ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от isuspm на 2012-07-09 01:28:03
Вашето мнение относно Завръщане от Рим може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от isuspm на 2012-07-09 01:33:13
Това е последната серия, моля, сийдвайте!
публикувано от balcanmaster на 2012-07-09 09:23:16
Хахаха - това "пропагандира западния начин на живот ..." в описанието ме навява на мисълта, че може би пък правилно са го заклеймили,защото очевидно капиталистическия експеримент в БъГъ (и по света изобщо ) главоломно се проваля, както преди него се провали социалистическия; казвам го от личен опит като дългогодишен свидетел по неволя и на двете (вече очевидно доста компрометирани) системи; с едно на ум, че тук нито "социализма" беше истински, нито "капитализма" сега е такъв - по-скоро и двете са пошли и нескопосани балкански имитации, или както сега ги наричат - "ментета". Иначе браво на АРЕНА, ча дава на зрителя възможност да види и такива филми, и сам да си състави мнение за тях...
публикувано от balcanmaster на 2012-07-09 21:50:11
Опааа - някой по-горе ми е сложил "червена" точка за "Неодобрение", дори се досещам точно кой; ами да - истината боли, особено когато си бил и при двете системи галено дете на съдбата, и от "комунист" си се преквалифицирал набързо в "капиталист", консумирайки поради "правилен работническо-селски семеен произход" най-доброто от двете системи, за разлика от мен и мнозинството обикновенни българи. Иначе тук са работили няколко много силни творци, и на първо място Антон Дончев, разбира се и Митко Щерев, както и част от актьорския състав е блестящ; за да няма недоразумения - ценя високо българското кино от този период, бяха създадени много силни филми, дали този е сред тях, нека преценят зрителите, не авторите...и добре е да бъдем малко по-толерантни към чуждото мнение, дори да не съвпада с нашето, става дума за изкуство все пак, не за идеология, поне така се надявам...и не съм съвсем чужд на киното, познавам отлично кухнята, особено от онова време, както филмовата, така и политическата...бяха доста свързани, и затова съдбата на този сериал е показателна, ама грешката беше в системата, не в отделния творец...не че сегашната система е по-добра де, ама нейсе, както кава нашия национален герой, хахаха...