брааааааааааааат,
влез
http://en.wikipedia.org/wiki/Linkin_park_discograpghy#Videography ми кажи кой клип точно ОТ ВИДЕОГРАФИЯТА ЛИПСВА?! имало само няколко клипа - мче аз ли съм виновен ЧЕ ИМАТ САМО НЯКОЛКО КЛИПА? пф... ********
Linkin Park - By Myself (cartoon).avi пише ли че е cartoon? да вижаш някъде във видеографията клип на BY MYSELF?
Linkin Park - Crawling.VOB опа, сори че качвам клипове с хубаво качество, следващия път ще го снимам с камерата на телфона и ще кача него. И клипа е анимация, нали?! рисуван с фулмастри....
Linkin Park - In The End - Final Fantasy 10 Edit.mpeg -> това е БОНУС КЛИП - ако искаш не го сваляй, има си и оригиналния клип: Linkin Park - In The End.m2v
Linkin Park - PTS.OF.ATHRTY.VOB не знам тая анимация дали е оригинално тяхна, ама като се има впредвид режисьора - Joe Hahn и VOB... на дали някой ще направи клип от някоя анимация (AMV = Anime Music Video) в ДВД формат
Linkin Park - Run Away (Final Fantasy 8).mpeg - пише ли че е FINAL FANTASY ? НЕ ГО ТЕГЛИ !!! Я се върни и виж във видеографията има ли клип на run away?! A?
само няколко клипчета има... МИ ТОВА Е ВСИЧКО, КОЕТО ШИ*****Е ЛИНКИН ПАРК са издали бе, ....
аман от разбирачи. научете се да ползвате клавиатурата по предназначение, да четете книжки (респективно google), да си играете с топчета(иначе казано с мишката) и после седнете да пишете коментари и критики. Аман!