По-тъп филм няма ти са пропадняци тия нямат грам мозък в главите да прават такава идиотщина току що гледам филма... и съм на 1:05:35 и там некви младоци се ебът, та... Единия е слезнал да бута. Колата защото е заседнала вътре една мацка натиска педала за да даде гаст а той бута. И идва един миьор и те почват да викат ,а той не ги чува защото педала е натиснала оная кучка. Та ония се покатери на колата и му заби мотиката в гърдите. И оная знае, че не чува защото натиска педала, а продължава да го натиска и се вътрти даже, грам акъл нямат. Или се мислят за оригинални.
Той: Ти на кой момиче си?
Тя: Със сигорност не твое!
Той: Много твърда ли се правиш?
Егати баналните фрази с надути физиономи. И са тип (Най-мразим да мислим, но съм печен от 21-ви век)
,абе пълен гроб щом се отказха от филма не издържах и то. ААААААААААААААААА Ще побесеня аре лягам да гледам Death Note то се е видяло, че днеска Horror-a е като за +6 направено.
Аре лека нощ... Филма е боза-та на бозите, ама предпочитам една боза от колкото да гледам тоя филм. ,о божеп редставям си, ако съм го гледал на кино ще пробия киното.