ArenaBG
mobile spot 4
published by anton_angelov на 2010-11-11 17:19:09
Вашето мнение относно 2046 2004 RETAiL DVDRip XviD-TLF може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by mike29 на 2010-11-11 19:53:13
Лентата е толкова нестандартно заснета, че едва ли ще разберете всичко от първото гледане, но едно е сигурно- след финалните надписи ще остави във вас цяла вселена от емоции. Това е заглавие, което не може да се разкаже, то просто трябва да се гледа...
published by mike29 на 2010-11-11 19:52:58
Това е Уон Кар-уай, зад камерата е Кристофър Дойл, а каста включва Тони Лън, Маги Чън, Джан Дзъй и Гун Ли.
Това са едни от най-големите имена не само на азиатското, но на световното кино...

Рядко оригинален филм! Безупречна игра на актьорите, то и с този каст няма как да е иначе. Визията е адски стилна, заиграването с цветовете и светлината е на много високо ниво. Диалога е много силен, а музиката, ах музиката- 2046 има саундтрак, който просто трябва да притежавате. Това е филм за любовта, за самотата, за бъдещето, миналото и настоящето. Лентата е толкова нестандартно заснета, че едва ли ще разберете всичко от първото гледане, но едно е сигурно- след финалните надписи ще остави във вас цяла вселена от емоции. Това е заглавие, което не може да се разкаже, то просто трябва да се гледа...
published by Rusi_MC на 2010-11-11 17:30:28
Мнения за филма ? Че малко тия китайските изпълнения не ми вдъхват доверие...заслужава ли си гледането ?
published by magdalin1960 на 2010-11-11 17:47:38
Гледам малко драми,защото са ми много ску4ни,но този филм е много добър.Много рядко се намира някоя драма която да те заинтригува.
published by Kochana на 2010-11-11 20:14:24
След коментара на mike29, няма как да не изтегля този филм :)
published by tissyes на 2010-11-11 20:23:37
Едва ли мoже по-изчерпателно точно да се коментира този филм, от написаното от mike29:) Благодаря за филма:)
published by anton_angelov на 2010-11-11 22:05:26
[color=orange][i]Незнам за какво разминаване говориш след като субтитрите са правени за този рилийз.Просто погледни финалните надписи на филма и ще видиш какво пише.Аз разбира се китайски незнам, но на мен ми стига, че веднага след започване на диалог субтитрите започват и те....на момента.И това, ако е разминаване незнам кое не е.
За тези, който нищо не разбраха ще кажа, че субтитрите са си синхронизирани.
Ще помоля следващите няколко човека, който гледат филма да се изкажат по този въпрос.Било то положително или отрицателно.[/i][/color]
published by magdalin1960 на 2010-11-11 22:36:12
Субтитрите са ок.:thumbsup: