ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ArenaBG.com на 2008-02-10 13:22:27
Вашето мнение относно World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Zigurat на 2008-02-13 21:10:11
Oт около 5 месеца играя в оригиналните близ сървари и мога да кажа, че съм адски доволен.Преди си губех времето с тия пиратки ама ми писна от крашове ,изчезване на предмети,небачкащи или бъгнати скилове за куестовете ,а че босовете не кастват пукната магия и в реалните близ сървари ще ги омажат за секунди е друг въпрос.ПВП системата е адски добра.Имал съм случай в частен сървър след отказване на дуел от страна на хънтър да може да ме напада с пета си.
Пичове в момента в който се логнеш в оригиналните сървари и след като видиш как 3-ия моб ти пляска умение за да ти свали уепъна разбираш че истината е тука и отлепянето става само с 2-ма санитари и една бяла престилка.А играта е много евтина 30 лв е оригинала и 40 експанжъна а 53 лв е препейд картата за 2 месеца в магазините на пулсар.И между другото безплатния месец не може да се активира без препейд карат или заплащане чрез кредитна карта за поне още един месец игра.ОБАЧЕ СИ ЗАСЛУЖАВА МАМКА МУ.
А за пича дето иска пари.Ми ходи на работа бе на нас да не ни падат от небето.
публикувано от denis12251 на 2011-03-04 09:08:26
яко е обаче аз цъкам лотлк 3.3.5 от един друг тракер го бях свалил преди време и да ви кажа в лотлк има една раса повече така че за мен най-добрият "wow" си остава лотлк (Wrath of the lich king" пояснявам за някои нуубс :P
публикувано от jelita на 2008-04-04 01:13:57
ей, не знаете колко тарсех точно такъв торент, че ми е разжален само един файл. Накрая го намерих!! И идиота го сложил в архиВ!!!
публикувано от mushito на 2008-04-10 21:27:58
момчета само 1 ще ви кажа ас работя и нямам много жреме но от както зная за тази игра се прибирам с невероятна бурзина кам нас.. просто ума не ми го побира как някои мойе д анапраи тая игра не сажелявам че си плащам защото си заслужава http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Emeriss&n=Magepower е херото ми .... гилдията сащо е моя всички в нея са българи и се разраства още и още наистина няма смисал от пиратски сарвари ... се пак на месец ще ида с интернета по 1.50 стоинки... нишо ако ме питате... които ще се мята в близард да се метне в емерис реалма и да ме тарси помагме си всичко :) скаипа ми е sashooooo4405 ако някои има нещо да пита няма проблеми аиде:) ->MAGEPOWER Heroes Of Alliance
публикувано от ctahka на 2008-02-10 13:39:27
free server ?
публикувано от GDumanov на 2008-02-10 14:13:27
Ето от тука можеш да си избереш FREE SERVER ;)

http://www.xtremetop100.com/world-of-warcraft
публикувано от dokyto на 2008-02-10 14:29:35
А какво трябва да направя за да играя в някой безплатен сървър?10x предварително!
публикувано от 3dfx на 2008-02-10 14:45:18
А какво трябва да направя за да играя в някой безплатен сървър?10x предварително!

да четеш коментарите в торента !
публикувано от skit на 2008-02-10 14:50:04
ако смятата да играете тази игра - препоръчвам Ви да си я купите. :devil:
публикувано от lokosa на 2008-02-10 14:52:00
най тапата игра:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от TheTRENERA на 2008-02-10 14:56:50
TAKA e 3dfx . Kупете си я ! OT Valelerkata and VALERI.PETROV11 (trenera)
публикувано от teodorl на 2008-02-10 14:56:57
:stupid:
публикувано от Krakadu на 2008-02-10 15:01:26
[url=www.croggesserver.com]dobyr bezplaten server[/url] < s priqteli igraem tuka. samo 4e versiqta e vse o6te 2.2.2 < skoro vreme 6te minem na 2.3
публикувано от ke4i на 2008-02-10 15:14:27
каде се продава??
публикувано от thegrimmm на 2008-02-10 16:12:49
ай сички дет викат че игрта е тъпа да земат да кажат тогава защо близзард правят по 12к на ден от нея???
стига с тъпи постове ей
мега добра си е игрицата
и аз съм съгласен че трябва да се играе на близардския сървър :D:thumbsup:
публикувано от wenzy91 на 2008-02-10 16:20:25
Хех като почнете с тва k(=1000) се разбира що за манияци сте.
публикувано от Fan7aSy на 2008-02-10 19:29:32
Играта е мега добра играя на оригиналния сервер (Blizzard) от около месеца и само за тази игра мисля като наркотик е НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВА парите които сам дал за да си я купя :);) които ще си прави герой на оригиналния да прави на Emeriss реалма да ми пише :P:) nick Deadlykiss :)
публикувано от Zangetsu на 2008-02-10 19:33:44
Кажете най добрия БГ сървър:)
публикувано от shin на 2008-02-10 19:36:59
Мерси на ъпа ;),@Fan7aSy и аз съм там , но започнах от скоро с на един приятел акаунта :) IGN - Riggo (Horde)
публикувано от Zangetsu на 2008-02-10 20:01:38
И аз съм забелязал че колкото по малко българи има толкова по добре.А кой е най добрия безплатен сървър?Препоръчайте някой;)
публикувано от windsource1 на 2008-02-10 20:30:45
Няма какво да се обсъжда - най-великата игра е това. Бих казал че е малко по-зарибяваща от CS. Последните 3 месеца не ми идва нищо друго освен мисълта за WoW :thumbsup:
публикувано от Anomander на 2008-02-10 21:58:04
Играта е толкова циклеща и времегубеща, че няма накъде. И въпреки това се зарибих и ми се играе. Е те това ако не е странно...
публикувано от gabroveca на 2008-02-10 22:05:01
Ако нямате време да се занимавате с Близард или пък не ви се дават пари заповядайте - wowtbc.hopto.org :)
публикувано от rrsunknown на 2008-02-10 22:15:18
Безплатните сървъри нямат нищо ама НИЩО общо с истинските сървъри.
-липсва ПвП
-80% от уменията са бъгнати
-Гадовете са бъгнати и не действат както трябва нито имат някакви умения
-куестите не работят
-всеки 3-4-ти е чийтър или еклсплойтър
-и много други.
Но ако все пак напирате ето ви един сървър който поне става да видиш играта как е:
http://www.burning-wow.com в сравнение с другите тоя е най-добрия
П.С. Дори и да играете на истински сървър пак си дъпнете пиратски дискове защото оригиналните на Пулсар имат навика да дават ерор на 96% инстал на експанжъна. Не се майтапя!- много хора се прецакаха с пулсар.
публикувано от coalito на 2008-02-11 02:13:01
Няма какво да се пише повече за WoW.
Само сега чакаме по-новия пач и евентуално в края на годината новия експанжън
публикувано от skander на 2008-02-11 08:53:04
с идването на 2.4 влизат 2 нови дънджана като единия е с по-високо ниво на трудност от BT макар, че WotLK бе обявен за края на латото ве4е се о4аква да бъде отложен за края на годинита
публикувано от netdragon на 2008-02-11 11:05:33
[b]@loose[/b] - пич тия глупости дет ги ръсиш са напълно излишни ;) Пробвал съм го тоя Mangos и мога да ти кажа че е пълен боклук (като тоя дет сега Бат Бойко го праща за Суходол (или там къде беше :P)). Колкото и изтъркано да звучи ако играеш на ПИРАТСКИ сървър ти НЕ играеш WoW.

По посока на "малоумните" които плащаме за да играем (аз самия съм абонат от над 2 години вече)мога да ти кажа само че не ние сме малоумни. А и не ми казвай че 26 лева на месец са много пари. 2 кутии цигари по-малко и едно спестено излизане на кафе и ето ти ги тез 26 лева. Също така не мисля че има нещо нередно в това да се плаща за поддръжката на едно ОГРОМНА игра. Само се замисли колко стойностни MMORPG има които са без месечни такси ? И без да ми изреждаш всички бозички ползващи платформата на MU.

А понеже не виждаш разликата между нормалните (Blizzard) и пиратските сървъри аз ще тит я кажа. Има едно нещо наречено Terms of Use - там много ясно си пише (а аз съм убеден че ти НЕ си го чел :) ) че е категорично забранено който и да било освен самите Blizzard да хоства сървъри. Дано сега видиш защо аджеба се казват ПИРАТСКИ сървъри :)

А ти никога няма да даваш пари за игра на месец защото имаш огромен избор от безплатни игри. Кеф ти arenabg кеф ти zamunda - избор голям. А представи си ги нямаше - щеше да си ползваш само Pinball-a на Windows-a нали :lol: ?
публикувано от doiran на 2008-02-11 11:23:41
[b][color=teal]Понеже за пръв път ще играя бихте ли ми казали:
1 Към оригиналния сървър ли е направена играта след разархивирането да се пуска?[/color][/b]
2 за да играя в оригиналния сълвър задължително ли трябва да си купя ваучер и колко струва?

3 ако не играя в оригиннален сървър кажете как да играя в пиратски и как да си направя акаунт в хубав такъв ??

[color=purple][i]Благодаря предварително![/i][/color]
публикувано от netdragon на 2008-02-11 11:34:59
@doiran мога да ти помогна само за втория въпрос. Не е задължително да си копуваш ваучер - можеш да плащаш и чрез кредитна карта. Ваучъра струва 52 лева и е за 2 месеца. Минуса при него е че веднъж активиран няма как да го спреш. Не можеш да го ползваш само за 1 месец. Ако плащаш с кредитна карта вече може да платиш за 1 месец само. Цените са абсолютни еднакви и в двата случая (26 лева на месец пък ти ако ще и за половин година да си платиш и цент отстъпка няма :P)
публикувано от coalito на 2008-02-11 11:52:52
@doiran иди в Pulsar и си купи играта > wow-europe.com
Регваш се и това е, обяснено е като за малоумни повярвай ми
публикувано от linxus на 2008-02-11 13:45:48
на този сървър сичко си бачка на поне 98% ако случайно някои Q неработи се оправя до 1 ден ако се пише във форума. От всички сървъри които съм играл този а сега е най-добре и е с най-новите версии т.е. сега е с 2.3.3

http://wowsvoge.dynalias.net/ на тези които не им се дават пари.. приятна игра ;)
публикувано от ssuberalles на 2008-02-11 16:01:26
Сигурно има и други що годе читави пиратски сървъри, но какъв е смисъла да играеш с още има няма 10 човека ? Играта се прави от самите играчи и от това как те едновременно си взаимодействат с околния свят. Как ще направиш инстация на пиратски сървър като има само 3-ма души онлайн ? И какво ще продадеш или купиш от АХ-то като там нема нищо? С две думи, играя 3 години без 1 месец, плащал съм си, плащам в момента и ще плащам и занапред и не съжалявам изобщо. Такова нещо като безплатен обяд НЯМА. Па камо ли вкусен :)
публикувано от Gamespot на 2008-02-11 17:46:57
And ban for this guy :thumbsup:
публикувано от Kamigawa на 2008-02-11 20:14:09
Ще ви помоля да не превърщата торента в безмислени спорове къде е по добре да се играе, всички знаем, че в близардските сървари е далеч по-добре,едни им се дават пари други не.
Този торент е с Realmlist-а на blizzard, предполагам знаете как да си го смените.
Enjoy!
публикувано от ggaarroo на 2008-02-11 20:43:51
еми незнам играех я тая игра за мене най - добрата правеня някога но моя съвет е : незнам някакси контрол си налагайте щото аз заради тая игра изгубих и приятели и сичко...
публикувано от netdragon на 2008-02-11 21:26:55
loose Прав си че по-умния отстъпва ;) Няма нужда да споря с теб защото е безмислено. никога няма да си направиш труда да разбереш какво се опитах да ти обясня :)
публикувано от kuchkata_vr на 2008-02-11 22:58:56
Дайте още малко сиид!моля
публикувано от redmitko на 2008-02-12 01:02:21
ко да ви кажа.....
само едни малолетни идиотчета биха си платили за тая игра за да я играят....
и на мен ми харесва оригиналния сървър ама чак пък пари да давам!?!;)
Добре че са родителите им че да им плащат иначе ако знаеха как се изкарват тия пари....
Все пак играта е номер 1 :thumbsup:
И никога не бих платил за да я играя :lol:
публикувано от rainov на 2008-02-12 03:27:35
ко да ви кажа.....
и на мен ми харесва оригиналния сървър ама чак пък пари да давам!?!
Добре че са родителите им че да им плащат иначе ако знаеха как се изкарват тия пари....
Все пак играта е номер 1
И никога не бих платил за да я играя

Ако си мислиш че в пиратски сървър играеш Warcraft, значи никога не си играл в оригиналния сървър, така че не казвай че ти харесва, защото най-вероятно никога не си и виждал за какво става въпрос. А относно "малолетните идиотчета"... явно съдиш по хора които познаваш (най-вероятно, твои връстници), защото малолетните не са чак толкова много, тъй като въобще не могат да навлязат по дълбоко в играта (става въпрос за raid), губят интерес и спират. За пиратските сървъри вече не споря - 90% са на възраст 12-15години, които играят там защото не могат да си платят и си мислят че играят същата игра. 99% от играта е неработеща в един пиратски сървър, като започнем с най смешното - криптираните босове, които имат само един вид атака, и то срещу само един играч, което е... ВИждал съм коментар на видео правено от "Nihilum" - гилдът, който първи в света е убил Илидан: "Т'ва нещо ми се струва фейк, тоз мн измислени магии прави" Това може да го каже само някой играч в пиратски сървър. Относно парите, наистина за българските стандарти цената е малко висока, но какво са за един германец например 13евро (джобни пари) в български лева това е 80стотинки на ден, които са нищо в сравнение с парите които повечето хора дават за да играят в клубове, и то в пиратски сървър. Няма да отговарям на никой опитващ се да ме критикува, така че не си правете труда!
публикувано от rainov на 2008-02-12 03:28:44
ко да ви кажа.....
и на мен ми харесва оригиналния сървър ама чак пък пари да давам!?!
Все пак играта е номер 1
И никога не бих платил за да я играя

Ако си мислиш че в пиратски сървър играеш Warcraft, значи никога не си играл в оригиналния сървър, така че не казвай че ти харесва, защото най-вероятно никога не си и виждал за какво става въпрос. А относно "малолетните идиотчета"... явно съдиш по хора които познаваш (най-вероятно, твои връстници), защото малолетните не са чак толкова много, тъй като въобще не могат да навлязат по дълбоко в играта (става въпрос за raid), губят интерес и спират. За пиратските сървъри вече не споря - 90% са на възраст 12-15години, които играят там защото не могат да си платят и си мислят че играят същата игра. 99% от играта е неработеща в един пиратски сървър, като започнем с най смешното - криптираните босове, които имат само един вид атака, и то срещу само един играч, което е... ВИждал съм коментар на видео правено от "Nihilum" - гилдът, който първи в света е убил Илидан: "Т'ва нещо ми се струва фейк, тоз мн измислени магии прави" Това може да го каже само някой играч в пиратски сървър. Относно парите, наистина за българските стандарти цената е малко висока, но какво са за един германец например 13евро (джобни пари) в български лева това е 80стотинки на ден, които са нищо в сравнение с парите които повечето хора дават за да играят в клубове, и то в пиратски сървър. Няма да отговарям на никой опитващ се да ме критикува, така че не си правете труда!
публикувано от Unre4L на 2008-02-12 08:37:39
wow е мнооо яко ма не се пристрастявай те все пак това е
публикувано от V-Power на 2008-02-12 10:49:15
@rainov,
Аз съм играл в blizzard и в пирадски сървъри и да ти кажа днешно време вече доста се доближават до реалното, така че.... няма смисъл да плащаш в blizzard.
публикувано от Herolist на 2008-02-12 11:12:24
Благодаря ти братко - Ти който качи тази инсталирана игра ;)
публикувано от rainov на 2008-02-12 12:45:34
V-Power, вече 10мил. са хората по света играещи играта в оригиналната и версия. Още повече може би са тези които я играят в пиратски сървъри. Аз също и в момента имам акаунт в пиратски сървър.
1во: Плащаш за сървъра за да има той подръжка, и това е причината пиратските сървъри да "умират" през 2мин.
2ро: Хората които побира един пиратски сървър са с хиляди по-малко.
3то: Единственото общо нещо м/у пиратския и оригиналния сървър е графиката, въпреки че и там има разлики, защото в един пиратски сървър всички движешти се модули в един град или инстанс са спрени, за да може да издържа по дълго сървъра тъй като не обработва движенията им.
"Най-добрите" пиратски сървъри са естествено тези, които имат някакви доходи, като например WoWscape и т.н. От къде имат доходи? Ами просто правят така наречените донаторски итеми, които получаваш като плащаш на сървъра. Тези донаторски итеми са толкова наядени, че просто няма и накъде повече (естествено такова нещо няма оригинален реалм). Ако ми кажеш че Mage с 20к Hp и 40к mana е доближаване до оригиналния сървър... Това е просто гавра с играта. Тези сървъри са добри за начинаещи, които да видят за какво горе долу става въпрос преди да дадат пари за него.
публикувано от vladoooo на 2008-02-12 12:52:52
rainov.Един малък въпрос,за сефте ще почна да играя,та мисълта ми е да ми кажеш някой що годе добър сървар(пиратски),че да видя дали ще ми хареса играта.
публикувано от en7ry на 2008-02-12 13:38:26
Всеки с вкуса си бе !!!
Лично ви препоръчвам да играете в оригиналните сървъри, (който са заплатени и за да можеш да играеш там, трябва да си купиш играта ЗАДЪЛЖИТЕЛНО)
А ако не ви се плаща, лично ви препоръчвам BFT сървър.
bft-bg.com/forum.php
публикувано от omicron на 2008-02-12 14:30:10
Хммм играта е супер яка, обаче е толкова зарибяваща, че ако се отплеснеш и тутакси живота ще мине покрай теб или пък ти покрай негоO:- Внимавайте с тия игри:thumbsdown:
публикувано от maioneza на 2008-02-12 14:32:47
Играх цяла година в пиратски сървъри. Добре че бяха те да ме завлечат в играта. След като админите ми изтриха поредния герой си казах край нема да я търпа тая простотия повече и отидох и си купих играта. Е кво да ви кажа играя вече в близард от 3 години и нито сам некое пишлеме нито пак наште ми плаштат таксите. Всяка стотинка си заслужава. Да не говорим за малоумните предложения на един човек по горе дето казва да си купиш някоя по стара оригинална игра за тея 26 лева която е с впечатляваштия геймплей от 10 часа след което отива на заточение в шкафа. А за сравнението Пиратски и Оригинални сървъри просто няма какво да се коментира, аз поне досега не съм виждал нещо направено с помоща на 100 човека екип и години работа да се постигне от две хакерчета за една вечер в мазето.
публикувано от lucifer на 2008-02-12 17:33:49
Момчета не пишете глупости. Колко е добре да играеш по оригиналните сървъри не ми се говори. Има една дуам - ЛАГ - която я има без значение къде играеш поради нашите международен трафик на ISP-тата. Все пак може би най- надеждни ще са тея с ADSL на БТК поради простата причниа че те са единствения национален български оператор - така е по закон - всяка държава има право на един национален оператор. Другото което мога да добавя много хора харесват и GuildWars /ако не се лъжа ще излиза и Guild Wars 2 май/ => а цената доста по-добра => но пък ще лагва повече
публикувано от lucifer на 2008-02-12 17:34:42
За протокола съм на 25години.
публикувано от PureDevotion на 2008-02-12 19:21:27
офф хора помогнете ми майна ... права си реалм листа с къв ли не сървър и нищо не става ... пише ми че името или акаунта не са верни ... :'(:'(:'(:'( искам помощ
публикувано от Smosh на 2008-02-12 19:28:57
Браво за торента ! Евала на ЪпА ! ;)
публикувано от rainov на 2008-02-12 20:25:19
Kamigawa.bul, абе човек я прочети какво съм написал, преди да се хвърляш отгоре ми!?! Аз също играя в оригиналния сървър и ако не си забелязал казвам същото като теб, че малолетните са много малко! Май ми бъркаш поста с някой друг.
публикувано от rrsunknown на 2008-02-12 21:41:16
за LOOSE: аз не само че не съм ламер ами гледам да помогна на хората така е не се обаждай ако не разбираш нещо. На 10 човека подред им се прецакаха дисковете от Пулсар. И играя и в оригиналния и в BurningWoW зарадо хората главно.
И играта на фрий сървъри е точно Диабло а не истинската.
И за разлиака от теб много хора биха давали 26 лева за играят истинската игра.
публикувано от rrsunknown на 2008-02-12 21:51:38
пак съм аз- за тези които се чудят - абсолютно всичките фрий сървъри ползват една и съща програма за емулатор. И всичките страдат от едни и същи проблеми. Единственото нещо което зависи от тези които подържат сървъра е колко крашва и други такива неща като например как се дига експириънс и какви предмети се купуват. Иначе колкото и да се пънат адските бъгове си стоят- нито скиловте действат като хората, нито ПвП е възможно, нито куестите, нито филмчетата, нито мобовете правят каквото и да е освен мелле атака( а в истинския сървър босовете имат 5-6 вида различни атакаи например)така че не се заблуждавайте- единственото общо на фрий сървърите е че имат същата графика като истинската игра.
За да играете на реален сървър ви трябва оригиналната игра за СD-key само. Да се чете - БЕЗ ЕКСПАНЖЪНА. Оригинала струва 30 лева и към него има 1 месец игра. На практика играта е без пари- само такса още отначалото.
публикувано от rrsunknown на 2008-02-12 22:04:58
И пак съм аз че ме изнервихте- в България 90% от хората които играят реалната игра и плащат са над 20 години- работещи младежи за което не е проблем да платят такса равна на една дискотека и които приемат играта като хоби и влизат по 2-3 пъти на седмица.
публикувано от omnislash на 2008-02-13 16:15:13
Значи ако срещна ъпера..една голяма бира ще го черпа ... :thumbsup: Евала човек , ти си златен , преди време имаше такъв торент в замунда..ама беше по заявка и бързо ги трият..дано този торент се задържи повече :) БРАВО !!!!! Евала ;) Добре свършена работа :)
публикувано от rrsunknown на 2008-02-13 22:28:34
ми така е реално- сметнете колко струват например цигарите на някой дето пуши за един месец и си правете сметката сами.
публикувано от rainov на 2008-02-14 01:37:12
Не знам дали промоцията върви още, но преди месец, един приятел също си купи играта, и в магазина батъл честа (колекционерско издание) беше 40лв.
публикувано от wolf23home на 2008-02-14 19:46:21
във всяка оригинална кутия има 10-ет дневен фрии акаунт,може да го подарите на приятел или първо да си активирате него а след това и оригиналния .така стават 40 дни игрално време.
но препоръчвам за 4 лева да си вземете 14 дневен акаунт,+30те в играта стават 44.Първата и последна аванта която пускат близард.
А колкото до пиратките може и да изненадам някои но единствената игра която е близка с оригинала дори по тях е Lineage2.Има фрее ММота така че ако не ви се плаща бягаите там.
Wow по пиратки е ужас,още повече че с тези 30ет лева начална е смешно поне за 44 дни да не опитате от магията:)
И един съвет,играта е като алкохола... колкото повече толкова повече но всеки избира сам колко кога и дали въобще да пие.
С този торент ще си спестите тегленето на 2,5 гигабаита Упдеити така че браво на уплоудера:)
публикувано от rrsunknown на 2008-02-14 23:58:54
освен това спестява и бялата косица която ви пониква когато видите съобщението 98% install error , на експанжъна. Определено е много по-добре да разархивираш един файл и да почнеш отлокото да си играеш на DJ и инсталираш на 50 диска и после да чакаш половин ден да ти изтеглят пачовете.
O:-
публикувано от tyzara_1 на 2008-02-15 16:40:02
[b]:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::D:D:D:D:D:D:D:D[/b]
публикувано от rrsunknown на 2008-02-16 01:20:52
сега ги дръпнах- оказа се че има супер много адони които са адски полезни +5 :)
публикувано от ggbg95 на 2008-02-18 11:39:43
This game Sux! Lineage II is much better!
публикувано от tyzara_1 на 2008-02-18 13:36:11
The best :thumbsup::lol::
публикувано от Mo6eB на 2008-02-20 14:19:48
хора има истина една и тя е само http://wow.hav0c.com/ :D:D:D
публикувано от asasas на 2008-02-24 11:44:06
hora ka da si opraq reamlista :( ne trugvta serverite repeirvam go pak neshte :'(:grrr::grrr:pl kajete
публикувано от losangeles на 2008-02-27 09:12:07
az igraq v Kul Tiras ima nqkude 10tina ili 15 bulgari ama se radvam 4e nqma mnogo shtoto kolkoto po malko bulgari ima tolkova po dobre :lol:
публикувано от icy_chil на 2008-02-28 18:18:27
може ли да питам сички специалисти знаете ли некои да утепвал "Pit commander" и какво пуска .Мс предварително
;)
публикувано от picottinio на 2008-03-03 09:21:06
abe iskam da pitam adminite ot kade se registrirva na toq wow i koi server e:-/
публикувано от Hatake Kakashi на 2008-03-03 11:16:23
за недоразбралите - WOTLK ще излезне юни-юли и по - нататък , защото преди новия експаншън тряба да излезне 2.4.0 със The Sun Well (най-накрая се сетиха да я сложат) та the sun well ще бъде инстанце със каелчо и др силни хора , да не споменавам имена ако се разровите веднага ще разберете , а като излезне WOTLK ще се радваме на първия hero-class:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от Hatake Kakashi на 2008-03-03 11:18:12
и не забравяйте , че написаното от мен са не 100% утвърдени предположения , но така би трябвало да бъде:-/
публикувано от vasilissv на 2008-03-05 22:01:07
Пичове, имам питане! Купих си дисковете, но се оказа, че
са развалени (не могат да бъдат прочетени)!
Ако сваля този торент, ще мога ли да активирам играта със моите ЦД-кейове?
Развалените дискове са ми за същата европейска версия.
публикувано от Leasy на 2008-03-07 20:02:32
Благодаря. :)
публикувано от toti_turboto на 2008-03-08 19:38:22
Enter your Authentication Key-
публикувано от undead971 на 2008-03-08 22:24:24
хора като тръгвам да я свалям ми изписва че е над 4гб и че трябва да го промена в NTFS устроиство плс кажете ми кво трябва да направя :'(
публикувано от undead971 на 2008-03-08 22:29:46
pi6ete li4ni sob6teniq ili na skype fuck-u-all1
публикувано от shadol3 на 2008-03-13 16:52:05
абе играта си е наи яката:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от FATPIZZA на 2008-03-17 17:50:38
Браво на човека които го е качил щот неможех да си намеря свестен лол сас пачове понеже 1 пач неми се теглеше а тжа само го разархивираш слагаш си сървар и играеш аз сам доволен за сега.:thumbsup::thumbsup:
публикувано от stefko123 на 2008-04-01 18:16:47
някои може ли да ми каже защо ми забива на 9% и немога да я дл цялата?:grrr:
публикувано от kriska_k на 2008-04-16 19:35:54
ако може някой да ми каже моя процесор AMD Sempron 64 2800+ става ли за играене на Уорлд оф уаркрафт!!!:-/
публикувано от undead971 на 2008-04-20 18:26:25
пичове помогнете ми как да де патчна от 2.4 на 2.3
публикувано от kriska_k на 2008-04-22 16:21:11
ИГРАТА Е СУПЕР!!!ИГРАЙТЕ В demonicsights.idle.ro там сега има промоция за всеки нов герой ти вдигат 30 левел дават ти 200 000 голд як сет и някой добър стаф само трябва та попитате джием-а и той ще ви даде !!;););):thumbsup::thumbsup:
публикувано от Lacoste1914 на 2008-04-27 19:37:10
Хорааа дайте сийд моля ви сеее...
публикувано от raziel1981 на 2008-05-02 16:07:02
хора мнооо ви се моля помогнете 4е компа ми пак се ебава с мен преди тая желика игра кат я инсталирах тази желика игра по4ти не ми се4е6е а ся еджам я подкаржам от се4 си4ко е на нула и пак се4е моля ако можете помогнете за6тото не мисля 4е е нормално на 1GB ram/CPU AMD Semprom 2300+ 1.5GHz nVidia FX5500 128MB da se4e:'( pls помогнете или ми кайете как да форматирам харда благодаря преджарително
публикувано от Warmandark на 2008-05-06 11:21:16
Хора плс качете WoW ТBC 2.3.x направо разархивирана и готова да я дръпна че от тоя рар ми показва че фаиловете са corrupt плс ако можете качете готова. :'(:'(:'(:'(
публикувано от Warmandark на 2008-05-06 11:35:01
Извинявам се обърках версията исках да кайа 2.4.x :)
публикувано от gogo1995g на 2008-05-13 22:30:03
sq q teglq lesno li sa instalva :|:fun:
публикувано от maslio на 2008-06-04 20:01:31
Това цялата играли е имам предвид а не е аз пак да я инсталвам с деамона
а инсталирана сичко само сервер и пач треа си намеря плс кажете много е спешно.
Да знам да ли еинсталирана
публикувано от assassinbez на 2008-06-07 21:38:46
Трябва ли някаде да се регистрирам?
публикувано от martiup на 2008-06-11 20:58:34
Здравейте,трябва ми някой,който иска (и може) да има WoW сървър.Единствените условия който трябва да има е (1GB+ ram;и процесор 2.0GHz+....)Търсете ме на skype:martkata

*реално ИП...
публикувано от marto94 на 2008-06-24 18:18:33
ЕВАЛА ХОРА! Златни сте! Евала на ъпа! Спестихте ми 2 часа инсталация :lol::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup: RESPECT! :)
публикувано от niki121 на 2008-07-08 09:54:25
еррор 132 :(:(:'(
публикувано от nazali на 2008-07-19 13:42:03
Хора много ви моля какво е това от кадето и да си изтегля WOW все това ми се появява много искам да играя WOW но от никаде не мога сичко напраих както трея на другите компи им работи на моя не защо ???? имам свободно място и Geforse 5500 ми е картата имам 700 и нещо си РАМ памет ... моля ви помогнете ми World of WarCraft (build 7799)

Exe: D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
Time: Jul 19, 2008 1:33:20.531 PM
User: Alex
Computer: HOME1
------------------------------------------------------------------------------

This application has encountered a critical error:

ERROR #132 (0x85100084) Fatal Exception
Program: D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
Exception: 0xC0000005 (ACCESS_VIOLATION) at 001B:00747792

The instruction at "0x00747792" referenced memory at "0x00000478".
The memory could not be "read".

WoWBuild: 7799
------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------
x86 Registers

EAX=06F3FF80 EBX=03FF4288 ECX=00000004 EDX=7C90EB94 ESI=03FF4288
EDI=7C910732 EBP=06F3FFA4 ESP=06F3FF6C EIP=00747792 FLG=00010202
CS =001B DS =0023 ES =0023 SS =0023 FS =003B GS =0000

Stack Trace (Manual)

Address Frame Logical addr Module

Showing 8/8 threads...

--- Thread ID: 2416 ---
0064BF06 0012F7D0 0001:0024AF06 D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
0064C30B 0012F7DC 0001:0024B30B D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
0041CD2A 0012FBF4 0001:0001BD2A D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
0041CE0C 0012FE10 0001:0001BE0C D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
00469584 0012FE54 0001:00068584 D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
004034E7 0012FE98 0001:000024E7 D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
0042AF82 0012FF0C 0001:00029F82 D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
0042C491 0012FF24 0001:0002B491 D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
00406128 0012FFC0 0001:00005128 D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
7C816FD7 0012FFF0 0001:00015FD7 C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll

--- Thread ID: 3348 ---
7C802451 038AFB6C 0001:00001451 C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll
00424D2D 038AFB78 0001:00023D2D D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
00459CDD 038AFF98 0001:00058CDD D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
0063EFA7 038AFFB4 0001:0023DFA7 D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
7C80B683 038AFFEC 0001:0000A683 C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll

--- Thread ID: 2588 ---
7C80A075 06B3FF88 0001:00009075 C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll
72D2312A 06B3FFB4 0001:0000212A C:\WINDOWS\system32\wdmaud.drv
7C80B683 06B3FFEC 0001:0000A683 C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll

--- Thread ID: 2468 ---
7C80A075 06C3FE40 0001:00009075 C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll
73F114A2 06C3FE58 0001:000004A2 C:\WINDOWS\system32\dsound.dll
73F1294A 06C3FF78 0001:0000194A C:\WINDOWS\system32\dsound.dll
73F19FBF 06C3FF98 0001:00008FBF C:\WINDOWS\system32\dsound.dll
73F1297E 06C3FFB4 0001:0000197E C:\WINDOWS\system32\dsound.dll
7C80B683 06C3FFEC 0001:0000A683 C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll

--- Thread ID: 2124 ---
7C80A075 06D3FE48 0001:00009075 C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll
73F114A2 06D3FE60 0001:000004A2 C:\WINDOWS\system32\dsound.dll
73F1294A 06D3FF80 0001:0000194A C:\WINDOWS\system32\dsound.dll
73F12A13 06D3FFB4 0001:00001A13 C:\WINDOWS\system32\dsound.dll
7C80B683 06D3FFEC 0001:0000A683 C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll

--- Thread ID: 3620 [Current Thread] ---
00747792 06F3FFA4 0001:00346792 D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
00754CC8 06F3FFB4 0001:00353CC8 D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
7C80B683 06F3FFEC 0001:0000A683 C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll

--- Thread ID: 1924 ---
7C802451 0703FF98 0001:00001451 C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll
00750712 0703FFB4 0001:0034F712 D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
7C80B683 0703FFEC 0001:0000A683 C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll

--- Thread ID: 256 ---
7C802451 0713FF98 0001:00001451 C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll
00750712 0713FFB4 0001:0034F712 D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
7C80B683 0713FFEC 0001:0000A683 C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll

Stack Trace (Using DBGHELP.DLL)

Showing 8/8 threads...

--- Thread ID: 2416 ---
0064BF06 Wow.exe +0 (0x00000000,0x0012FBF4,0x0041CD2A,0x00000003)
0064C30B Wow.exe +0 (0x00000003,0x0000002F,0x015AD0B8,0x3D202D20)
0041CD2A Wow.exe +0 (0x00000187,0x00873D40,0x00000000,0x0012FC0C)
0041CE0C Wow.exe +0 (0x0087D0EC,0x0087D10C,0x004641CA,0x0159CB88)
00469584 Wow.exe +0 (0x00000000,0x00000000,0x00405B35,0x015AD008)
004034E7 Wow.exe +0 (0x015AD008,0x00000007,0x00000000,0x0042C353)
0042AF82 Wow.exe +0 (0x00000001,0x004060E8,0x00000001,0x00000001)
0042C491 Wow.exe +0 (0x00409D29,0x00400000,0x00000000,0x00152381)
00406128 Wow.exe +0 (0x0230D720,0x7C90E1FE,0x7FFDC000,0x8054AB38)
7C816FD7 kernel32.dll RegisterWaitForInputIdle+73 (0x00401000,0x00000000,0x78746341,0x00000020)

--- Thread ID: 3348 ---
7C802451 kernel32.dll Sleep+15 (0x00000001,0x038AFF98,0x00459CDD,0x00000001)
00424D2D Wow.exe +0 (0x00000001,0x00000000,0x00459B00,0x00000D14)
00459CDD Wow.exe +0 (0x00000000,0x0012FA84,0x02804440,0x028071A8)
0063EFA7 Wow.exe +0 (0x00002158,0x0012FA84,0x02804440,0x028071A8)
7C80B683 kernel32.dll GetModuleFileNameA+436 (0x0063EF70,0x028071A8,0x00000000,0x0D90C005)

--- Thread ID: 2588 ---
7C80A075 kernel32.dll WaitForMultipleObjects+24 (0x00000002,0x06B3FFA4,0x00000000,0xFFFFFFFF)
72D2312A wdmaud.drv midMessage+840 (0x00000000,0x00000000,0x00150000,0x00000000)
7C80B683 kernel32.dll GetModuleFileNameA+436 (0x72D230E8,0x00000000,0x00000000,0x00000000)

--- Thread ID: 2468 ---
7C80A075 kernel32.dll WaitForMultipleObjects+24 (0x00000040,0x06C3FE78,0x00000000,0xFFFFFFFF)
73F114A2 dsound.dll +0 (0x00000040,0xFFFFFFFF,0x00000000,0x06C3FE78)
73F1294A dsound.dll +0 (0xFFFFFFFF,0x0000003F,0x068D4C68,0x06C3FF94)
73F19FBF dsound.dll DirectSoundCreate+21372 (0x00150778,0x068D318C,0x73F1B993,0x7C91056D)
73F1297E dsound.dll +0 (0x068D318C,0x00150778,0x7C91056D,0x068D318C)
7C80B683 kernel32.dll GetModuleFileNameA+436 (0x73F1B94B,0x068D318C,0x00000000,0x00000000)

--- Thread ID: 2124 ---
7C80A075 kernel32.dll WaitForMultipleObjects+24 (0x00000001,0x06D3FE80,0x00000000,0x000001F4)
73F114A2 dsound.dll +0 (0x00000001,0x000001F4,0x00000000,0x06D3FE80)
73F1294A dsound.dll +0 (0x000001F4,0x00000000,0x00000000,0x00000000)
73F12A13 dsound.dll +0 (0x068D1EFC,0x00000000,0x7C910732,0x068D1EFC)
7C80B683 kernel32.dll GetModuleFileNameA+436 (0x73F1B94B,0x068D1EFC,0x00000000,0x00000008)

--- Thread ID: 3620 [Current Thread] ---
00747792 Wow.exe +0 (0x7C911596,0x00000E24,0x06F3FFEC,0x7C80B683)

--- Thread ID: 1924 ---
7C802451 kernel32.dll Sleep+15 (0x0000000A,0x00754CD8,0x0000000A,0x00000000)
00750712 Wow.exe +0 (0x03FF5E88,0x00000000,0x00000000,0x03FF5E88)
7C80B683 kernel32.dll GetModuleFileNameA+436 (0x00754C6A,0x03FF5E88,0x00000000,0x00000000)

--- Thread ID: 256 ---
7C802451 kernel32.dll Sleep+15 (0x0000000A,0x00754CD8,0x0000000A,0x00000000)
00750712 Wow.exe +0 (0x04007FA8,0x0012FA98,0x00000000,0x04007FA8)
7C80B683 kernel32.dll GetModuleFileNameA+436 (0x00754C6A,0x04007FA8,0x00000000,0x00905A4D)

Loaded Modules

0x00400000 - 0x00E6E000 D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\Wow.exe
0x02670000 - 0x02677000 C:\WINDOWS\system32\newdll.dll
0x07140000 - 0x07255000 D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\dbghelp.dll
0x10000000 - 0x10069000 D:\Games\World of Warcraft + The Burning Crusade v2.3.3(7799) enGB\World of Warcraft\World of Warcraft\DivxDecoder.dll
0x4FDD0000 - 0x4FF76000 C:\WINDOWS\system32\d3d9.dll
0x5AD70000 - 0x5ADA8000 C:\WINDOWS\system32\uxtheme.dll
0x5D090000 - 0x5D12A000 C:\WINDOWS\system32\comctl32.dll
0x5ED00000 - 0x5EDCC000 C:\WINDOWS\system32\OPENGL32.dll
0x629C0000 - 0x629C9000 C:\WINDOWS\system32\LPK.DLL
0x68B20000 - 0x68B40000 C:\WINDOWS\system32\GLU32.dll
0x6D990000 - 0x6D996000 C:\WINDOWS\system32\d3d8thk.dll
0x71AA0000 - 0x71AA8000 C:\WINDOWS\system32\WS2HELP.dll
0x71AB0000 - 0x71AC7000 C:\WINDOWS\system32\WS2_32.dll
0x71BF0000 - 0x71C03000 C:\WINDOWS\system32\SAMLIB.dll
0x72D10000 - 0x72D18000 C:\WINDOWS\system32\msacm32.drv
0x72D20000 - 0x72D29000 C:\WINDOWS\system32\wdmaud.drv
0x73760000 - 0x737A9000 C:\WINDOWS\system32\DDRAW.dll
0x73BC0000 - 0x73BC6000 C:\WINDOWS\system32\DCIMAN32.dll
0x73EE0000 - 0x73EE4000 C:\WINDOWS\system32\KsUser.dll
0x73F10000 - 0x73F6C000 C:\WINDOWS\system32\dsound.dll
0x74D90000 - 0x74DFB000 C:\WINDOWS\system32\USP10.dll
0x76390000 - 0x763AD000 C:\WINDOWS\system32\IMM32.dll
0x76B40000 - 0x76B6D000 C:\WINDOWS\system32\WINMM.dll
0x76C30000 - 0x76C5E000 C:\WINDOWS\system32\WINTRUST.dll
0x76C90000 - 0x76CB8000 C:\WINDOWS\system32\IMAGEHLP.dll
0x76F60000 - 0x76F8C000 C:\WINDOWS\system32\WLDAP32.dll
0x77120000 - 0x771AB000 C:\WINDOWS\system32\OLEAUT32.dll
0x771B0000 - 0x77256000 C:\WINDOWS\system32\WININET.dll
0x773D0000 - 0x774D3000 C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.Windows.Common-Controls_6595b64144ccf1df_6.0.2600.2982_x-ww_ac3f9c03\comctl32.dll
0x774E0000 - 0x7761D000 C:\WINDOWS\system32\ole32.dll
0x77690000 - 0x776B1000 C:\WINDOWS\system32\NTMARTA.DLL
0x77A80000 - 0x77B14000 C:\WINDOWS\system32\CRYPT32.dll
0x77B20000 - 0x77B32000 C:\WINDOWS\system32\MSASN1.dll
0x77BD0000 - 0x77BD7000 C:\WINDOWS\system32\midimap.dll
0x77BE0000 - 0x77BF5000 C:\WINDOWS\system32\MSACM32.dll
0x77C00000 - 0x77C08000 C:\WINDOWS\system32\VERSION.dll
0x77C10000 - 0x77C68000 C:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll
0x77DD0000 - 0x77E6B000 C:\WINDOWS\system32\ADVAPI32.dll
0x77E70000 - 0x77F02000 C:\WINDOWS\system32\RPCRT4.dll
0x77F10000 - 0x77F57000 C:\WINDOWS\system32\GDI32.dll
0x77F60000 - 0x77FD6000 C:\WINDOWS\system32\SHLWAPI.dll
0x77FE0000 - 0x77FF1000 C:\WINDOWS\system32\Secur32.dll
0x7C800000 - 0x7C8F5000 C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll
0x7C900000 - 0x7C9B0000 C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll
0x7C9C0000 - 0x7D1D6000 C:\WINDOWS\system32\SHELL32.dll
0x7E410000 - 0x7E4A0000 C:\WINDOWS\system32\USER32.dll

Memory Dump

Code: 16 bytes starting at (EIP = 00747792)

00747792: 8B 91 74 04 00 00 89 10 56 8B 74 24 0C 85 F6 74 ..t.....V.t$...t

Stack: 1024 bytes starting at (ESP = 06F3FF6C)

* = addr ** *
06F3FF60: 00 00 00 00 3C DA 2C 01 00 00 00 00 B6 77 78 00 ....
публикувано от prepare на 2008-07-19 17:48:28
тегля го надявам се да стане
публикувано от lupan740 на 2008-07-23 12:56:38
много яка игра 1 от най добрите балгарски free server e dragon fire дига се бавно левел всички таланти работят има само бългати и няколко руснака в целия сервер :smile: играят по около 5 000 чожека деноношно не лава реамлиста е : wow.viknet.com а сайта за регистрация е : dragonfire-bg.net надявам ас да ви хареса :hi:
публикувано от ivo1995z на 2008-07-29 11:27:06
Моля ви ХОРА МАЛКО SEED pLS i az iskam da cakam :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:grrr::grrr::'(
публикувано от slayernikman на 2008-08-14 14:07:06
имам проблем.разархивирам пачва се сменям си релам листата права си акаунт и не ме пуска.дава ми connect после authenticating и така си седи?????не мога са влезна
публикувано от tom на 2008-08-19 15:46:04
извиняжате за тъпите въпроси но как да играя безплатно и как да си направя акаунт мерси от сега
:smurf:
публикувано от mamami33 на 2008-08-20 07:52:50
PLS SEED
публикувано от wear4o на 2008-08-20 19:17:05
sq ako vi izliza gre6ka na wow.exe-to kazvate na nqkoi fr da vi go prati po skype naprimer i go zamestvate.Estestveno trqbva da e na sa6tiq pa4.
:)
публикувано от niki121 на 2008-08-23 11:49:15
има wow еррор :(:( но се поправих ги :thumbsup::thumbsup:
публикувано от moni29 на 2008-08-28 14:41:33
като го тегла казва че някои фаилове са по големи от 4GB мола кажете ми какво да права :weep:
публикувано от pucher на 2008-08-29 18:30:57
igrata e mn qka :cool::cool::cool::lol::lol::lol::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от gogopm2 на 2008-09-03 13:36:36
САМО WOW:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от vampirrre на 2008-09-19 16:28:44
Извинявайте, но в кой сържър може да се играе с този лаучер? Ако може да ми пратите линк:). Благодаря предварително:). Аз досега играех на Requiem: Bloodymare, ама пустата игра има дефект при упгрейда и не може да се обнови:'(.
публикувано от gerito91 на 2008-09-25 11:11:12
na men mi varvi super na nqkoi sigurno sa mu slabi parametrite az sam sas dvuqdren 2.8 RAM 4gb hard disk 500gb VIDEO karta 512mb:):)
публикувано от iliata на 2008-10-03 00:00:46
аз имам проблем! Защо като пусна играта и искам да си настроя видео настройките ми се рестартира компютъра или като играя 3-4 мин пак се рестартира.Как мога да го оправя?
публикувано от vampirrre на 2008-10-07 12:31:22
Играта си е супер :thumbsup::thumbsup::thumbsup:. За тези, които се чудят как да играят в пиратски сървъри ще кажа, че не е никак сложно да се конфигурира. Отивате в папката на играта и търсите файл realmist.wtf и изтривате съдържанието, на негово място поставяте адресите на новия си сържър, запазвате настройките и готово.:). Приятна игра :thumbsup:
публикувано от koko_960721 на 2008-10-12 08:51:58
siidvaite :(:(:(:(
публикувано от Drogba11 на 2008-10-12 14:43:26
igrata e:thumbsup::thumbsup::thumbsup: super qkaaaa
публикувано от Drogba11 на 2008-10-12 14:44:10
kajete fun serveri
публикувано от Drogba11 на 2008-10-12 15:02:42
tegla si wow i se nadqvam da stane:-O:-O:-O:-O:|:|:|:|:|:|
публикувано от vampirrre на 2008-10-27 19:13:21
Хмммм, странно, да има го, при мен тръгна:). Ами влез в интернет страницата на сървъра и си изтегли оттам Burning Crusade и го ъпгрейдвай до исканата версия :). Така трябва да стане ;)
публикувано от kokoko11 на 2008-11-03 13:31:44
abe pichove daite nqkoi bg syrvar koito da e dobyr ne nqkuv lamav mersi
публикувано от dmxy на 2008-11-08 18:52:43
хора истеглих играта тръгна ми истрих я че нещо се бъгна и я истеглих на ново ама пак не се оправи а пък не е от сървара шот и в другите е така ми ся начи зарежда ми супер бавно и мн често изписва "Disconect from the server" и на другите е така не е от сървара ако някой знае от кво да казва шот така немое се играе пишете ЛС :-/:-/ мс предварително :fun:
публикувано от farafero на 2008-11-19 23:34:28
може ли да обясните от каде да намеря пач 2.4.3-to-3.02
публикувано от farafero на 2008-11-20 12:13:56
добре де резархивирам играта и папката дата ми дава грешки на фаиловете отквое тва баси ....
публикувано от thebesthero на 2008-11-22 17:39:34
TREA MI 2.0.0 to 2.4.2 :cska:
публикувано от thebesthero на 2008-11-22 17:40:47
:deadhorse: :cska: plSz TrEa mi 2.0.0 to 2.4.2
публикувано от brat4eda на 2008-11-24 20:17:10
Знаете ли от каде може да се драпне WOW stat changer
публикувано от orcefeniX на 2008-12-03 12:51:59
ve molam kazete kako da napravam da ne go svalam patcho WOTLK poslednata verzija bideki koga go svala poslednie patch 2.4.3... i koga ja startuvam TBC mi veli download na WOTLK......pls....help.me....
публикувано от akula на 2008-12-18 09:35:02
може ле да ми дадете някъв саит да се регна плс
публикувано от hemimot на 2009-01-07 21:42:08
AMI KOGATO MI PO4NE MI IZLIZA LOG IN A AZ NE SAM SE REGISTRIRAL NQKOY ZNAE LI OT KADE DA SE REGISTRIRAM:|
публикувано от ganstera на 2009-06-20 10:51:12
moje li nqkoi da mi kaje ot kade moga da si svalq obnovlenie ot 2.3.3 do 2.4.3 ili da mi prati link na Skype stefanrusev 23 tova mi e Skaipa . mersi predvaritelno
публикувано от ganstera на 2009-06-20 11:30:10
може ли някои да ми помогне да намеря пач от 2 3 3 до 2 4 3 плс помогнете ми :'( ето ми скеипа stefanrusev23
публикувано от gigibigi123 на 2009-06-24 19:44:13
хора дайте сървар за тая игра,че не мога да намеря добър!
публикувано от willrock16 на 2009-08-05 13:04:52
А ле хора ае да дадете и малко сиид че свалям с 160кб. а тва маи ич не е мн. нали !!!!! :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
публикувано от eeffcchhoo на 2009-08-22 22:18:22
Нали на enGB 6те стане да играя в нефелин :-/:-/
публикувано от NITROMaSaKrA на 2009-11-27 17:17:16
ПЛС Сиид Хора :)
публикувано от traqn01 на 2012-01-10 01:26:01
Моля дайте поне един сийд поне да почне да се тегли. Стои на едно място и не мърда от там на 11.0% ми е само и не мърда никаде. Дайте ПОНЕ 1 сийд ПЛС! :(
публикувано от John83 на 2010-12-18 10:08:04
[color=yellow][/color] e versiune buna?
публикувано от mixa98 на 2011-01-14 17:11:09
is there some private server for this patch -_-
i hope it works :blush:
публикувано от vivkaaa на 2011-09-07 21:19:01
Ето ви най-добрия сървер правен някога !!! Всичко бачка от игла до конец !! Всеки ден има доста фиксове лаг 15-20 макс !!
http://adf.ly/2cHEX
публикувано от angel4u на 2012-03-02 12:14:31
Здравейте..имам 1 въпрос с този лол може ли да се играе в близард в смисъл аз ще си взема гейм карта и вместо да си купувам играта ще играя с тая?