ArenaBG
mobile spot 4
published by 1nv1s1bl3 на 2009-11-01 13:13:44
Вашето мнение относно A.Farewell.to.Dragons-SKIDROW може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by jonson_f на 2009-11-01 14:23:53
published by ludoku4e на 2009-11-02 08:17:52
този тип игрички направо ме втриса!
Кой има търпение да се занимава...
нинжи...???:-/
published by Hatake Kakashi на 2009-11-01 18:01:23
Супер.В Петък чакаме DA:Origins ,дано не е скапана.
published by grish123 на 2009-11-01 18:59:56
Книжката е яка, но играта - не бих казал, на руснаците не им се отдава кой знае колко тая работа:)
published by banshy на 2009-11-02 20:27:10
Книжката е яка, но играта - не бих казал, на руснаците не им се отдава кой знае колко тая работа

Направо се изказа приятел ... " ... на руснаците не им се отдава кой знае колко тая работа ...." За това ли сички крадът от тях и тяхните хакери и програмисти са първи във света!? ц ц ц
published by Raz_R на 2009-11-03 16:10:03
banshy speaks d truth .
published by banshy на 2009-11-03 21:04:33
Абе тая игра няма ли някакъв начин да и с е забърза хода бе ба си!? Сички NPCта се движат като баби,а героя ми напражо ще остарее докато стигне от точка А до точка Б ...
Я някой да ме светне ако знае нещо,моля!
published by 1magic на 2009-11-03 22:40:18
И аз не съм очарован от руските игри. Обикновено имат добър замисъл, но кофти изпълнение. Я интерфейса ще е смотан, я бъгове ще те изфърлят през 15-20 минути.
published by banshy на 2009-11-04 11:00:10
А бе всеки има право да мисли каквото иска.Фактите и статистиките обаче говорят друго.60% от компютърните технологии и софтуер (особено военните) в световен мащаб са дело на руснаците - ако не пряко техни,то поне участват руски специалисти!Останалото е дело на японците.Не мисля,че за някоя от тия нации може да има някаква тайна в сферата на технологиите с която не биха могли да се справят.Не обичам руснаците,не се заблуждавайте че ги защитавам!Просто отбелязвам,че е не сериозно да бъдат подценявани така!По принцип те си имат "характерни особености" :) във всяко едно нещо с което се захванат.Ако човек първо се опита да им схване мисленето,по лесно ще му е после да разбере и творенията им.

Никой ли няма идея защо всичко в тая игра се движи толкова бавно.Направо ще ми текне мензис от нерви до като чакам :thumbsdown: превъртях всички настройки и никъде няма опция за ускорение или нещо такова.търсих даже някакъв пач евентуално в папката на играта и в мрежата...и пак нищо!
published by banshy на 2009-11-04 11:04:00
.... :) във всяко едно нещо с което се захванат.Ако човек първо се опита да им схване мисленето,по лесно ще му е после да разбере и творенията им.

Никой ли няма идея защо всичко в тая игра се движи толкова бавно.Направо ще ми текне мензис от нерви до като чакам :thumbsdown: превъртях всички настройки и никъде няма опция за ускорение или нещо такова.търсих даже някакъв пач евентуално в папката на играта и в мрежата...и пак нищо!
published by valcan на 2011-11-24 15:51:06
сиидваите моляви аз като я истегля ще сиидвам:thumbsup: