ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от derKeks на 2017-01-29 11:08:59
Вашето мнение относно Заразно зло: Финалът (2016) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от kikatay на 2017-01-29 17:03:16
ХАХАХ толкова смотан релийз не ми беше попадал скоро
публикувано от bokos на 2017-01-29 19:59:34
филма е страхотен ,гледах го на премиерата и се изкефих максимално , но ми е тъпо 4е е и последен , но няма на4ин все някога трябваше да приклю4и - 15 години Resident Evil от първия - фен съм му ако не си ли4и хаххаха ..израстнал съм с игрите и с него и няма как ... любим ми е , мн хора ще го критикуват защо някои от главните персонажи защо не присъстват в филма и това е поради простата при4ина 4е доста от тях имат други ангажименти и снимки за други филми - визирам уентърт милър и лил бинбинг които играят крис и ада уонг за другите доколкото 4етох статии още по време на снимането на филма не им е предложено да възобновят ролите си в последния филм - визирам сиена гилъри и йохан ърб които играят Leon and Jill Valantine .. както и малкото моми4енце което играеше в предния филм защото ве4е доста е порастнала - разо4ароващо е .... но самия филм е доста динами4ен , действието се развива адски бързо и неусетно и забравяш как са минали по4ти цели два 4аса ... млко нещо което не ми допадна е развитието на самите персонажи които бяха вклю4ени в този финален филм - става дума за Уескър който в самия филм не правеше по4ти нищо --.Дааа в игрите той наистина се появява само по мониторите като някое страни4но лице което дърпа конците и нищо пове4е с изклю43ние на 5 -та игра по която бе направен 4 - ия филм Afterlife ,о4аквах да бъде по активен в филма - пове4е екшън сцени с него , но той буквално не правеше нищо ... накрая една автомати4на врата падна в/у крака му и той умря аххаха .Действията бяха фокусирани в/у Алис и Айзъкс който компенсира може би играта на Уескър с придобити нови сили ....мнението ми е 4е си има своите + и - .., но аз го харесвам
публикувано от Smita на 2017-01-30 07:27:36
Да и аз съм израстнал с него и го харесвам, играл съм ресидент евил на ПЦ, една от запомнящите се ми е 3ката и Биохазард, филмите съм ги гледал но последно време вече не съм запален дали ще ги гледам като преди. Наистина обаче, недейте да сваляте този скапан рилийз, защото може и да е кам, може да се знае че е зле, но такоа нещо рядко се вижда. Ми то не се вижда нищо бе хора, зле е е слабо казано перфектно спрямо това урудство неземно. На кино...:)
публикувано от stefanooo на 2017-02-01 03:25:27
Guns snd Roses!!!
публикувано от ganhooligan на 2017-02-03 13:46:08
Който се е почувствал разочарован от финала на филма и търси да се утеши по някакъв начин, предлагам да гледа пародията на Заразно Зло, която се казва "Заскрежено Лайно", така поне ще се посмее от сърце. Може да я намерите във вбокс7 или в групата и страницата на пародията във фейсбук в секция Видео. :)