. Страната номер едно по количество купено злато на година си е Индия, и е така от много години насам. Макар и причината в Индия да се купува най-много злато да е друга, златото си е просто стока, която в момента явно се харчи добре и си струва да се манипулира някой и друг "световен" пазар за да се облагодетелстват някои (основно американски) индивиди.
Това е личното ми мнение за жълтия метал.
Колкото до филма... такъв, покриващ толкова много теми се прави единствено за да заинтересува колкото се може повече хора, за всекиму - по малко. Малко са тези които биха били компетентни по всички теми изложени в него.
published by duckhorn на 2014-06-13 20:14:23
Dr3adLoX, Златото на световния пазар се манипулира от Ротчайлд фамилията. Иди в Швейцария и ще разбереш. Какъв Китай, какви трици. Китай набира скорост и няма да е далеч времето, когато Света ще се съобразява с тях. А това, кой спонсорира тези филми също ми е ясно. Въс всеки случай не са чифутските банкери. Използувай малко логика, защото си българин. Прочети това, ако не си го прегледал до сега: " Home
The History of the House of Rothschild

by Andrew Hitchcock"
published by sit на 2014-06-13 23:08:14
е... ясно, просто одеве не беше толкова обстоен. Съгласен съм разбира се!
published by africa на 2014-06-13 23:15:30
Dr3adLoX - до накъде си прав за Китай и Русия, но че Израел ще оцелее е виждам как... Ако започнат да се елиминират един след друг(поинките), няма начин Израел да не бъде засегнат или да оцелее. Тази нищожна държавица, колко много врагове има покрай себе си....Според мен Китай и Русия ще останат, като супер сили...Израел никога не могат да са до тях..., защото в "Талмуда" пише че всички са "ниши същества" и т.н.....Китайците са най-хитри от всички на тази планета, тяхната култура е много над всички...и още не са се разкрили....Защо ли се напъват да кушуват злато...
published by duckhorn на 2014-06-14 00:17:00
africa, Знаеш ли как ще оцелее Израел? Нима не знаеш. че Ротчайлд фамилията са собственици на държавата Израел. Нима не знаеш, че са я купили от Англия на времето? Нима не виждаш знамето име на чифутската фамилия Ротчайлд? Нима не знаеш, че те притежават 85% от световното пройзводство на уран? Нима не знаеш, че само 7 държави на тази планета още не са позволили на тяхната банка да ги зароби? Нима не знаеш, кой изнесе златото на американците през 50-те? Нима не знаеш, кой е инициатора на "холокоста"? Не вярвам, че ще кажеш Хитлер. Прочети това, което препоръчах на Dr3adLoX. Ако те интересува, разбира се.
published by duckhorn на 2014-06-14 00:20:51
Dr3adLoX Израел няма какво да се изправя срещу световният ред, защото те именно са креаторите му.
published by duckhorn на 2014-06-14 01:52:23
Aз съм атеист. Не вярвам в бог. Вярвам, че алчността за пари и власт ще погуби красивата ни планета. На там е тръгнало.
published by duckhorn на 2014-06-14 02:54:33
asdzxc2 Когато човек има повече информация, той може да използува логиката си и сам да прецени на кое може да вярва, на кое не. Живота ни показва, че ако има тайни, ще има и любопитство да се разкрият от други хора. А това, че са построили град под земята, иди в Колорадо, град Денвер и се опитай да влезеш в него, ако въобще можеш да припариш на мили от портата. Елита си е помислил за скривалище в случай, че нещо катастрофално се случи на планетата ни. Всеки да вярва в това в което си пожелае.
published by goa на 2014-06-14 06:48:02
евреите на бунт пхахахахахахахаххахахаха гарван гарвану око не вади
published by duckhorn на 2014-06-14 14:37:06
asdzxc2 Аз го имам този епизод от поредицата "Conspiracy Theory" на бившият говернер на щата Минесота - Jessy Ventura, но не зная как се ъплодва и имам ли аз това от администраторите на сайта. Тази негова поредица от доцументални, негови и с екипа му разследвания беше показан по американският канал "True".
published by duckhorn на 2014-06-14 15:16:00
Dr3adLoX, Благодаря ти за информацията. Аз никога не съм се кандидатирал за ъплоудер, а имам страшно много документални филми и съм ги запазил в един 1Тb екстърнал хард дрив.
published by asdzxc2 на 2014-06-14 16:37:32
мерси за инфото! ама щом е на Jesse Ventura ще го пропусна 99.9% съм сигурен че е поредния bullshit :) също като подземния град на илюминатите много приказки без грам неопровержими доказателства
published by duckhorn на 2014-06-14 18:37:12
Dr3adLoX Благодаря ти много. Ако ми позволят и ми покажеш как става ъплоудването, с удоволствие ще качвам доста документални филми. Имам и на здравна тематика също така.
published by africa на 2014-06-14 22:50:31
даааа.....явно много си запален по това, което четеш от някъде.Който и разумен човек да питам/ш(само да не е евреин) и му задам въпроса - Израел може ли да победи Русия {цитат (началото на загубата на Русия)} отговор: Никой до сега не го е правил и няма да го направи.Не знам по маатематика как си, но погледни от гледна точка на цифрите( те поне не лъжат и винаги са точни и вярни-> населени, армия, военни машини и т.н.)...ако Америка не ги подпомага отвсякъде - те са нищо. Иран без никаква помощ ще ги измете за 1-седмица. Колкото до този (нов световен ред) нищо няма да се получи. Русия и Китай ако си пуснат по 3-4 атомни бомби може и да има (нов световен ред)...докато има няколко супер сили, никога не може да има единен световен ред. Като при животните - всеки си има слабо място.......
published by JoniDSH на 2014-06-15 06:55:45
Веднага се познава кой не си пие редовно хапчетата.........
published by africa на 2014-06-15 10:58:40
Dr3adLoX --> както се вижда ти вярваш само на това,което някой е написал(в една книга) и не можеш или не искаш да погледнеш от друг ъгъл....В тази книга да пише за други народи - Китай, Индия, България..., а какво ще кажеш за по стара цивилизация: АТЛАНТИДА -->тези са живеели няколко хилядолетия, преди да се е родил "първия скапан евреин". Има толкова много доказателства, че е смешно да се спори на такава тематика.Това което четеш пише (евреите са богопомазан народ и трябва да управляват на "длъж и шир" ->пълни глупости и т.н.) Да те питам тогава: с какво тези "люде" са допринесли НЕЩО НА ТАЗИ ЗЕМЯ, за да искат да управляват всичко....аз доколкото съм чел те са мразени още от древността и никой не ги е искал, навсякъде са били гонени...Кажи ми кога ще станат тези предсказания от тази БЕЗЦЕННА КНИГА...Сенека: Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар на утрешния ден. Евреите имат планове от самото раждане да са "ГОСПОДАРИ" (ама на какво). Ето и един виц (самата реалност) :) Равинът след края на молитвата в синагогата се обръща към евреите:
- Хора! Аз разбрах защо не ни обичат! Ние не умеем да пием. Затова утре нека всеки донесе по бутилка водка, ще изсипем всичко в общ котел и ще се учим да пием.
Аврам се прибира вкъщи и казва на Сара, така и така, утре всички трябва да отнесем по бутилка водка и т.н., а Сара му казва:
- А ти, Авраме, вземи бутилка вода. Пълен котел с водка, кой ще забележи?
Така и направил. На следващия ден отиват евреите в синагогата, всеки излива бутилката в котела. Равинът взема черпака, разбърква, пълни черпака и пробва ... С тъжен поглед оглежда хората и казва:
- Дааа ... ето и затова не ни обичат хората ...
published by asdzxc2 на 2014-06-16 00:09:29
това трябва да е трол!
10/10 Good Job!
published by africa на 2014-06-16 13:01:10
Dr3adLoX - това което си видял те е променило по някакъв начин за винаги.Аз също бих желал да имам такива необикновени преживявания, но уви не се случва.Ако това наистина се случи, тогава ТОЙ би имал силата да промени такава "ГОЛЯМА КАТАСТРОФА...Според мен "евреите" се опитват по всякакъв начин да сбъднат тези "пророчества", които за описани в Библията, независимо какво ще им коства на тях, което е ГОЛЯМА ГРЕШКА...Преди 3-4 години попаднах на статия как се готвят (и ще го направят) от небесата(облаците) се спуска чакания "МЕСИЯ".Според мен Господ не е само "ЕДИН" -->защото ние сме една ОТ МНОГОТО ТОЧКИ(СЛЪНЦА) В НАШАТА ГАЛАКТИКА...Аз с нетърпение чакам да се появи друга/и раса/и, защото не сме единствените, както толкова години ни убеждават в противоположното.
published by goa на 2014-06-16 16:43:54
пълни глупости спри гъбите е човек. да не мислиш че само ти си чел библията и корана и книгата
published by goa на 2014-06-16 16:50:09
на египтяните и всеички възможни книги на религиозна тематика . ми и ние четем , ама не идва да ни говори господ , стига са праи на нещо повече от другите , стига избива КОМПЛЕКСИ. почини си малко . седни и няколко години просто дишаи а пък после издишаи , спри малко да говориш с бог , че завалииката от разговори с тебе неможе се включим нии простосмъртните е лек....недеи таи ся . слагам ти табелката '' по време на движение не разговаряи с водача на автобуса'' , бах та в лимонката изфирясала и ся мноо ми е интересно като мине 11 и нищо не стане ква малоумщина ще измилиш. аман от фалшиви пророци , ненормалници комплексари и всяква друга сган неорентирана . ДА ИДВА КОИТО И ДА Е АЛЛАХ ЛИ ГОСПОД ЛИ КОИТО ИСКА И ДА СИ ПРИБИРА ВЕРСИИТЕ ЧЕ ГОЛЯМ СРАМ !!!
published by goa на 2014-06-16 16:53:20
ПРАВ СИ ДА . имаш нещо което другите нямат , или поне малко хора имат - БОЛЕН МОЗЪК и комлекс за малозенност толкоз с инезабелижим че чам си си измислил господ коит ода говори с теб , ама само с тебе говори маи да знаиш.....което вече си е за диспансера, ама то лошо няма тои за хора е направен хахахахахахаххахаа
published by nocalled на 2014-06-16 23:55:14
не ве слушат главите и това си е
published by goa на 2014-06-18 04:53:04
тва е жълт весник някъв да не си объркал линка за саита ?....щото ако не си.......и ако наистина четеш и вярваш на тез работи.......аз са базиках с теб , ама както казваха старите хора едно време - нее хубаво човек да се подиграва на тез слабоумните извиняваи човече, продължаваи да си ги четеш, аиде със здраве дано са оправиш
published by Djole_91 на 2017-04-09 21:47:06
Can anyone seed ?