Освен във форума насайта, където излизат първо новите билдове влизам да чета в замунда и арена коментари, но тук и в замунда нищо смислено не видях и мисля да се отказвам вече... Но ще дам 1 коментар в стил по-осведомен като за последно. Както знаете има Windows 7 и Windows Server. Windows 7 e за потребителите, които цъкат из нета, играят игри, гледат филми и слушат музика и в общи линий не ги *бе дали това, че компа им е пуснат влияе на някой си ! Windows Server е ОС, която е предназначена за потребители, които използват компа си за сървър (откъдето идва името) и един вид инсталират, настройват сървъра и нито игрят игри на въпросната машина, нито слушат музика или гледат филми, ами просто го оставят пуснат и там вече ги *бе дали другите имат достъп и т.н. И да си дойдем на въпроса. За момента Билд 7955 е за хората от първия тип, а Билд 7959 (този билд) е за хората от втория тип. ДА УТОЧНЯ: И ДВАТА БИЛДА СА ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ПОЛЗВАТ ОТКОЛКОТО ОФИЦИАЛНО ИЗЛЕЗЛИТЕ ИМ ВЕРСИИ СПОРЕД МЕН, а тлова кои от 2-та ще ползвате си е ваше предпочитание. Лично аз предлагам за тея, които си използват компа за всекидневни нужди да слагат 7955, а тия, които го ползват за сървар да се научат на Линукс. Точка по въпроса. :)