ArenaBG
mobile spot 4
published by mdc72 на 2019-05-04 06:42:43
Вашето мнение относно Avengers: Endgame може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by thepowerof4 на 2019-05-04 07:12:00
Слабичък е филмът. Набутали са всички възможни герои, опитват се да дадат развръзка за всеки един от тях, но просто няма време да се направи в един филм. Отделно че няма нищо ново, което вече да не сме виждали в предишните филми като бойни сцени. Дори са по-слаби. За съжаление е и доста по-мрачен като завършек. Неприятно усещане ми остави след като го изгледах.
published by razzieltm на 2019-05-04 09:42:44
Филма е перефктен за феновете на Marvel. Съветвам да се изчака по-хубаво качество - три часа набутани в 1.6GB е безумно.
published by TheHunter на 2019-05-04 11:04:38
Не съм съгласен, че филма е "слабичък" напротив, филма е изпълнен с доста смисъл, идеята не е в бойните сцени, все пак това не е продължението на Ip Man!!! Това е единственият филм на който в киното ръкопляскаха на дадени култови моменти, това е филм който само истински Марвел фен може да оцени, разбира се това си е новото мнение, но е израз на неуважение към феновете да се изказвате така! А за завършека бих казал че беше повече от достоен. Благодаря за торента, Но определено го гледайте на кино!
published by tuninga на 2019-05-04 11:11:56
Уникален филм! За вечно недоволните препоръчвам да си гледат ...Пътеводна светлина!
published by Rumy06 на 2019-05-04 11:41:26
Браво на tuninga за коментара! Ако не е Пътеводна светлина, може да гледат Дързост и красота! И който не желае да гледа този или подобни филми, никой не го кара насила, защо пише гадни коментари и разваля удоволствието на другите? Аз няма да гледам този торент, защото искам да изчакам перфектното качество на торента и да се изкефя максимално, а в момента съм в Австрия и тук не мога да отида на кино, защото всички филми ги дублират, а Тор да говори на немски е недопустимо!!!! Аз съм голям почитател на Марвел и на нейната вселена и съм тъжна, че това е последният филм за Отмъстителите, но всичко си има край. Много жалко, че умират любими герои, но нали трябва да се спаси света!
published by TheHunter на 2019-05-04 12:08:21
Качеството на торента е повече от перфектно, няма да съжалявате
published by tuninga на 2019-05-04 13:50:15
Благодаря Rumy06. Аз го гледах два пъти на I MAX. Това е най добрият филм от поредицата! ...И да, има от всичко, любов, човечност, тъга, вяра, сила и надежда. Гледайте и се наслаждавайте!
published by loki954 на 2019-05-04 13:55:58
Доста е слаб филма бокс офиса 7 дни 1 милярд приход :D много слаба работа :D
аман от почитатели на турски сериали :D
published by s33ker на 2019-05-04 19:09:47
Отмъстители 2018 с високо качество излязоха през август.

Същото (август) се очаква от Отмъстителите 2019.
published by kers25 на 2019-05-04 20:16:56
Люк го направиха карикатура на самия него, същото направиха и с Тор. А Хълк е просто зелен Банър, който се изявява като пацифист. И защо ги направиха тези трансформации Дисни, ами...за да бъде смешно. Ха-ха-ха! По-голям среден пръст показан на феновете от някоя студия не е съществувал досега. Какво да обяснявам на още ненавършили 20 години фенове на Марвел?!
published by pugish на 2019-05-04 21:55:49
И точно там е разковничето според мен...без стабилна доза хумор филмът не би пожънал такъв успех. Аз лично направих половин коремна плочка от смях.... :D
published by pugish на 2019-05-04 22:41:48
Haters gonna hate...
published by thepowerof4 на 2019-05-04 22:44:10
Силно съм убеден, че някои профили тук са от кината в БГ и се прави яката реклама, за да върви бизнесът. Както и да е, филмът си е боза, защото (ако не сте го гледали, не четете по-надолу):

Първата пологина е мега тромава и мега скучна. За 5 минути изобретиха машина на времето. Скочиха назад във времето за да съберат камъните преди Танос, като се разделиха по отбори за различните камъни. Мислите си сега ще има як екшън и истории, ама не. ВСЕКИ един отбор се връщаше в моменти от старите филми и там гледахме СТАРИ неща със съвсем малко новости, почти никакъв екшън и ама абсолютно нищо интересно. За какво ми е на мен да гледам наново стари неща от филмите? Та, събраха вече камъните и вече щракат да върнат нещата както са си били и чак тогава започва новата схватка със Танос. Проблемът е че вече са минали повече от 2/3 от филма. А тва пътуване с времето е ТОТАЛНАТА боза, пълната измишльотина, със 100 логически пропуска. Както и да е - следва една ЕПИЧНА бойна сцена за 10 минути, дето са събрали всичките герои от филмите на едно място в едно огромно меле, с кратки фокуси върху отделни герои. Тук-таме има готини бойни сцени, ама слабо спрямо старите филми. Тор - дебел безсилник. Хълк се оказа изведнъж Пацифист, никакъв реванш не му дават срещу Танос (а така го очаквах тва след Ифинити Уор). Изведнъж Пепър Потс е Айрън Уоман, вкарали и една мега малоумна сцена само със жени да задоволят феминистките. Млатят се всички с Танос по малко, Танос ги размзва и накрая с трик Айрън Мен го надвива. Ама толкова тъпо, че... не мога да усетя с какво в тая битка Авенджърите си заслужха победата. Нито се бият на ниво, нито са единни, нито има няква развръзка и израстване или поодобрение в героите... просто ей така. И накрая тоя мрачен и мега проточен край... Сериозно, филмът е бозица и на фона на всичко останало преди това е крайно, крайно разочароващ. Предишните филми са КЛАСИ над този.
published by loki954 на 2019-05-05 14:19:21
и изведъж всички тук почнаха да пишат сценарии за дисни защото от тях нищо не става. :D Голямо разочарование за целия свят !!!! :D Много ми харесват коментари от сорта :
" За 5 минути изобретиха машина на времето." ми да филме можеше и за 2мин.
"ВСЕКИ един отбор се връщаше в моменти от старите филми и там гледахме СТАРИ неща" ми назад във времето са какво ново да видиш :D
"пълната измишльотина, със 100 логически пропуска" те за теб питат в дисни да им ги оправиш :D
"една мега малоумна сцена само със жени да задоволят феминистките" ти ако си падаш само по мъже е друг въпроса :D
И тн.........

Може да кандидатсваш за сценарист да им оправиш печалбите със следващия си филм
BoxOffice Worldwide: $1,914,531,638

published by miauuuu на 2019-05-05 17:10:23
Гледах филма на кино. За мен предишната част е по-добра от тази.
published by nesso на 2019-05-05 19:39:33
Аз пак не разбрах , при толкова много съвременна техника това нещо с какво са го снимали ?
published by chapi64 на 2019-05-06 15:25:49
Казано накратко-За всеки влак си има пътници!
published by Tohi на 2019-05-06 16:16:05
Колко драма има тука хахах :Д Недейте го гледате с това качество поне изчакайте 2-3-4 месеца да излезне с по - добро качество.

Преди 20минути се прибрах от киното и съм доволен, добър филм. Заслужава си 14-те лева.

Гледайте филма с добро качество и не слушайте дребни хора какви ги говорят. Няма смисъл в загуба на време за смотани коментари.
published by gadmin на 2019-05-06 18:41:28
щеше да е много забавно, ако не бяхме гледали Завръщане в Бъдещето...
published by khaaan на 2019-05-06 23:21:43
Прееваха и тая поредица. Много драма, много боза се изля....
published by raptori на 2019-07-12 20:43:34
Обърнахте го на разправия на пазара ,добър е филма и това е ,чакам 4К или нещо от рода