ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от PathoLoGiCal на 2009-11-15 13:55:53
Вашето мнение относно Ziri.aka.Purple.Sunset.2001.China-JeF-BG.SUB може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от *Belial* на 2009-11-15 17:52:06
Дали пак е пропаганда ?
публикувано от ogorogo на 2009-11-15 19:08:11
На седесарщина китайска ми мирише, да ме прощавате!
публикувано от PathoLoGiCal на 2009-11-15 19:25:26
О, как забравих... Та значи, Мао (Цзе Дун) се обадил по специалния телефон (те там си знаят как) на Ху Цзинтао, да ми звънне да го пускам "вече" този филм, за да може вие да спамите колкото искате :grrr::lol::blush:
публикувано от g11hd на 2009-11-15 19:52:21
не знам какво ги кара хорицата да пишат нещо толкова безмислено:-/ (имам предвид коментарите по горе),дръпни си изгледай го и като ти се пише коментар напиши ..
харесва ли ти и защо или пък не колкото до оценката за ьпа винаги трябва да е положителна все пак човека се е потрудил за нашия кеф :thumbsup: а не е длъжен да го прави
публикувано от PathoLoGiCal на 2009-11-15 20:56:59
10x, Mod!
публикувано от *Belial* на 2009-11-15 21:22:21
Егати простата работа ?! Ама и аз тъпи въпроси задавам, та да дразня безхаберните модератори...
p.s. Да лапат и по-горните мазници...на Мао Дзъдун партенките :lol:
публикувано от PathoLoGiCal на 2009-11-15 21:32:02
Егати простата работа ?! Ама и аз тъпи въпроси задавам, та да дразня безхаберните модератори...
p.s. Да лапат и по-горните мазници...на Мао Дзъдун партенките

"безхаберни модератори", "мазници", "да лапат"... Защо това? :weep::sly::no::no::no:
публикувано от kri1001 на 2009-11-15 21:52:59
арената се напълни от японско китайско тайландско корейско .. абе само жълто:D
публикувано от martin4odimov на 2009-11-15 23:22:15
Рядко харесвам филми със стрелба и кръв, но този наистина е хубав.
А пейзажите, особено от есенната гора, са разкошни!
Благодаря! :)
публикувано от mike29 на 2009-11-15 22:47:25
Мдам, простотията яко се е развихрила тука:(
Благодаря на ъпа, явяващ се и преводач за филма, който ни предостави. Субтитрите са доста кофти, спокойно може да минат без използването на цветове, на около 30% от превода му се губи смисъла, да не говоря за правописни и граматически грешки. Все пак не лош опит, с една редакция, ще станат перфектни. ;)
За самия филм, ако преглътнем началните 15 минути, бих казал, че има своите безспорни качества. Масовките, бойните сцени и заснемането им са на почти аматьорско ниво. Тази година имах възможноста да видя няколко китайски филма на подобна тематика и бих казал, че в това отношение бяха изпипани до съвършенство. И така, ако някой още не е разбрал, това е всъщност антивоенен филм, играта на актьорите е доста нестандартна, сценария също, просто от филма лъха на некомерсиално кино.
На ниво камера, използване светлината и цветовете нямам забележки, имаше някои доста добри попадения.
Свалям шапка на режисьора за сцената с бягащия, горящ заек през полето, наистина гениален момент.
За финал ще спомена, че по доста оригинален начин е обърнато внимание на човешките взаимоотношения, поне наскоро в подобен род филми, не съм срещал нещо подобно. Определено препоръчвам филма, но не подхождайте с някакви високи очаквания, че ше гледате нещо от сорта на "Спасяването на редник Раян" , силата на този филм е другаде.
Лична оценка- 7.5/10
публикувано от mike29 на 2009-11-15 22:47:47
няколко китайски филма на подобна тематика и бих казал, че в това отношение бяха изпипани до съвършенство. И така, ако някой още не е разбрал, това е всъщност антивоенен филм, играта на актьорите е доста нестандартна, сценария също, просто от филма лъха на некомерсиално кино.
На ниво камера, използване светлината и цветовете нямам забележки, имаше някои доста добри попадения.
Свалям шапка на режисьора за сцената с бягащия, горящ заек през полето, наистина гениален момент.
За финал ще спомена, че по доста оригинален начин е обърнато внимание на човешките взаимоотношения, поне наскоро в подобен род филми, не съм срещал нещо подобно. Определено препоръчвам филма, но не подхождайте с някакви високи очаквания, че ше гледате нещо от сорта на "Спасяването на редник Раян" , силата на този филм е другаде.
Лична оценка- 7.5/10
публикувано от mike29 на 2009-11-15 22:48:23

Лична оценка- 7.5/10
публикувано от vox на 2009-11-17 23:57:18
Обичам китайското кино, но този филм е пълно дърво
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от derschwimmer на 2009-11-25 20:24:53
Филмът ми хареса, личи си че е правен с ограничен бюджет, но е сполучлив. Благодаря за ъпа.