ArenaBG
mobile spot 4
published by drinkin.park на 2007-11-13 01:44:16
Вашето мнение относно 2007 - Bleed The Fifth може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by golemagadina на 2007-11-13 04:13:09
Лека поправка - Дино никога не е бил бассист на FF... винаги си е бил китраист ;)
Ина4е голямо мерси за албума!
published by drinkin.park на 2007-11-13 11:43:20
Прости моята невежа доша-не съм особено голям фен на Fear Factory, но от това, което съм гледал винаги съм си мислел, че е бас :) Ще поправя торента. Албума е жесток, по мое скромно мнение, според вас?
published by drinkin.park на 2007-11-13 11:45:04
п.с.
той и правописа ми е един... нямам думи :(
поправка на горния ред - дУша
published by TheprooF на 2007-11-13 16:40:54

------------------

[size=1][color=red][i][b] Жесток / Силен / Размазващ дебютен албум на тази страхотна новопоявила се банда. Относно бандата , чесно казано незнаех нищо около тях , до момента в който ги засякох , случайно една Неделна вечер по "Фрактура" , както е упоменато и по - горе ... , и съответно останах със много - добро / силно впечатление от визията и музиката , която правят тези момчета . Бих изтъкнал , че слаба песен в албумеца , почти няма.[/b][/i][/color][/size]

------------------

[size=1][b]П.С : Голяма изненада , че срещам албума качен тук , по някаква невероятна случайност.[/b][/size]

:thumbsup:

------------------

[size=2][color=blue][b]Много лебец има у тея момци . :!: - > РЕСПЕКТ < - :!:[/b][/color][/size]

------------------

[size=1][color=red][i][b]Здраво картечно свирене , от страна на Тим Янг - ( умори двойните каси ) , Дино Казарес със своите невероятни китарни сола и разбира се Томи Векст , който избива / сцепва таранката отвсякъде .[/b][/i][/color][/size]

------------------

[size=2][color=blue][b]* Остава , само да се изнамери и Бонус Трак-а , от негде и вс. е тип - топ .[/b][/color][/size]

------------------

[size=1][b]Браво на ъпа !!! , много - добра работа . Сваляйте , не му мислете ...[/b][/size]

------------------

:nugget:

published by metaxata на 2007-11-13 17:06:19
лично за мен,много безлична група,особено след като съм иззобал всичко на Fear Factory.и едно пояснение дино наистина е бил басист на споменатата вече група,но само в студиото,в Soul Of A New Machine тoй е басист,както и в Divive Heresy.иначе очаквах доста повече от него:-/