Ха така ! Нека и аз да се включа в навалицата! :)
Признавам си лично, че щом прочета повече от 4 отрицателни коментара не свалям. Но чета рецензиите от Imdb.com, където регистрираните потребители със сигурност могат да си напишат името без правописни грешки. Нека да направя малка вметка :
Времето на великите екшън изпълнители като :
Ван Дам, Стивън Сегал, Долф Лундгрен и Лоренцо Ламас са безвъзвратно отминали - не стават !!! Тия момчета все още снимат такива филмчета и то не къде да е, а в България, щото най-евтино, щото филмчетата им се продават и се гледат само по видеотеките и не виждат голям екран. Аз лично съм предубеден като видя някое от тия имена...
Обаче макар прекрасно да съзнавам, че Стивън Сегал няма да направи нищо хубаво, аз пак си свалям филма с негово участие - от мазохизъм ли, от какво ли незнам - за да се разочаровам повторно.:'(
За всеки е индивидуално, но имайте предвид че "хубавите филми" не е задължително да са голямобюджетни с много компютърни ефекти и масовка хиляди компютърно генерирани юнаци :)
Аз лично намирам "Мис Слънчице" за прекрасен филм. На хлапе на 12 няма да му допадне филма , освен може би момента с псувните на дядото на един от героите.
Гледах и "Яростни топки" - колкото и да е тъп и ужасяващо див и той ми хареса - смях се до насита, така че тоя дето е писал за всеки индивидуално е прав, но тая кутийка дето е писано New Comment е за тая работа - да се пише. Не е нужно да се обосноваваш ако един филм ти харесва или не. Ако един филм ти е скучен не те задържа, не те привлича някак ставаш преди 15-тата минута и не си длъжен да обясняваш защо. Така че ако повече души кажат: филма е тъп - значи действително е така и не е нужно да се обосноваваме. Ако не им вярвам, ще прочета други рецензии или направо ще сваля филма... Така че момчета и момичета не спорете за глупости , но коментирайте филмите, за да си правим сметка дали да ги гледаме или не :)
Айде късмет и весели празници :thumbsup: