ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamSoftware на 2008-10-29 18:15:35
Вашето мнение относно XP Pro Performance Edition October 2008 - FRF може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от aneliq.devedjieva на 2008-10-29 22:41:14
zill 555 ,кажи става ли този windows,по-добър ли е от xp sp3 bg
публикувано от meleto на 2008-10-29 18:28:27
Съмнително малка, в описанието нищо не пише по тоя въпрос...
публикувано от valyonpz на 2008-10-29 18:34:27
Пишете как е. Пробвах преди време една орязана версия. То кирилизатор не можеш да качиш... :grrr: Едно е да върви бързо, съвсем друго е за нищо да не става. Пишете как е.
публикувано от zil555 на 2008-10-29 18:49:18
Вижте NFO-то,има доста подробна информация.
публикувано от ke4ka на 2008-10-29 18:58:56
Стига с тия тъпи самоделки,качете един чист не пипан Win и не се занимавайте с ГЛУПОСТИ.Писна ми да чета разни не компетентни мнения:rant:
публикувано от meleto на 2008-10-29 19:25:22
Да в NFO-то има доста инфо, което според мен трябва да е в "описнание"-то. Доста урязано и усакатено, незнам кво приложение има освен да си го кача на телефона и да пробвам да го подкарам :)
публикувано от th3Geek на 2008-10-29 19:58:47
[color=red]само едно ще ви кажа : оригиналният Уиндоус ХР едоста бъгъв дори и след ъпдейтите; ползвал съм такъв в продължение на години докато не открих, че има един наречен [i]XP Pro Performance[/i][u][/u], с който съм вече от година и е най-стабилният който съм намерил. А това че е орязън даже е плюс, а не недостатък :thumbsup:[/color] Теглете със затворени очи !!!
публикувано от flabur на 2008-10-29 20:23:54
ke4ka = Като си толкова отворен, що не вземеш да си купиш един, а не пискаш тука, че не ти харесвал. Тук можем да кажеш само дали става или не става бозата. За мен става защото мога да работя с него на виртуална машина. Айде и вземете си оправете настройките в главите, че от такива коментари ме заболя моята.
публикувано от zil555 на 2008-10-29 21:17:41
На такива потребители като ke4ka,не си заслужава да се отговаря,само като му видиш коифициента-0,26-какво да се добави повече.
За всеки влак си има пътници,едни харесват "чисти" уиндоуси,други пък не,какъв е проблема да има и от всичко?
публикувано от zil555 на 2008-10-29 23:01:34
Дали е по-добър сам/сама трябва да си прецениш според потребностите конфигурацията ти и т.н.т.Уиндоуса си работи има си супер-подробно NFO.

Едно приятелче днеска писа в отборния "ако нещо не е счупено не го оправяй".
БГ уина го сложих на един приател вече 3 месеца си бачка безотказно и той,ти си решаваш....
публикувано от shiloto на 2008-10-30 17:21:51
Трябва да си вградиш САТА и СЦИ драйвърите. Има толкова много различни че няма смисъл да се качват към уиндоуса
публикувано от valko на 2008-10-31 01:04:27
в нфо-то пише е компресирано, но след като изчетох цялото разбрах че не става за домашен. Става ако го правиш компютър който се инсталира и после се оставя без да се инсталира каквото и да било. примерно ако искаш да го използваш като псевдо сървър, или компютър за камери или за личен уплоад център :). Не става за домашен поради много причини първо се сещам за хардуер купувам си някаво устройство и със него няма драйвери включвам го и опала не го разпознава и се почва търсене в нета да му намериш драйвери за софтуера също има недостатъци както каза човека по долу за инсталация на лаптоп няма сата дърпай от нета усб дискета после сигурно през инсталацията ще има още въпроси каде е този файл, къде е онзи файл и тн. но все пак ще го дръпна за да пробвам един vmware, между другото за виртуално пс е супер защото не яде рам. ъплоадъра е написал 100мб рам при гола инсталация.
публикувано от valeivanov на 2008-11-07 22:19:30
Въбще не е на всички езици.Няма кирилизатор и за нищо не става.Например-SA dictionari не може да се ползва излизат нерабираеми йероглфи в превода.:lol::thumbsdown:
публикувано от gibel на 2008-11-18 21:02:52
От предишната версия съм изключително доволен( http://arenabg.com/details.php?id=cc7aeb9c519daa42a1ea978123e8e2ced94619e5 )
Ако и тази е толкова добра и ми спестява времето за ъпдейт... :)
Не съм забелязал на априлската да има проблем с кирилицата! Ако някой не знае как да си е сетне...
Нали знаете - на крива ракета и космоса и пречи :)
Ще го пробвам тия дни и ще докладвам.
Благодаря за сега!
публикувано от gibel на 2008-11-28 21:36:05
Версията бачка :) Има си Бг, след като пипнеш регионала и е в ЦД-то инсталацията.
Има някой "нововъведения" де не ми харесват много, като леко ме дразни, че трябва да си оправям етикетите на ХДДто :) - първо показва буквата после името... ама не еболка.
Инсталира се малко по-бавничко, но пък е спестено досадното натискане за Некст след 1 рестарт и финиш.
Инсталиран за сега на една машина под пълно натоварване с програми и т.н. Имах само един автоматичен рестарт, но май го бях поозорил :) Повече не мога да кажа нищо за момента, освен !ЧЕ СИ РАБОТИ !!!
Акоимам проблеми по-натам, ще драсна тук