Гледах го .... тия богомили на мен малко ми идват.... прекалени.The Lord shall еди кво си..аз също съм християнин обаче такива интерпретатори са ми малко смешни и леко ми отиват на ... луди.Какво сега ,да се отречеме от технологията щото The Lord сме щели да го нагрубиме и технологията идва от злото ха ха аре моля ти се.Визирам специално един рус оратор в края който каза че"Ако сме видели едно болно дете и ако сме имали възможността да го излекуваме чрез манипулация на гените това е The devil's work" Ха ха ха ха ха ха егати тулупа.Разни пастори дето говорят в некакви талашитени църкви ,подпряли се на талашитени банки ахахахах ,напушва ме смях ,сори.Понеже наблегнах повече на негативното искам да кажа че има и доста интересни факти,повтарям факти - подкрепени от доказателства ,като примерно че масоните вярват че сатаната е...."добър" ,както и илюминатите и прочее.
Другото интересно е че донякъде автора подкрепя теорията на Айк за извън земните от друго измерение които ни контролират ,кто тая подкрепа е доста солидно обоснована от различни учени и научни трудове.
Интересен филм в който според мен трябва да се изолират религиозно-фанатичните изказвания и тези.