ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamAnime на 2007-09-13 20:55:14
Вашето мнение относно Wile E Coyote & Ralph Wolf Vs Road R, Bugs Bunny & Sam може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от kurshuma13 на 2007-09-13 21:06:27
Значи, отново се качват сериите, защото имаше заявка да са в ".ави" формат! ;) Само това успях да намеря! ;)

Допълнение: Общо сериите са 58, а за 4 от тях има субтитри! Ако някой направи и за останалите серии субтитри - ще съм много благодарен! :yes:

Приятно гледане! :) :thumbsup: :hooray:
публикувано от -=ReapeR=- на 2007-09-13 21:10:42
най-великото аниме евала за торента пич:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от DeadlySilence на 2007-09-13 21:36:21
Айде бе нямам място вече, разбивате ме, това е нечовешката анимация. Ако качите и Спийди Гонзалес, направо ще се зарина! :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от kurshuma13 на 2007-09-13 21:44:03
И Спийди Гонзалес мога да кача..., но за жалост вече нямам място! :( Така че няма да е скоро, но ако ми напомниш може до 1, 2 месеца и него даго има! ;)
публикувано от kurshuma13 на 2007-09-14 03:15:10
akuros - Благодаря!
И за мен торента си е Златен! Това е една от любимите ми анимации! ;) Дано и другите потребители оценяват положително труда ми, защото много време се мъчех да ги събера тези серии, които до сега ги нямаше в толкова пълен размер в един торент, дори и в чуждите тракери! ;) Ето защо съм написъл, че липсват някои серии, защото не успях да ги намеря, за да бъде колекцията пълна. :) В торента са включени общо 58 серии с Койота и Ралф. Специални благодарности за превода на две от сериите и към [b]gangboy06[/b].
Надявам се да се намери някой, който да преведе и другите серии, въпреки че не е необходимо, но все пак е добре да има субтитри... Благодаря предварително, ако някой се заеме...:D

Сийдвайте торента по-дълго! И аз Ви пожелавам приятно забавление отново и отново с Койота и Пътния бегач! :king:
публикувано от foxtgz на 2007-09-14 09:06:24
what is the diference betwen this and the old torrent?-_-
публикувано от kurshuma13 на 2007-09-14 09:12:00
foxtgz - гледай описанието! :grrr:
Разликата е че всичките файлове са в ".ави" формат, защото имаше Заявка! ;)
А сериите са, както и преди:
Bugs Bunny & Wile E Coyote - 5 серии;
Road Runner & Wile E Coyote - 49 серии;
Sam Sheepdog & Ralph Wolf - 7 серии... ;)
Приятно гледане и четете инфото! :P :)
публикувано от foxtgz на 2007-09-14 12:19:25
man...please speak in english....i dont know this language...:'(:'(:'(:'(
публикувано от dj_jajo на 2009-08-14 03:52:15
Благодаря , като ги гледам се търкалям по земята
от смях.:thumbsup: