"xameleon88", кажи къде ще е доставката и недей да обуваш обувки да слизаш. Аз ще ти го донеса. С 'i9' и то Екстрим, може тоя път Тетриса да ти тръгне, ако не стане, минавай на 'Супер Марио' защото неговите изисквания са малко по-ниски. [ако не се майтапиш за тая сглобка - честито за следващите 6 години]
- - - - - - - - - - - -
"galinel " и аз съм с "Windows 8.1 x64 Enterprise", а на другия съм с "Windows 8.1 x64 Profesional" + виртуалка с 'Arch Linux x64' (този Линукс обаче ще го махам, защото последните му ъпдейти все ръчно трябва да се дооправят в конфига). И '8.1 x64' и '7 x64' са за предпочитане заради пъргавината си и по-малкото натруфени менюта и подменюта. Но никой не пита нас: сам виждаш правят примерно играта 'Forza Horizon' само за Windows 10 и по тоя начин те карат да сменяш системата. С програмите уж не е така, но и там вече има четири-пет опита. Естествено за 2 игри и 5 програми няма да сменям Windows, но това е само мое мнение.
До неделя ще кача "Hyper-V manager + Import Virtual hard drive", който ще е с готови ъпдейти, език и по-важните софтчета (може да го разгледаш спокойно тъй като не е Windows 10 и евентуално да си го сложиш за постоянно).
Ще се радваме някой да сподели свое видео създадено от 'Premiere Pro CC 2019'. 0к.