ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2010-03-13 02:14:12
Вашето мнение относно Alex Jones Documentaries Pack може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Staikov на 2010-03-13 07:32:17
Благодаря много!!!Препоръчвам на всеки да гледа филмите.
published by fatjastard на 2010-03-13 11:30:00
Хихих, гледайте филмите, ама гледайте да първо да сте си развили способностите за критично мислене, че иначе може и да се вържете на параноидната бълвоч на г-н Алекс Джоунс.

Поздрави,
Георги
published by Toooorrent на 2010-03-13 11:56:37
Alex Jones е дебил!
published by naif1971 на 2010-03-13 12:36:58
Mr. Alex Jones have done amazing work exposing the New World Order(the master plan to dominate the world from Jews & Zionist)
great addition to arenabg library
tons of thanks buddy:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by guno на 2010-03-13 12:50:33
Yes these are all great movies. It deserve to watch it.
published by Sogartar на 2010-03-13 18:46:19
На тоя пич преди години му бях гледал няколко филма. Те въобще не могат да влезнат в категорията документален филм. В началото казва, че ще докаже това и онова и после нищо не успява да докаже.
published by radio_active на 2010-03-13 22:30:36
Работата е там, че донякаква степен си е напълно така както се казва в неговите жалки филми. проблемът е че прекаляват доста, но кво да направиш пичът така си вади хляба.
published by TOMCATBG на 2010-03-13 22:38:30
Смърт на НСР:spank:
published by tyrbo на 2010-03-14 02:42:42
Big Up !
published by guenter.jauch на 2010-03-14 13:59:58
Alex Jones е много оганичено злобно човече. Всеки който изрази мение различно от неговото е комунист, илюминат, масон или NWO. За всичко правителството му е виновно и някакъв скрит елит дето 20г. вече не може да го намери.
published by deadlikeme на 2010-03-14 18:33:03
Радвам се, че толкова много хора са разбрали истината за г-н Джоунс ;) Дано повече хора развият критично мислене и започнат да проверяват с какво ги пасат идолите им.

Поздрави на всички!
published by TOMCATBG на 2010-03-14 19:42:18
За някои неща може да греши Алекс никой не е пирфектен, но за 95 процента от нещата е прав ,като това ,че 11 септември е дело на самите американци,за новия световен ред, билденберги,за фалшивата война срещу тероризма,за ваксините,гмо храните:.Факта си остава ,че каза истината за горепосоченото.:smile:Лично за мен филма ,който ме събуди за истината беше 911 road to tyrany за мен това просто е най-великия документален филм на нашето време ,толкова много факти и информация направа устата ти зее :smile:
published by cnsys на 2010-03-15 03:41:57
Тоя е истински психопат :)
published by deadlikeme на 2010-03-15 10:10:22
Да прав е за много неща и за много неща лъже. Преди 1 година го слушах как разправяше за FEMA и ковчеците, където щяли да ни горят и какво стана ? Изгориха ли ни ? Или може би имаше нова страшна атака както той предвиждаше ? Не. Дрънка си заучените фрази и всява страх в хората.

Забележи как лансира идеите на ню ейджърите като Тсарион и Дейвид Айк. А погледни рекламите му. На всеки 5-10 минути блок реклами за силно надценени семена, слънчеви генератори, сребро и тн... Само за справката семената които продава в неговото шоу за $300 струват не повече от $100-120 с доставката. Останалите неща също са няколко пъти по скъпи.

На всичкото отгоре не се е обадил един път за ционистите и умело ги покрива. Дори си приписа, че той пръв е предвидил 9/11, което всъщност направи Бил Купър няколко месеца преди атаките.

И най-смешното влязал си с камерата на събирането на Билдърбърг снимал и си излязал.
published by deadlikeme на 2010-03-15 10:18:35
Интересно и как е влязал на събирането на Билдърбърг. Може би те са го поканили за да покажат жертвоприношенията... да бе. Или тяхната охрана трева пасе. Ако се съмняваш провери дали някой някога е успял да влезе без покана и да не е убит или хвърлен в затвора.
Тая работа смърди до небето.
published by deadlikeme на 2010-03-15 16:33:21
Моляя ? За без пари? Ти наред ли си? Алекс Джоунс живее в къща за няколко милиона има десетина уеб сайта и няколко часово радио шоу.

Недей се хваща с мен да спориш за Джоунс, защото има толкова много грешки във филмите и шоуто му, че не знам от къде да започна. Ако успееш да ми обясниш как е влязал в бохемиън гроув и е излязал жив при толкова охрана може и да поспорим. Едва ли ще можеш да дадеш рационален отговор.
published by TOMCATBG на 2010-03-15 16:23:29
бъркаш билденбергите с бохемиън гроувв където се извършват езическите ритуали,не че те не са същите лайна там де.Най елементарните критици на Алекс веднага се хващат за това ,че имал реклами в радиото ,което работил и продавал разни работи,това е толкова безумна критика ,че незнам даже дали да се занимавам.Бачкай ти за без пари,продуцирай ти филми за новия световен ред направи ти анти НСР сайтове и ги качвай безплатно в тубута, като си толкова отворен!:smile:
published by koneye на 2010-03-15 21:20:04
deadlikeme : Ти да нямаш висше по история , или си чел всички документи които са представени в филмите , или си чел разсекретените докоменти , или живееш в САЩ , или си на 14 . Тои бил живял в къща за милиони , бил правил такива и онакива реклами - селски я се стегни малко , ти беше ли на протеста в София срещу ГМО храните , или другите протести които се опитват да запазят правото ти да си пишеш глупостити тука
Филмите в този торент сигурно излизат на няколко милиона в продукция ,така че не си изказвай комплексарското хейтърско мислене
published by TOMCATBG на 2010-03-15 21:01:16
Аре стига вече в къща за милиони живял ,пълни щуротии.Посочи къде са му грешките в филмите ,дай конкретни примери стига празни приказки:smile:
published by manski028 на 2010-03-15 22:04:56
Уважаеми другарчета и по специално господата, които се хвалят с тяхното критично мислене... нека ви напомня, че критичното мислене е научен подход, то се използва само чрез събиране на факти и статистика, критичното мислене не може да е форма на мнение или довод за доказване на противоположното ако няма и то твърди факти и доказателства зад него. Самото критично мислене тогава и то може да се разглежда като конспирация. Не е въпрос дали историята е на 100 процента истина, въпрос е да е на 1 процент истина и това ще е достатъчно картинката да е плашеща.:)
published by deadlikeme на 2010-03-16 01:14:33
published by koneye на 2010-03-16 17:18:33
Интерпретация - това че не го пише дословно незначи , че крайният резултат няма да е същия
Освен ако не вярваш че пещерните хора от Афганистан и Ирак могат да направят подобна акция като 9/11
Това видео което си посочил е на някои си които си няма и на идея от медии и манипулиране на информация
Видеото е направено 2008 за филм от 2001-2 , през което време много неща са се променили
В момента Америка прилича на Герамния преди втората СВ,медиите лъжат мажат,правителството също,икономиката им е назад с 25 трилиона
За да разбереш за какво става дума не става само да гледаш 1 филм от преди 9 години и да коментираш на този 1 филм и да вадиш твърдения че Алекс Джоунс лъже постоянно и за всичко, може да прави грешки , определено някои неща ги преовеличава но ако следиш предаването всички теми му са по новини от други медии които са по потвърдени факти.
А за нещата за които тоз пич с тва видео твърди че е лъжа има доста интересни новини в последните няколко месеца от америка, по абсолютно една точка от критичното кличпе "изопъчавайки" лъжеца

published by koneye на 2010-03-16 17:19:30
За да разбереш за какво става дума не става само да гледаш 1 филм от преди 9 години и да коментираш на този 1 филм и да вадиш твърдения че Алекс Джоунс лъже постоянно и за всичко, може да прави грешки , определено някои неща ги преовеличава но ако следиш предаването всички теми му са по новини от други медии които са по потвърдени факти.
А за нещата за които тоз пич с тва видео твърди че е лъжа има доста интересни новини в последните няколко месеца от америка, по абсолютно една точка от критичното кличпе "изопъчавайки" лъжеца
published by deadlikeme на 2010-03-17 08:11:04
Темата е изключително обемиста и сложна. Няма как да се събере във филм дори и 20 часов. Въпрос на много четене и разсъждения е да се стига до истината. Аз не казвам, че съм открил истината, но поне съм минал през много лъжи. Най-важното е да проверява информацията и да не вярваш сляпо на никого.
published by deadlikeme на 2010-03-16 23:04:10
Запознат съм с повечето филми на Алекс Джоунс. Следя работата му от няколко години, но паралелно следя и още някои изследователи. И това, което виждам е, че Алекс изопачава фактите. Ако беше прегледал клипа щеше да видиш, че са коментирани само факти от реални закони, които автора изопачава жестоко.
Много от нещата, които казва са истина, но изводите които прави са меко казано подвеждащи. Типичен пример за дезинформация. Автора на клипа ми е познат от някоя общи места и мога да кажа, че е отлично запознат с материята.
published by deadlikeme на 2010-03-16 23:12:09
Можеш да намериш десетки материали изопачаващи Алекс дори в youtube. В сайтове като уикипедия има изброени многото му грешки във всеки филм. Ако наистина търсиш истината препоръчвам ти да ги прочетеш. Има прекалено много несъответствия.
От опит знам, че повечето му фенове няма да признаят, че са били заблудени от него. За това няма да влизам в подробности. Ако искаш да спорим дай ми критерий по който да преценим дали е дезинформатор или не. Примерно многото лъжи в ефир, многото неточности във филмите му, връзките му с ню ейджърите и тн...
published by deadlikeme на 2010-03-16 23:15:49
Общо взето кажи ми какво трябва да направя за да ти покажа, че този автор те подвежда. Не искам да водя кръчмарски спорове за това ти определи критерия за истинност.

published by koneye на 2010-03-17 00:24:34
Дай някакъв линк към филм които да показва нещата такива каквито са
published by corwinsk на 2010-03-17 13:18:14
Докато има тъпаци като вас, ще има и паразити като Алекс Джоунс. Той сам се хвали как е продал МИЛИОНИ DVDта с глупостите си, а вие седите и обяснявате как не го бил правел за пари. Ако имахте поне капка от критичното мислене, за което разправяте, щяхте да се усетите колко сте смешни вие и колко страшен за духа на свободата на словото е той!
published by koneye на 2010-03-17 17:08:13
corwinsk : Какво имаш портив хората да правят пари ?
Ти като нямаш какво се пънеш да хейтваш по фороми , ходи си играй контрата и без изцепки.

Колкото до истината , за повечето хора истината са новините по БНТ БТВ И НОВА
published by corwinsk на 2010-03-18 12:43:26
koneye, грамотността ти е най-добрата илюстрация за това, което имам предвид! :lol: Излизай от форУмите и марш на училище! Пък барем някои те научи, че не всичко, което хвърчи се яде...
published by kerpeden на 2010-03-20 12:19:57
Алекс Джоунс промотира новият световен ред. Абсолютна отрепка е и лъжец. Не го слушайте целта му е само всяване на страх и подготвяне на населението за края на света!:grrr::grrr::grrr::grrr:
published by diyan4o на 2010-03-24 00:44:38

Не го знам пича лъже-ли-не-лъже ,обаче има едно НО! ;)
Гледах сигорно нз. последният му филм за Барак десепшън и останах крайно доволен.От тук ме води на мисълта за предишните ви постове , вие коментирахте ,че бил излъгал там за нещо си ... Ами той не е "Нострадамус",човека излага фактите до къде може да доведе едикоси ,ако се продължава в същия дух.
Виждате какво става в момента в Америка?.Дойте черния на пост-а и се охладиха страстите ,а беше доста напрегнато около Буш ;)
+ това имаме един изциниран 9-11( и много други) който пък показва ,че и правителството има някъв "ПЛАН" ,така че хора като Алекс са нужни ,както винарките по гацата с грозде :lol: ,дори и да казват само част от истината ;)
published by diyan4o на 2010-03-24 00:46:26
,че и правителството има някъв "ПЛАН" ,така че хора като Алекс са нужни ,както винарките по гацата с грозде :lol: ,дори и да казват само част от истината ;)

Извинявам се за горните празни постове
published by tough на 2010-03-29 14:38:21
Диянчо, много неграмотно пишеш и едвам успях да ти следя мисълта. Ако е такава каша и в главата ти, е ясно защо тоя чичко Алекс ви промива мозъците толкова лесно.
published by BlackSun1 на 2010-04-06 09:08:23
В главата на Диянчо не е каша,то е цяла какафония:lol:Хем е фен на батко Алекс,хем на оня смешник Жак Фриско от Zeitgeist.Момчето така се е объркало,че незнае на кого да вярва:D
published by dbm050 на 2010-08-03 00:57:17
жалки бедни душички,дето коментират а грам не знаят за какво говорят. Евала на Mr. Jones, радвайте се че има хора като него да ви отварят чат-пат кривите очички.:no::evilmad:
published by TRACK7000 на 2012-07-21 06:32:49
[color=red][b]Може и да си цензурирал коментара колега(което е прекалено глупаво ако се замислиш,относно правилата на сайта),но вече проверих като свалих един от филмите и то точно това което имах преди доста,доста време с надеждата субтитрите да са вградени,но за жалосст субтитри няма,жалко![/b][/color]