ArenaBG
mobile spot 4
published by top4o на 2020-10-15 13:02:52
Вашето мнение относно 5G може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Dr3adLoX на 2020-10-15 13:27:45
да, типична ЦРУ пропаганда, неразличима от тъпизмите на Майк Помпейо.
Китай направиха 5Г, почнаха да правят пари и америка остана тъжно да гледа отстрани.
и когато Китай отказа да си плати рекета на мафиотите монополисти, те започнаха да им арестуват хората от администрацията, да разправят колко е вредно - то не че не е, ама къде бяхте до сега? а 4Г не беше вредно! - и за капак пуснаха абсурдни конспирации за хора с ниска интелигентност, че Ковид се предизвиква от 5Г и пуснаха клипчета в нета за активисти които палят 5Г кули и т.н.
и това на тия двамата е поредния ЦРУ боклук.
да го гледаш и да го повярваш, трябва да си много заблуден и дезинформиран.
а да го качиш! ... айде няма да коментирам, че пак ще трябва да ми прощават. сами си правете изводите.
published by jimmybones на 2020-10-15 15:57:18
Dr3adLoX ама ти си вярваш ,че няма нищо общо ли !? Виж на какви гхц работи оборудването и как правят допълнителни построики за да имат ток винаги . Това ,че не дават АНТИТА против тези технологии по масс медиите , не значи ,че ги няма и не се роят все повече ако имат мозък . И специалисти и доктори и т.н. показват и казват какво причиняват тези технологии на клетъчно ниво и как скапва ДНК-то ни и докарва болести (имунната система е чао) .
published by Dr3adLoX на 2020-10-15 17:38:52
ти явно не разбра какво казах. причината поради която се популяризират тези неща сега е защото китайци притежават технологията. ако я притежаваха американците, те да правят пари, щяха да си мълчат. както си мълчаха за 4Г, 3Г, 2Г, 1Г..... и си направиха фалшиви изследвания и твърдяха че няма нищо вредно в тва да си опреш телефона в главата и да си говориш и да се облъчваш с часове.
published by corwinsk на 2020-10-15 20:36:35
Неизбежно беше да се скарате на кой от двамата конспиративните му теории са по-нелепи. :*D
published by wdwdwd на 2020-10-15 22:21:54
Можеш ли да качиш субтитри в sub или srt формат,че нещо не ми се отварят тези...“““???“““
published by wdwdwd на 2020-10-16 22:29:22
Dr3adLoX за сетен път ми помагаш,...
Мерси ти много...!
Жив,здрав и Господ с теб!