ArenaBG
mobile spot 4

Forums » Games »

published by SAGITARIUS на 2017-04-08 15:45:34
Вашето мнение относно Autodesk AutoCAD Mechanical 2018 (x64 & x86) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by JimHokins на 2017-04-08 18:19:50
Много добро описание на начина за инсталиране :) Ако описанията винаги бяха такива, нямаше да има излишни въпроси... както тук! :)
Имам само една забележка - ISO-то не се разархивира! Това не е архив! Независимо, че разархивиращите програми го подържат все по добре. Правилния начин е, да се монтира във виртуалния CD/DVD ROM, като DaemonTools например.
published by SAGITARIUS на 2017-04-08 19:32:21
Майна добре че си ти да ни светнеш всичките иначе щяхме да си седим на тъмно. Не виждам някъде да съм написал че ISO файла е архив и съм добавил "или" за да е ясно че или си монтира или се разархивира, а израза "разархивира" идва от това което пише в архивиращите програми когато застанеш върху файл който тя разпознава като такъв който може да отвори! Забележката се отхвърля като не нужна и безсмислена. Ей аман от хора които се търсят за какво да се хванат вместо просто да кажат едно благодаря за усилието да ви се намери всичко това безплатно и да ви се качи за да може вие на готово да си го свалите също така безплатно. Добре че съм привикнал на такива заядливи коментари иначе щях да ви тегля една... и щях да спра да качвам каквото и да е било. Ай дерзайте :-)
published by ABC на 2017-04-09 16:46:16
Браво, сега остава и архитектурата да качиш :)
published by kozew на 2017-04-12 00:07:50
А може ли да се инсталира с еспресо? :D
published by surr3a1 на 2017-06-22 20:44:35
Това нещо не работи въобще. Не излиза никакъв диалог за въвеждане на ключ ами направо казва, че е изтекъл пробния период.
Няма никакъв смисъл да го теглите, защото не може да се кракне!
published by gogo4039 на 2018-01-21 18:32:33
Sorry, this pre-release product has expired.