ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2010-10-29 13:07:05
Вашето мнение относно What in The World are They Spraying (2010) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от sk_razor на 2010-11-01 18:08:24
многознайстване без който и да било от участниците да е обработвал каквато и да е информация от първа ръка.

Не казвам че е вярно или не. Казвам че "знаещи" изказвания не се полагат на идиоти които по никакъв начин нямат пряко участие в това за което говорят.
публикувано от mirizma на 2010-10-29 13:16:40
много моля за едни бг субритри...филма показва доста сериозно неща,всеки един трябва да го гледа според мен!
публикувано от Dr3adLoX на 2010-10-29 13:08:09
PROPER
публикувано от Ire_of_Desire на 2010-10-29 15:58:08
Безсрамник! Защо трябва да разваляш кефа на хората с твоити рационални научни обяснения! Щом са го напарвили на филм значи не може да не е истина! Знам аз, ти си робот изпратен от копорациите сеещ дезинформация, а това само доказва информацията във филма, защото явно ги е страх като истината излезе наяве!
публикувано от sandoamerikaneca на 2010-10-29 18:10:01
Ще е добре ако някой направи субтитри, че да могат повече хора да разберат правилно какво се говори и всеки да прецени за себе си дали е така или не.
публикувано от emoooarena на 2010-10-29 20:44:29
Много е важно като гледаш нещо да мислиш, а не да приемаш всичко което ти кажат за дадено. Не съм гледал филма но знам за какво говорят и според мене е абдурдно.
публикувано от maverick на 2010-10-29 21:15:39
да бе, човешката раса е застрашена от реативните двигатели. Чакайте апокалипсиса.
публикувано от ArabianSoul на 2010-10-29 21:14:20
:lol: Лайната и пикнята на пътниците, след като се пулверизират в атмосферата са наистина токсични. :lol:
Шегата настрана, размера на пазара за филми за параноични олигофрени е наистина плашещ. Много ми се иска да разбера какъв човек ще си КУПИ подобно ДВД от магазина?
публикувано от rone на 2010-10-29 21:24:04
Глобалното затопляне няма да ни подмине и изсипването на лайна в стратосферата е ефективен начин да се ограничи нарастването на температурата при толкова много CO2 и метан в атмосферата. Необходимо е да се разясни на хората, че ако желаят да си карат автомобилите на бензин и нафта, трябва да се примирят и с такива неща като геоинженерство и химически лайна във въздуха. Иначе температурата на телата ни ще се повиши от 37 градуса на 41. Нищо работа, нали. Само 4 градуса, колко ти му е?
публикувано от ashen_sepuko на 2010-10-29 22:16:25
Това с умствения капацитет на канарче ми хареса, наистина. И правилно. Псевдо-научни филми на тема глобална конспирация, които са базирани на по детски наивни разбирания за природните явления и способностите на човешката технология са нещо което освен всичко трябва да държим далече от децата. Но ако искате наистина да видите какъв е ефектът от следите от реактивните двигатели(всъщност увеличаването на твърдите частици в атмосферата като цяло благодарение на индустриалното замърсяване) гледайте Global Dimming на BBC, това е наистина добър филм.
публикувано от rone на 2010-10-29 22:20:22
И защо си мислите че пръскат механично. Не е ли по-логично и икономично това да става с добавка в самолетното гориво.
публикувано от tomasz на 2010-10-29 23:20:19
Еми следващият път като минават самолети над главата ти се загледай... Има такива, които летят високо и оставят "къса опашка", която изчезва за по-малко от минута ... има и такива, които летят доста по-ниско и оставят "опашка", която се задържа с часове.
При първите това е съвсем нормална пара (лед->пара->лед), докато при вторите "феноменът" може да се обясни като (лед->пара->вода заради по-високата температура), но също така и с различен тип гориво или по-голямо натоварване причинено от набиране на височина и т.н.
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-10-30 01:04:11
Не е ли по-логично да си провериш фактите ти първо преди аз да тръгна да ти обяснявам елементарна физика? Като не си наясно недей убеждава другите.
Защо да си говорим за извънземни и конспирации вместо за икономически и геополитически интереси? Едните са някакви догатки и измислици, а другото е документирано с хилядолетия. Ако искате да видите истинските конспирации четете история. Ако ви е интересно защо - има отделни науки, които се занимават съвсем сериозно с това. Но оставете тези глупости за конспирация за тровене на земята и 2012та.
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-10-30 01:06:42
Горното е към rone и останалите почитатели псевдонаучните документални филми в стил небето пада утре и тн...
публикувано от puh4elin на 2010-10-30 10:05:52
tova za koeto stava duma v tozi film e absolutno realno i sum mnogo dovolen, 4e tozi, film izleze, nai na kraia, haha, YES, ina4e ne iskam da natrapvam mneniata si na nikoi, vseki ima pravo na sobstveno mnenie :) no poglejdaite kum nebeto za6toto pone 10 dni tova lqto go gledah kak pruskat nad Sofiq, poneje ba4kam navun i poglejdam, kakto i snimam taka, 4e imam dosta dokazatelstva za tova kak tezi sledi ne iz4ezvat, a se razstilati se slivat edna s druga, formista oblaci, samolesite gi puskat naprqko na vuzdu6nite te4enia, koito gi razstilat.. imam snimki vuv facebook, Stefan Radulov, albuma e otvoren za vsi4ki i se kazva: CHEM TRAILS BG SOFIA : )
публикувано от lazzy на 2010-10-30 12:07:30
Искам да видя как ще обясните това:
http://www.youtube.com/watch?v=q28dQaaLQGQ&feature=related
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-10-30 14:58:19
публикувано от sk_razor на 2010-11-01 18:06:41
Обичайните професори от всички страни.
Едните професори казват че едното е вярно другите че другото.

В крайна сметка както винаги никой от противостоящите професори не е правил проучване сам.

И аз не съм го правил. Следователно нито вярвам на тези които са правили филма нито вярвам на големите умници които са учили физика тук. Същите тези умници отричат и флуорида във водата, само дето на всичкото отгоре вече се и продава вода с флуорид и по пише на бутилката из европа и америка.

И така стигаме до типичното многознайстване без който и да било от многознаещите да е обработвал каквато и да е статистическа, медицинкска, и химическа информация от първа ръка.

Просто замълчете ако обичате - смешни сте.
Не казвам че грешите или че сте прави. Казвам че "знаещи" изказвания не се полагат на глупаци които не са си мръднали пръста да участват в това за което говорят.
публикувано от sk_razor на 2010-11-01 21:27:28
"ArabianSoul

Много ми се иска да разбера какъв човек ще си КУПИ подобно ДВД от магазина?"

Никой няма да си го купи защото е безплатно умнико.
Дори се вижда на задната обложа на филма.
Но явно си твърде зает да си изливаш мозъчните лайна че да го видиш.
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-02 11:53:10
sk_razor ти като не си учил физика, някои хора тук сме учили. Може да не разбираш от авиация, но от къде разбра, че и ние не разбираме ?
Съжалявам, но това не е спор лабораторен експеримент, а за елементарна физика. Можеш ли да натъпчеш 10 тона отрова в пътнически самолет - НЕ! Елементарно е просто няма място. Не ти трябва да си доктор на науките за да го схванеш. Тва, че теб те мързи да мислиш не е наш проблем. Писна ми от хора дето все няква конспирация ги мори.
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-02 11:59:16
Има ли флуорид във водата- ДА в САЩ на много места има. Умират ли хората от това? Не, дори продължителността на живота е една от най-високите, производителността на труда е огромна и хората живеят съвсем приличен живот. За 60 години флуорид във водата мисля, че щяхме да видим ефекта. В по-големи концентрации вероятно е опасен, но щом 150 милиона души доживяват до 70 години в САЩ, а тук измираме на 61-2 то флуорида ми е последния проблем.
Стига с тия конспирации за бавноразвиващи вече. Помислете малко преди да ги лапнете тия глупости.
публикувано от halata на 2010-11-02 21:04:58
Браво на Dr3adLoX за ъплоуда, аз вече дръпнах торента от чуждестранен сайт де, но все пак тук може да му се сложат и субтитри за тези които неразбират английски. :thumbsup:
публикувано от sk_razor на 2010-11-02 21:19:29
kgeorgiev4929

Да не би да си учил и за това?
Или изследваш водата из европа и у нас?

Добре че такива много учените като тебе чуха думата конспирация от телевизора иначе нямаше да ви я има в речника.

То всичко на този свят се върши открито и го дават по новините. Мхм.

То било много лесно бе ...

"Аз съм учил". Дай и аз да го кажа и да видим кой от двамата е по големия експерт с 0 факти и от двете страни.
публикувано от sk_razor на 2010-11-02 21:22:28
Аман от "учени" в България. Всички са много учени а фамилииките на фашистите ни разтеглят вълна пред очите от 40 години.

Те и тия по заводите в хранителната промишленост са учени и те. За това ядем колобаси с които може да се пости. А на етикетите пише "месо" защото всички са учени.

Защото и в България няма свине на които им се плаща за да разпространяват дезинформация. Айде отивай да си вземеш заем от световната банка и не ме занимавай.
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-03 11:52:16
Ами да някои хора сме учили. Други сте гледали филми само. Не ми е необходима проба от водата в САЩ, защото в САЩ флуоридирането е напълно законно и нормално от 60 години. В Европа не е и няма изградена инфраструктура за това. Не е необходимо лично да прегледам цялото население на САЩ за да отбележа факта, че на пук на флуоридиране, ГМО, Мак Донълдс и всичките други отрови в САЩ имат една от най-високите продължителности на живота. За това казвам, че тия филми са теория на конспирация за бавноразвиващи. Нямат връзка с реалността.
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-03 12:00:07
Ако наистина не разбираш от елементарна физика и математика по-добре недей пиши, защото дори и някой да ти даде факти ти няма да можеш да ги анализираш. В клипа, които пуснах имаше достатъчно информация. Ако някой има нещо против нека я обори. Ако има данни за химическите следи различни от снимки на кондензи нека ги сподели. Ако обаче няма нека не защитава сляпо някакви конспиративни теории, че десетки хиляди цивилни и военни полоти ежедневно пръскат отрова над семействата си.
публикувано от sk_razor на 2010-11-03 15:09:00
kgeorgiev4929

О да, америка е най-здравата физически нащия на планетата. ХХАхаха ако вземем че изключим публична медицинска информация колкото да напълни централната ни библиотека тогава може.

Чакай и аз да почна са аргументите:

Аз съм учил. Ти не разбираш. Аз имам информация. Много е просто. Твоя скептицизъм е проблема.

Звучи много убедително нали?

"Там е легално." аххахахахаха.

Знам няколко места из Турция на които е легално да ти отворя черепа с тъп предмет и да не съм подсъдим. Би би ли уредил среща там с мен ? Хаххахаха. "Било легално" те и в България една камара неща са легални ама нещо не говорим за това май.

Е нали ще си играем с видео отговори ето ти на:
http://www.youtube.com/watch?v=ghoaomHQB2g&feature=related А аз знам че ти лично си инспектирал всички самолети на света, няма нужда да ми казваш аххахаха.
публикувано от sk_razor на 2010-11-03 15:13:37
... те и България доста неща са "легални" ама не говорим за това май а?
публикувано от sk_razor на 2010-11-03 15:14:52
И нали ще си отговаряме с видео в youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=ghoaomHQB2g&feature=related Аз съм сигурен че ти лично си претършувал всички самолети по света, няма нужда да ми казваш хахахаха.
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-03 17:30:07
Аман от дебили. Тва на снимката е тестов самолет. Резервоарите, които виждаш са пълни с вода и с тях симулират наличието на пътници на борда и могат да тестват различно натоварване и да променят центъра на тежестта. Това е стандартна процедура при тестването на нови самолети. Ето ти като искаш видео на новия А380 : http://www.youtube.com/watch?v=1zWVnnPrCJM&feature=related. Ето и за Boeing-787: http://telstarlogistics.typepad.com/telstarlogistics/2010/09/video-taking-the-boeing-787-for-a-test-flight.html
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-03 17:42:05
Аз не трябва да проверявам нищо. Ти трябва да провериш поне един самолет за да докажеш, че си прав като даваш такива смели заключения, че световна конспирация избива населението на земята с отрови пръскани от пътническите самолети. Хайде намери един самолет зареден с отрови и ще ти се извиня.

В САЩ водата се флуоридира от десетилетия. Населението на пук има една от най-високите продължителности на живот. ФАКТ!
публикувано от domo1 на 2010-11-04 12:08:43
ВНИМАНИЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО:

пише ви дипл. ел инж. д-р. и диплом за професионален метеоролог. Три дни самолети на НАТО облъчват атмосферата ни с елмагнитни вълни с честота 7-8 Hz- наричани СТОЯЩИ ВЪЛНИ НА ШУМАН. Те са в честотния диапазон на сърдечния ритъм и се получават сърдечни кризи, главоболия и други отрицателни ефекти на здравето ни. Моля ако някой знае къде да отнесем въпроса да пише на електронния ми адрес.

Това го пуснах във Fasebook, а за теб още информация. Наблюдавах следата на самолетите който летяха над високите (Цирус 1) облаци т.е над 6000 м. те след час (следата) стана трионообразна. Такива облаци просто няма. В сряда по НОВА ТВ излезна един младеж и точно за това говори, в Петък към 10 ч. пак ще говори. запиши го ако можеш. Всичко най-добро кажи го и на останалите да не се чудят защо им е лошо. Чао.

Какво е СТОЯЩИ ВЪЛНИ НА ШУМАН ?

Общопланетарен електромагнитен резонанс предсказан математически от Winfried Otto Schumann през 1952г. Наблюдава се понеже пространството между земната повърхност и електропроводимата йоносфера се проявява като (има свойствата на) вълновод всяка среда на разпространение с размери съпоставими с дължината на вълната я ограничава пространствено. Границите на тази среда са непрозрачни за вълните. От тези граници вълната се отразява.

[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs496.ash2/76971_150288105016389_100001056017488_266751_2957131_n.jpg[/img] Крайните размери на земята довеждат до това, че този вълновод играе роля на резонатор за електромагнитните вълни от спектъра на свръхниските честоти - по-специално за 7.8, 14.3, 20.8, 27.3 и 33.8 Hz. Основната честота е стояща вълна с дължина ~ обиколката на земята. Тази най-ниска честотно 7.8Hz е с най-голяма интензивност....бла, бла.. осмият обертон е с честота 59.9 Hz Енергията на възбудените в резонатора вълни се черпи от електростатичните изпразвания(мълнии) в атмосферата и поради тази причина резонансът на Шуман дава информация и се използва за проследяване на електричната активност в атмосферата. Благодарение на връзките между електрост. активност и земния климат, е възможно да се използва и за наблюдение на глобалната температура и промените на височинните облаци (пари) ....
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-04 15:58:53
Тва пак на доверие трябва да го вземем сигурно?
публикувано от TheUnknownOne на 2010-11-04 20:46:42
Mi ne, prosto pogledni prez jama -_-
Chemtrails i Black Beams daje onq den. gg.
публикувано от machineheadfan на 2010-11-04 20:58:05
kgeorgiev4929

ако щеш вярвай.Просто се огледай,както пише в по-горния коментар,погледни през джама.Не знам то е просто толкова очеизвадно.Каква логика виждаш в това из цялата страна и не само в България да има следи от самолети.Хубаво да беше 1,2 самолета,ама те са много и навсякъде,какво обяснение имаш затова?А случайно щом според теб това не е нищо вредно,защо не са съобщили новините,защо не са обявили?
публикувано от peshakof69 на 2010-11-04 22:57:19
Сряда, 2010, Ноември 3 17:42:16 EET

ВНИМАНИЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО: пише ви дипл. ел инж. д-р. и диплом за професионален метеоролог. Три дни самолети на НАТО облъчват атмосферата ни с елмагнитни вълни с честота 7-8 Hz- наричани СТОЯЩИ ВЪЛНИ НА ШУМАН. Те са в честотния диапазон на сърдечния ритъм и се получават сърдечни кризи, главоболия и други отрицателни ефекти на здравето ни. Моля ако някой знае къде да отнесем въпроса да пише на електронния ми адрес. Това го пуснах във Fasebook, а за теб още информация. Наблюдавах следата на самолетите който летяха над високите (Цирус 1) облаци т.е над 6000 м. те след час (следата) стана трионообразна. Такива облаци просто няма.. Всичко най-добро кажи го и на останалите да не се чудят защо им е лошо. Чао.
публикувано от peshakof69 на 2010-11-04 23:02:39
Днешните всезнайковци...твърдят умопомрачителните си заключения за съвременната наука само и единственно още от онова,с което са били лъгани още от ученическата скамейка.Това е все едно днес зубрачите по биология все още да твърдят че теорията на ДАРВИН за произхода на видовете и еволюцията е вярна...при положение ,че все още е недоказана.Въпроса е ,че днес все още се изучават хипотези ,а не доказани теории.!Всички всезнайковци обаче в горбищата са еднакви!
публикувано от peshakof69 на 2010-11-04 23:06:38
Какво е СТОЯЩИ ВЪЛНИ НА ШУМАН ?

Общопланетарен електромагнитен резонанс предсказан математически от Winfried Otto Schumann през 1952г. Наблюдава се понеже пространството между земната повърхност и електропроводимата йоносфера се проявява като (има свойствата на) вълновод всяка среда на разпространение с размери съпоставими с дължината на вълната я ограничава пространствено. Границите на тази среда са непрозрачни за вълните. От тези граници вълната се отразява.

Крайните размери на земята довеждат до това, че този вълновод играе роля на резонатор за електромагнитните вълни от спектъра на свръхниските честоти - по-специално за 7.8, 14.3, 20.8, 27.3 и 33.8 Hz. Основната честота е стояща вълна с дължина ~ обиколката на земята. Тази най-ниска честотно 7.8Hz е с най-голяма интензивност....бла, бла.. осмият обертон е с честота 59.9 Hz Енергията на възбудените в резонатора вълни се черпи от електростатичните изпразвания(мълнии) в атмосферата и поради тази причина резонансът на Шуман дава информация
публикувано от peshakof69 на 2010-11-04 23:07:54

Крайните размери на земята довеждат до това, че този вълновод роля на резонатор за електромагнитните вълни от спектъра на свръхниските честоти - по-специално за 7.8, 14.3, 20.8, 27.3 и 33.8 Hz. Основната честота е стояща вълна с дължина ~ обиколката на земята. Тази най-ниска честотно 7.8Hz е с най-голяма интензивност....бла, бла.. осмият обертон е с честота 59.9 Hz Енергията на възбудените в резонатора вълни се черпи от електростатичните изпразвания(мълнии) в атмосферата и поради тази причина резонансът на Шуман дава информацияиграе
публикувано от peshakof69 на 2010-11-04 23:10:51
накратко ... ХААРП ... търси инфо
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-05 13:07:04
Накратко хвърлям безсмислена информация из коментарите, та дано балъците се вържат. Директно то форума на кукувците - хнет.
Кой е дипломирания инженер дето се ни предупреждава
? Как се казва, какви доказателства има? Ако наистина има такъв феномен има ли пик на инфарктите в България през тази седмица? Едва ли.
Има една основна прилика между всички подобни теории - няма нито едно документирано доказателство от надежден източник. Само глупаци могат да се вържат на тези глупости.
публикувано от halata на 2010-11-06 16:01:53
Самолетите летят на височина 10км където температурите достигат до -50 градуса, затова щом двигателите изхвърлят засмуканият от тях въздух парата образувана от тях замръзва в рамките на 40-50м зад опашката на самолета. тези замръзнали частици са реалната видима следа която оставя самолета и се наричаст кондензационни или инверсни следи. Но проблема при тези следи е, че ледените частици се нагряват бързо от слънцето и се разтопяват в рамките на 30-40секунди а каквото остане повече време 20-30минути, час или цял ден е някаква химия. Тази химия се пръска с някаква цел, примерно в България пръскат над горите с/у бяс. Но това не е пръскане над горите а над цели страни. 8)
публикувано от halata на 2010-11-06 16:02:44
Тази химия се пръска с някаква цел, примерно в България пръскат над горите с/у бяс. Но това не е пръскане над горите а над цели страни. 8)
публикувано от halata на 2010-11-06 16:19:56
Най-убедителното нещо в този торент за това, че обилно се пръска докато си подремвате с вредни за вашето здраве и околна среда химикали е това, че торента неможе да се намери от търсачката на арена - странно, но факт. :thumbsdown:
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-06 18:39:12
@halata - значи всички самолети, които оставят следи, които се запазват повече то 30 минути пръскат със специални химикали ?
публикувано от sk_razor на 2010-11-06 20:43:37
kgeorgiev4929

Стига си плямпал бе сладур. Ясна е твоята.
За всичките ти коментари си дал НУЛА - 0, ФОРМУЛИРАНИ - аргументи, факти и научни обяснения които могат да се проверят черно на бяло от всеки един човек говорещ Български език.

Тоята теза "АЗ СЪМ УЧИЛ - НЕ Е ТАКА" я разбрахме. Няма какво да я повтаряш. Каквито и глупости да дрънкаш една разлика в температурите в небето не се РАЗПРЪСКВА по цялата дължина на небосвобда и не стой по 24 часа. А и не са си сменили двигателите всички през последните години. Защото има видео материали от небето и преди така наречения феномен.
публикувано от sk_razor на 2010-11-06 20:45:35
Защото има видео материали от небето и преди така наречения феномен. И те показват ясната разлика между химическите следи и познатия ни ефект от температурните разлики.

Така че до не започнеш да боравиш с ЯСНИ и ТОЧНО твърдения си оставаш поредния спекулиращ мърльо.
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-07 08:52:05
Да, да... световната конспирация ви избива с отровни токсини от въздуха... Нека аз съм кривия пак. Добре. Вярвайте си. Нека елементарната физика не ви пречи. Вие сте над тези неща - гадаете по снимка от интернет дето нито се знае чия е, нито дали е модифицирана. Ако ви пита някой това какъв самолет е едва ли ще познаете и производителя, но иначе сте големи експерти. Ако някой ви каже, че тези самолети ползват нови двигатели с подобрена ефективност и по-добра мощност това нищо не значи. През 1960та оставяха едни следи, сега са други следователно пръскат химикали.
публикувано от Dr3adLoX на 2010-11-07 13:14:48
kgeorgiev4929
като си толкова велик физик що не земеш да ми обясниш кви са тия ледени кристали/пари или от квото там смяташ че е образувана стандартната следа и как така видиш ли тия кристали//пари седят в продължение на часове в небето без да им деиства температурата на околната среда и запазват рефрактивната си стойност?
и за кви модифицирани снимки ми говориш като по цял ден ги гледам в небето със собствените си очи?
И за кви "теории" на конспирациите ми говориш като в шибания филм, който нито един от всезнайковците не си напраи труда да гледа, се говори ясно за частично декласифицирани докоменти, предложения на глобалистите да стартират такава програма, и продажбите на семена на монсанто който да живеят в алуминиева почва?
публикувано от Dr3adLoX на 2010-11-07 13:15:33
И за кви "теории" на конспирациите ми говориш като в шибания филм, който нито един от всезнайковците не си напраи труда да гледа, се говори ясно за частично декласифицирани докоменти, предложения на глобалистите да стартират такава програма, и продажбите на семена на монсанто който да живеят в алуминиева почва?
публикувано от sk_razor на 2010-11-07 13:44:50
Dr3adLoX хахаах Какво му обръщаш внимание бе човек. Не виждаш ли че не е спрял да лае по всеки които дори ПРЕДПОЛАГА че това може да е истина. И продължава да избягва каквито и да е точни и съдържателни изказвания.

Игнорация а нека си плямпа... Туку виж казал нещо съществено че да му се изсмеем на учението.
публикувано от sk_razor на 2010-11-07 13:46:33
Това си е чиста проба мърльо като ония по телевизията политическите парламентьори. 4 часов дебат в които се казват 4 изречения и в останалото време се играе на кой най-дълго може да разтегли локума.

(: Не е и ОЧЕВАДНО вече.
публикувано от Dr3adLoX на 2010-11-07 14:13:30
аз не ти говора за никви реактивни двигатели или квото и да било подобно, а за обмена на температура и налягане в света на материяата.
Ще ти го обясня подробно като за полу-идиот
това че можеш да видиш следата означава че материята там е с различна рефрактивна стоиност от останалата част от небето. ако следата е само от вода, както твърдиш, за да неината рефрактивна сойност да е различна, е нужно тя да е под различна температура и налягане от останалата част от небето. за да следата да седи 5 часа в небето трябва да има сила която магически да спира термокондуктивността на материята в този раион иначе в нормални ословия тя просто изчезва точно 15 секунди след самолета. извода е че или има магическа сила или ТОВА НЕ Е ПРОСТО ВОДА.
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-07 13:58:58
Дреадлокс мойто момче не се притеснявай. Тебе ще те вземат извънземните през 2012та или ще еволюираш както беше описано в ония другите филми дето защитаваш. Няма смисъл да ти обяснявам как работи един реактивен двигател. Не, че не съм учил за двигатели с вътрешно горене няколко години, но не мисля, че ще те убедя с каквото и да е. Такива хора като тебе защитават всячески всякакви конспирации, колкото и абсурдни да са те. Единствения източник на "доказателства" за вас са филмите за конспирации. А там, както и във филмите на на Дисни законите на физиката нямат значение.
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-07 14:02:54
... законите на физиката нямат значение. Много ви здраве и побързайте да се окопаете, защото през 2012та идва края на света, квантовия скок, нашествие на извънземни, контра-нашествие на добри извънземни, трета световна война, ядрена война, идването на антихриста, края на света, потоп и земетресения.Не ми вярваш... ? О, нима? Всичките са от филмите, които ти си качвал и защитавал.

Някой май много е оплел конците. :thumbsdown:
публикувано от Dr3adLoX на 2010-11-07 14:13:54
за да следата да седи 5 часа в небето трябва да има сила която магически да спира термокондуктивността на материята в този раион иначе в нормални ословия тя просто изчезва точно 15 секунди след самолета. извода е че или има магическа сила или ТОВА НЕ Е ПРОСТО ВОДА.
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-07 16:52:50
Да по тази логика облаците не могат да съществуват, а ако съществуват то те не са от вода, а от отровни химикали изхвърляни от самолети...

публикувано от halata на 2010-11-07 19:30:05
@kgeorgiev4929 отговора ми е да - следа която стои 30мин е умишлено пръскана химия. Ако следата се разтиля в облак значи в нея има и бариев оксид който при пускане в атмосферата създава пухкави облаци. Алуминия незная с каква цел се използва, но според този филм той е много токсичен както за околната среда така и за човека.
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-07 20:55:58
Който е готов да потърси истината може да започне от тук. Материалите са много-добре документирани и могат да се проверят. Има и каталог на всички по-известни филми, клипове и снимки по въпроса както и обяснения към тях.

Прочетете информацията, проверете я и после можем да спорим.
публикувано от inso на 2010-11-09 20:55:30
Да бе...я погледнете тук преди да гледате глупости:
http://itg1.meteor.wisc.edu/wxwise/contrails/t3.html Опашките са въглероден диоксид и вода. Това е. Нищо повече.:thumbsdown:
публикувано от halata на 2010-11-16 11:38:21
inso ти въобще разбра ли какво показва това? показва за колко време трябва да изчезнат следите, и те зичезват за под 20 секунди в най студената област!!! С други думи не 30мин а всичко което стои повече от минута е химия!
публикувано от sk_razor на 2010-11-17 20:45:18
kgeorgiev4929...

Чакам ли чакам аз още смислените формулирани научни обяснения от господин професора ...

Айде де кажи нещо "ТОЧНО" че да може да се провери ...
Не си стой само на аргумента "АЗ СЪМ УЧИЛ И ЗНАМ"...
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-21 09:56:48
Съжалявам, но не мога да споря с хора като теб, защото колкото и смислен да ми е отговора няма да го схванеш, понеже не можеш или не искаш. За това няма смисъл да си губя времето с теб.
Дадох ти достатъчно информация. Посочих ти, че физически е невъзможно самолет да лети с пътници + 20 тона химикали, но такива неща не те вълнуват. Мога да седна и да прочета няколко книги в тази област за да ти обясня детайлно, но няма да ме разбереш, защото не искаш да си мръднеш пръста и не обичаш да мислиш. Ако искаше сега ти щеше да четеш тези книги.
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-21 10:04:39
Някои хора просто са прекалили с гледането на филми, а им липсва ходенето на училище и четенето на книги. Нека ти покажа колко е жалка теорията ти. Имаш видео, на което се виждат поне 10 химически следи. Можеш да вземеш информацията от сайтовете за ATC, кои самолети са били това. Можеш да вземеш информацията за това от къде до къде, колко пъти и с колко пътници са летели. След това знаеш от кое летище оперират. Накрая излиза, че това е огромна конспирация засягаща почти всяко летище и десетки милиони пилоти, механици и обслужващ персонал, които тровят себе си и децата си...
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-21 10:09:28
Сещаш ли се вече, че това е невъзможно. Дори с обикновен бинокъл можеш да видиш типа на самолета и авиокомпанията за която лети. Винаги можеш да провериш, коя е точно машината пръскаща "химии" и като кацне да се изследва. Тези самолети летят от цивилни летища, инспектират се от цивилни техници и се обслужва от цивилен персонал. Преди да излети самолета се попълват бланки за разпределение на горивото, товара, излетната маса и тн... Всичко това може да се намери и проучи ако някой наистина вярва в това.. Но неее видяхме снимка => има огромна конспирация.
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-21 10:14:59
Разликата между теб и мен е, че аз ще повярвам, когато видя доказателства, а ти вярваш защото си гледал филмче, където някви хора са казали, че имало нещо, но реални доказателства няма. А ако искаха доказателства просто трябваше да проверят самолетите. Те не ги проверяват, защото ще излезе, че няма нищо подобно.

Ако искаш да вярваш, че десетки милиони цивилни лица унищожават себе си и семействата си с отровни химикали пръскани от въздуха няма да те спирам.
публикувано от sk_razor на 2010-11-22 21:20:23
Хахха... Да добре ... "Не искам да обяснявам" Някак се превърна в 4 постигна несъществено празнословие...

И аз знам как тея пилоти по силата на рационалната мисъл летят на зиг заг - първо в една посока после в обратна ... Или направо си правят кръгчета за да изградят определени форми ...

Те това го правят за да спестят гориво и да им е кратък пътя...
публикувано от sk_razor на 2010-11-22 21:25:56
Също така от опит знаем че всяка активност на тази планета е напълно отворена към публичен достъп...

Ей сега ако отида в МВР, парламента, Военна база, или друга бюрокрация под крилото на правителството ще ми дадът да си ровя ли ровя в архиви, отчети и неподправени документи ...

Изглежда единствените на тази планета които не могат да лъжат са авио диспечерите и останалите отговорни лица около тях ...
публикувано от sk_razor на 2010-11-22 21:28:18
Също така знаем че цивилното население на планетата е НАЙ-скъпоценното нещо за хората с власт и те не биха в никакъв случай посегнали на цивилни... Което и щеше да е вярно ако сами не даваха отчети за това как са го правили в миналото ... Но аз все още чакам рационалното обяснение ... Така че да могат и останалите да го проверят мене ме зарежи аз не разбирам (((:
публикувано от sk_razor на 2010-11-22 23:27:07
А и в крайна сметка всеки може си вземе пробва и да я изследва ако иска... Аз вече съм го направил... Какъв е резултата си е моя работа ... Не съм тук за да ви убеждавам в нещо... А това че се забавлявам със господин замажи очи е друга тема ... Забавно ми е да видя колко поста ще навърти като тактично избягва каквито и да е категорични изказвания по същество ... "ТАКА Е ЗАЩОТО КАЗВАМ"... Нещо като в библията - ВЕРВАЙТЕ МИ САМО - другото не му мислете! хахахаха...
публикувано от sk_razor на 2010-11-23 03:33:33
А под договора "Отворено небе" който беше подписан официално през 2006-та, могат да си летят колкото си искат без да имаш право на какъвто и да било отчет.

И не ми ги обяснявай тия глупости за товара ... Само един бойнг 747 има товарен капацитет от над сто тона...
20 тона можеш да качиш и на последния пръдлив частен малък самолет... (А тази цифра 20 тона не знам от къде се пръкна не че ме интересува или че я защитавам)
публикувано от kgeorgiev4929 на 2010-11-23 10:50:46
Добре де. Хайде да почнем да смятаме. Кажи какво пръскат. Ще му вземем характеристиките и ще започнем да смятаме за 400км диря колко тона трябват. После ми покажи снимката на самолета, аз ще ти кажа какъв тип е и ще му видим данните. Ако ми дадеш серийния номер дори можем да намерим на коя дата от къде до къде е летял, с колко пътници и тн.
Хайде оглеждай се в небето. Виж един самолет и го снимай. Щом се виждат следите и са,самолета ще се види.
публикувано от mani_begaj на 2010-11-28 02:20:20
А аз се чудих тия евтини самолетни компании с какво пълнят самолетите като ни ограничават в багажа :) OK... всички спорите, толкова ли е трудно да се събере дъждовна вода в стерилен съд и да се даде за изследване?? Днес е събота, понеделник ще ида в ХЕИ да питам колко струва изследване за тежки метали и за кои метали изследват, ако не е безбожно скъпо при следващият по-як дъжд ще събера водица...
публикувано от sk_razor на 2010-12-08 11:11:25
@mani_begaj

Това е есенцията на цялата история... Вярвай на това на което ти говорят или вземи че провери лично...

... Тъжното е че дори след като имаш 3 листа в ръка от три различни изследвания - нищо не се променя... Хората продължават да си пръскат канцерогенни метали, а всички многознайковци продължават да си спорят ...

Ако се опиташ да направиш нещо те завират на кучето в гз - Хора с докторати им таковат майката, та на случайни ентусиасти ли ...
публикувано от sandoiqna на 2010-12-22 18:47:21
Не е нужно да го гледаш,просто вдигни поглед към небето над София и ще разбереш,не спират да пръскат по цял ден.
публикувано от KREMONA на 2011-02-11 13:08:43
Скоро се надяваме да има субтитри на български език...работи се по въпроса сериозно!Имайте малко търпение просто.
публикувано от stormbird на 2011-01-10 20:02:19
Показаното във филма е истина! Това не са пари от пътнически самолети, това е пелена от: етилен дибромид(канцероген и отрова), наночастици алуминий(причиняващ Алцхаймер и правещ растенията зависими от него - цел минаване на ГМО, което означава заробване), барий и стронций!!! Филма го има с превод в Vbox 7, но е на части! За още по-голяма яснота трябва да се види и филма The World According Monsanto. Фирмата, която заробва света и стои зад този чудовищен план - да се разпръснат 10-20 000 000 тона алуминий и другите части, уж против глобалното затопляне. Трябва да се борим против тоя кемтрейл, който заедно с ГМО и СПИН са чумите на света! Оставим ли се - последиците ще са катастрофа! Отворете си очите! Тези хора не пръскат против комари! Те тровят природата, водата ни за пиене, животните и растенията, разболяват ни! И за какво? За проклетите милиарди! Вижте повече материали в нета и не се заблуждавайте!
публикувано от connecta на 2011-04-03 09:40:44
Благодаря на всички, които са коментирали филма. Всеки има право на мнение. Има едно много интересна книжка, която поне малко ще ви накара да мислите. Хубавото е, че дори с коментарите към този филм вие вече мислите. Книжката е "Протоколите на сионските мъдреци". След като я прочетете, голяма част от вас ще продължат да четат по темата, други ще се откажат, тъй като когато знаете само едно нещо, няма с какво да сравнявате и разбира се, че другото е грешно и вие знаете всичко! Не се притеснявайте, това се среща се доста често няма да сте единствените! На продължилите да четат ще разберат защо е направена Френската революция - (ще разберете кои са Робеспиер, Марат и Дантон), после Болшевишката революция - ще разберете кой всъщност е Ленин! Кой е Леон или Лев Бронщайн! След това Първата и Втората световни войни ще разберете кои са единствените победители от войните - банките, всички останали са губещи около 50 милиона жертви. И след това, ако продължите да четете значи притежавате едно много ценно качество - търпение. Ще разберете, че това, в което вярвате няма абсолютно никакво значение, ще е важно това, което знаете и то пак защото можете да сравнявате, но да сравнявате не можете ако сте прочели няколко книги. Не ме разбирайте погрешно, вярата е нещо хубаво, вярвайте на себе си, на това което можете да правите и т.н. Отначало ще спорите с всички, след това ще спорите само с умни (според вас), накрая ще спорите със себе си.
Благодаря, на ъплоудера за филма, благодаря за субтитрите на преводача.
публикувано от connecta на 2011-04-03 09:45:42
На продължилите да четат ще разберат защо е направена Френската революция - (ще разберете кои са Робеспиер, Марат и Дантон), после Болшевишката революция - ще разберете кой всъщност е Ленин! Кой е Леон или Лев Бронщайн? След това Първата и Втората световни войни ще разберете кои са единствените победители от войните - банките, всички останали са губещи около 50 милиона жертви. И след това, ако продължите да четете значи притежавате едно много ценно качество - търпение.
публикувано от connecta на 2011-04-03 09:46:17
Ще разберете, че това, в което вярвате няма абсолютно никакво значение, ще е важно това, което знаете и то пак защото можете да сравнявате, но да сравнявате не можете ако сте прочели няколко книги. Не ме разбирайте погрешно, вярата е нещо хубаво, вярвайте на себе си, на това което можете да правите и т.н. Отначало ще спорите с всички, след това ще спорите само с умни (според вас), накрая ще спорите със себе си.
Благодаря, на ъплоудера за филма, благодаря за субтитрите на преводача.
публикувано от connecta на 2011-04-03 09:48:31
Ще разберете, че това, в което вярвате няма абсолютно никакво значение, ще е важно това, което знаете и то пак защото можете да сравнявате, но да сравнявате не можете ако сте прочели няколко книги. Не ме разбирайте погрешно, вярата е нещо хубаво, вярвайте на себе си, на това което можете да правите и т.н. Отначало ще спорите с всички, след това ще спорите само с умни (според вас), накрая ще спорите със себе си.
Благодаря, на ъплоудера за филма
.