ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2014-06-24 21:43:38
Вашето мнение относно Alex Jones Interviews David Icke - June 23, 2014 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by asdzxc2 на 2014-06-25 09:27:45
David Icke провален бивш футболист който намери лесен начи да прави пари от глупаците по света разказвайки им приказки за гущери илюминати облечени в човешка кожа..........
Alex Jones само веднъж съм го гледал в интервю и Piers Morgan го направи на глупак
иначе мерси за торента ще ми е интересно да видя какви нови небивалици е родил david icke :)
published by Sem_D_D на 2014-06-25 09:45:30
Дори не ми се следи какви ги дроби Айк. Дано му изпишат нови хапове.
Джоунс е просто шумен и това е.
А най-лошото е, че хората се отвращават от такива викачи, подобни на нашия Болен Сидеръс и не обръщат внимание на истинските знаци и хора, които ги е грижа и разкриват заблудите по тоя свят...
published by Dr3adLoX на 2014-06-25 12:03:00
сичките сте супер смешници. който и да е на сцената ще го оплюете щото сте егоистични завидливковци, но ако вие трябва да застанете на сцената - нееееее, тва е прекалено много работа, по лесно е да мрънкам - типично по български, 1 работи, а 10 седат с ръце в джобовете и дават акъл...
published by ferbyce на 2014-06-25 23:04:58
asdzxc2 а ти за къв се мислиш, че да плюеш по хората така? За пръв път го чувам тоя Дейвид, прочетох че е болен от артрит, затова спира да играе, вярва си в нещо, други му вярват на него, на тебе кво ти пречи? и че е бил футболист означава, че не може да бъде и нещо друго ли? като не ми е интересно нещо, не се занимавам
published by u3MaMHukaA на 2014-06-26 00:33:49
Малко стават като Шоуто на Слави - няма какво да кажат вече , ама за кво да спират да лапат? По-добре да бръщолевят и да лапкат кинти, отколкото да мълчат и да не зимат нищо. Много верни неща казаха в миналото , факт , но човек трябва да знае кога да млъкне. Да изчакат, достатъчно пари имат. Съберете инфо , да е кредибилно , да е актуално , а те ... бла ,бла , бла , като пияниците пред блоковете станаха.
Пускат, според мен ,subliminal messaging , докато в същото време го критикуват. Самото интервю не е нищо в никакъв аспект - дъвкат стари , казани теми , в същото време товари психически. Опитват се да ти наложат някакви неща. Арабите били разединени и сега ще ги "събуждат" и "просветляват" и тях :) . Аре моля те нЙдеЙ
published by 21gShop на 2014-06-26 11:46:58
По-добре първо проучете ,за какво се борят Алекс и Дейвид и множество други... За съжаление вие 3-4 човека ще си изкарате очите и ще се сбиете,ако имахте възможност, но иначе искаме да градим ново, по-добро човечество. Съжалявам господа,но докато сме живи,винаги ще сме на това дередже...
published by devirsh на 2014-06-26 16:09:36
Аве цялата ситуация е, еврея вика дръжте (не)
еврея.
published by Sem_D_D на 2014-06-27 09:58:10
разликата между тия двамцата и да речем, пасторите в църквата е в ... имената :)
и тримата просто проповядват на „просветените„ - говорят умно, сладко, имат опит и харизма, типично по йезуитски смесват малко истинка с нещо, дето да те човърка и готово :)
разликата с истинските лидери е, че колкото и да те карат да се мъчиш да мислиш, тия “пастори“ няма да родят нова мисъл и прозрение в главата ти...
А четене самостоятелно трябва. И именно това е стряскащия избор.
Пробвайте нещо по-необичайно и замислящо, като Джоузеф Кемпбъл, Сам Харис, Майзес, Юнг, Дарвин, дори и Жижек, просто за по-добра компания и тогава ще ви питам отличавате ли викачите от пророците
published by Sem_D_D на 2014-06-29 22:24:35
О,не, той спомена Библията!
Аз съм сразен от невидимата логическа мощ на самореализиращото се пророчие и ненаранимата логика на безпогрешния Оня, там горе! ...
/sarcasm off: това, което са родили очевидно не са мисли, но ти се дава още един шанс. Дори и на блондинките им дават такъв, след като познаят резултата :)