Силно съм убеден, че някои профили тук са от кината в БГ и се прави яката реклама, за да върви бизнесът. Както и да е, филмът си е боза, защото (ако не сте го гледали, не четете по-надолу):
Първата пологина е мега тромава и мега скучна. За 5 минути изобретиха машина на времето. Скочиха назад във времето за да съберат камъните преди Танос, като се разделиха по отбори за различните камъни. Мислите си сега ще има як екшън и истории, ама не. ВСЕКИ един отбор се връщаше в моменти от старите филми и там гледахме СТАРИ неща със съвсем малко новости, почти никакъв екшън и ама абсолютно нищо интересно. За какво ми е на мен да гледам наново стари неща от филмите? Та, събраха вече камъните и вече щракат да върнат нещата както са си били и чак тогава започва новата схватка със Танос. Проблемът е че вече са минали повече от 2/3 от филма. А тва пътуване с времето е ТОТАЛНАТА боза, пълната измишльотина, със 100 логически пропуска. Както и да е - следва една ЕПИЧНА бойна сцена за 10 минути, дето са събрали всичките герои от филмите на едно място в едно огромно меле, с кратки фокуси върху отделни герои. Тук-таме има готини бойни сцени, ама слабо спрямо старите филми. Тор - дебел безсилник. Хълк се оказа изведнъж Пацифист, никакъв реванш не му дават срещу Танос (а така го очаквах тва след Ифинити Уор). Изведнъж Пепър Потс е Айрън Уоман, вкарали и една мега малоумна сцена само със жени да задоволят феминистките. Млатят се всички с Танос по малко, Танос ги размзва и накрая с трик Айрън Мен го надвива. Ама толкова тъпо, че... не мога да усетя с какво в тая битка Авенджърите си заслужха победата. Нито се бият на ниво, нито са единни, нито има няква развръзка и израстване или поодобрение в героите... просто ей така. И накрая тоя мрачен и мега проточен край... Сериозно, филмът е бозица и на фона на всичко останало преди това е крайно, крайно разочароващ. Предишните филми са КЛАСИ над този.