ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2012-11-09 20:50:33
Вашето мнение относно Зов за завръщане може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Surrogates на 2012-11-11 18:18:59
Много по-добър от стария! Гледах го на кино и сега, само чаках да излезе BR-Rip да го запиша, че определено заслужава място в колекцията ми.
А какво стана с новия "Заразно зло" се чудя?
Тия филми взеха да се бавят много напоследък :(
Преди филмите излизаха с BR-Rip за няма и три, четири седмици пък сега...
Сега чакаме с месеци за добро качество!
Вече се чудя какво става, че толкова се бавят - Чакаме ги като нова година, а тя дори и дойде :D
публикувано от kak на 2012-11-11 18:39:40
Забавянето е единственият начин, да те пратят да ги гледаш на кино.
публикувано от tchefo на 2012-11-11 20:04:26
При положение че режисьорската версия излиза 3 месеца след премиерата на филма една ли ще е по-добър от оригинала с Арнолд който си остава по печеливш от този сниман преди 22 години :)
публикувано от khan1 на 2012-11-11 20:48:07
Преди 22 години нямаше нет бе луд :)))) Мислиш ли ,че сега тоя нямаше да го бие с пъти ?!
публикувано от Surrogates на 2012-11-12 18:12:00
Глупости!
Аз така или иначе го гледах на кино, преди да отида обаче го погледнах как е на TS тук и едва, след това отидох на кино защото вече имах представа за какво ще си дам парите.
Иначе ще отида на кино ама друг път!
Кой луд ще даде 15 лв. примерно за билет, че да гледа "боза" дето е прегледал на TS от тракерите?
Отговора е - Никой!
Хората без друго нямат пари, че да ги дават на вятъра за разни, нискобюджетни "бози" със слаби и неизвестни актьори, слаби ефекти, сценарий и т.н.

А относно стария, ако тогава имаше интернет...
Тази старата според мен "боза" нямаше да има толкова интерес, а за приходите въобще да не споменаваме!

Днес гледах (Американска нинджа 2) и си викам: Абе какви глупости сме гледали преди години, че и са ни били интересни, а сега като му видя бойните сцени, ефектите, актьорската игра и тъпия сценарий, направо ме избива на смях.
Така, че феновете да Арнолд Шварценегер да ме прощават, но само един човек не прави филма :)
публикувано от mavrud44 на 2012-11-14 17:11:11
Surrogates, вместо да спамиш, ходи да си пиеш витамините. Самият факт, че теглиш TS е доста показателен, па какво остава да се правиш и на филмов критик. Истината е, че и 2та филма носят чарът на своето време и името е станало синоним, за ако не велика, то поне сносна фантастика.
публикувано от blank на 2012-11-14 17:56:36
Брат, не си прав, че всеки гледа филмите на TS преди да отиде на кино. Аз лично гледам оцентката в IMDB, чета няколко ревюта, мнения, анализи и тогава отивам да го гледам :) Това е моят начин да се "предпазя" да не попадна на бози :)