ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от The_Damage на 2007-09-18 13:31:27
Вашето мнение относно WWE.Raw.09.17.07.DSR.XviD-MDE.[XWT] може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от yxanana на 2007-09-18 14:25:18
Офффф след някой ден може да видиме на Сина Бащаму да е шампион как е тръгнала работата .... а тоя Сина е Сакърррр ... Писна ми вече искам НОВ шампион направо нямам нерви дано Коди РооДс стане той е надеждата ! ! ! ХхХ отново рулиРааа исмазва сичко по пътя си !:cool: Този път РАУ беше много добър ;) 10-ка за ЪПА ;)
публикувано от crazybrother на 2007-09-18 15:11:01
10х за ъпа. Супер :thumbsup:
публикувано от Arfas на 2007-09-18 15:52:36
Triple H...без коментар просто...ако някой ще стана нов шампион то този човек трябва да е той. :thumbsup:
публикувано от SPY на 2007-09-18 17:38:50
След лудницата Unforgiven,сега ще видим и RAW-а
10x :thumbsup:
публикувано от emoemoemoemo на 2007-09-18 18:09:20
Напълно съм съгласен щом на мене ми беше най интересен мача за женската титла представете си ква глупст измислиха тоя път
публикувано от yxanana на 2007-09-18 19:01:57
Ей дайте една тема която да коментираме ? ;)
публикувано от Degenerator на 2007-09-18 19:31:13
"Hornswoggle's mom...was she magically delicios?" Ха-ха-ха, HHH е велик просто! :thumbsup:
публикувано от yxanana на 2007-09-18 19:35:36
yxanana ти ме закопа

Какво сам ти направил :lol: просто искам да се коментира нещичко а не само 5-ца , 6-ца , 7-ца :thumbsdown: дайте тема или Спойлер който да се обсъди:cool::blush:
публикувано от emoemoemoemo на 2007-09-18 21:07:57
благодаря , че го начихте

Дано Г-н Макмеън да види моето мнение :

От Бойко
До К.Макмеън

Г-н/Г-жо Макмеън

Искам да се оплача от някои от вашите звезди. Не мисля , че една "звезда" която мисли , че има семеиство и иска да вкара и тях в бизнеса със Вашата световна федерация по кеч , трябва да бъде шампион на федерацията Ви вече!
Вече феновете не уважават една от вашите "звезди". Неговото име е Джон Сина. Моля накараите Ренди Ортън които е истинска звезда в сравнение със Джон Сина , но не и със Трите Хикса , да смачка мутрата на бащата на Джон Сина и след което да прекратите договора на този иначе толкова симпатичен селяндур от Озунджово, САЩ.
Благодаря , че оважихте и прочетохте това моето писмо и се надявам да изпълните желанието ми!

Ваш фен Бойко

ТРУДНО Е ДА СИ ПРОСТ ТИП ! ! !
публикувано от metal_maiden на 2007-09-19 00:34:41
Ей, Трите Хикса е гадничък...винаги съм бил за него, но сега, за какво натръшка момчетата, те му помогнаха все пак...:jacko:
публикувано от yxanana на 2007-09-20 13:02:26
Дано Г-н Макмеън да види моето мнение :

От Бойко
До К.Макмеън

Г-н/Г-жо Макмеън

Искам да се оплача от някои от вашите звезди. Не мисля , че една "звезда" която мисли , че има семеиство и иска да вкара и тях в бизнеса със Вашата световна федерация по кеч , трябва да бъде шампион на федерацията Ви вече!
Вече феновете не уважават една от вашите "звезди". Неговото име е Джон Сина. Моля накараите Ренди Ортън които е истинска звезда в сравнение със Джон Сина , но не и със Трите Хикса , да смачка мутрата на бащата на Джон Сина и след което да прекратите договора на този иначе толкова симпатичен селяндур от Озунджово, САЩ.
Благодаря , че оважихте и прочетохте това моето писмо и се надявам да изпълните желанието ми!

Ваш фен Бойко

хяхахахахьахьахьха олеле Добре наистина си го измислил мога да кажа само едно : Няма да стигне до .... :cool: :thumbsdown: :lol::lol:
публикувано от diorgiothiol на 2007-09-21 03:04:35
и със какво тъпия Ортън е по-добър от Джон Сина? Ортън не играе чисто за разлика от Сина и ако стане шампион като дойде някой по як срещу когото да защитава титлата и какво ще стане тогава???

ДЖОН СИНА РУЛЗ!!!!