ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamAnime на 2007-06-13 15:17:35
Вашето мнение относно Wile E Coyote & Ralph Wolf Vs Road R, Bugs Bunny & Sam може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от kurshuma13 на 2007-06-13 15:43:00
Събрах всичко възможно, за посочените по-горе герои - Wile E Coyote & Ralph Wolf Vs Road Runner, Bugs Bunny & Sam Sheepdog. ;) Не можах само да открия последните 3 серии на Бегача и Койота, а именно: ROAD RUNNER - Little Go Beep; ROAD RUNNER - Whizzard of Ow; ROAD RUNNER - Full Metal Jackass, които са публикувани в официалния сайт. Който ги намери да ги качи - ще му бъдем много благодарни. :thumbsup: Който има сериите с по-добро качество - също да ги качи. :)
[b]Това е класика, за която думите са излишни![/b] [color=blue]Може би най-добрата анимация за всички времена[/color]. :D
Приятно гледане! 8);)
публикувано от koop на 2007-06-13 16:02:45
брао на ъп лоадера
велика колекциа
мерси
:thumbsup::w00t::yikes:
публикувано от pigo1 на 2007-06-13 16:28:50
:thumbsup::thumbsup:супер е.
публикувано от martomarto1 на 2007-06-13 17:48:48
супер е. браво:thumbsup:
публикувано от THE_HULK на 2007-06-13 18:28:21
Торента нещо не е във ред като изскам до го смъкна иска да ми сейва някакъв файл :Wile_E_Coyote_& и нишо не се отваря в биткомет моля оправете го!
публикувано от kurshuma13 на 2007-06-13 20:02:08
Извинявам се, но при мен няма никакви проблеми! :( Аз съм с друг торент клиент и нямах проблем, при свалянето на това торент файлчето. ;) Прегледай си настройките!:-/ Много хора са го свалили и никой до сега не се оплака от подобен проблем. Приятно гледане! 8) :)
[b]Послепис:[/b] Ще се радвам ако някой направи субтитри. По принцип тази анимация не се нуждае от превод и субтитри, но все пак във всяка серия има максимум по 5 до 6 изречения, които дори не се изричат от главните герои, и ще се радвам много ако някой се заеме да напише и синхронизира субтитрите, за тях!
Благодаря и на този човек, който е направил субтитрите за онези две серии, които са в торента!
Ще съм много благодарен ако някой напише субтитрите - все пак сериите са по 7 минути!
[b]Благодаря предварително и приятно гледане[/b]!:thumbsup:
публикувано от cyberkid на 2007-06-13 20:18:53
мерси за серийките
аз искам да попитам дали няма да качиш и нещо на Бъгз Бъни (спомням си че имаше готини серийки с марсианеца) Дафи Дъг :)
публикувано от KOCMOTPOH на 2007-06-13 20:41:32
мега диво
публикувано от kurshuma13 на 2007-06-13 20:43:02
Ще ги кача и тях...спокойно...:);)Но после ще помоля и за субтитри, за тях - сериите които имам са само 170... Все пак сериите с Бъгс Бъни са може би най-наелектризиращите! :D :thumbsup: Те също са по 7 минути. Имам субтитри за 26 от сериите и ще съм благодарен, ако някой се заеме да преведе и останалите или част от тях.
Това е класика, която децата ни трябва да я гледат и с превод и ще съм Ви благодарен ако се отзовете и помогнете.
Но всичко с времето си...Имам добри пакети анимации, но почакайте малко и ще може и вие да се възползвате от тях. За сега Ви пожелавам приятно гледане.;) Тези дни ще пристигне още един пълен пакет със старите класики! :thumbsup:
публикувано от lessthanjake на 2007-06-13 23:01:57
хах това е супер психопатско филмче едно от любимите ми напомнящи ми за доброто сторо време когото се правеха само такива луди филмчета:thumbsup::wizard::drunk:
публикувано от dnag на 2007-06-15 02:25:44
браво, браво ... само така колега, :) ако не беше ти нямаше да ги събера тези филмчета, които са си класика в жанра :thumbsup::-D;-):pimp:
публикувано от kurshuma13 на 2007-06-21 09:32:09
Darth_Allanon с какъв браузър работиш - Опера; Музила; Интернет Експлорър...? :) :( Значи с Операта наистина има някакъв проблем, но чрез Мозилата - сваляш и нямаш никакъв проблем. Аз пробвах и с двата си торент клиента и се зарежда. Ако не е това провери си настройките - да не е някъде там проблема! ;)
Приятно гледане! :thumbsup:
публикувано от kurshuma13 на 2007-06-22 18:19:53
krisana - ето и едно друго решение на проблема, който е възникнал, при всички. Просто си сваляте файлчето и след това отивате на конкретното място и го Rename-вате, тоест само ще добавите ".torrent", а нищо друго няма да триете, и след това без проблеми ще може да теглите торента! ;)
Приятно гледане! :) :cool: