Блексайд, как според теб ще се случи това? Ресурсите на тази страна са огромни, страшно огромни и ще се крепи на тяхния износ още десетилетия?! Някой и друг малоумен може да има тук и да гледа този филм, обаче защо използваш такива обобщителни квалификации за всички не става ясно.
Трексаге, даже и пророците не се забатачват с точни прогнози за години, дати. Животът страшно динамичен и винаги може да те изненада. Освен ако не си в кухнята на нещата, че да твърдиш такива неща? Оттам ли черпиш сведения?
Карамбал, и като е пропагандният отдел на КГБ, както доуточни колегата Сноу, какво от това? Нима ЦРУ отделите за пропаганда не ни заливат 24/7 с тяхната пропаганда? Тя е по-друг тип и методите им са по-различни. Не е ли добре да се види и друга гледна точка? Скоро и други европейски медии ще покажат документални филми за Украйна и всеки ще си прецени за себе си (визирам "Пътят към Славянск" на Тв7). Още преди тези два филма бях - по вашему казано - попаднал в лапите на омразната (защо?!) руска пропаганда, и то по чисто морални причини. Знате ли какво е значението на тази думичка? Само последните 3-4 минути от този филм говорят достатъчно - [b]двуличието на т. нар. Западния свят е безпределно[/b]. И не само то. За да се предпазя от обичайните клишета тип "кой не скача е червен", ще добавя още нещо. То е ясно, че и руснаците не бездействат и си движат техните интереси и се опитват да спечелят съюзници, симпатизанти, обаче в случая инициативата не е в тях, а е пред входната им врата. Ясно е, че и при тях има доста за критика - например в Крим, където потискат т.нар. татарско малцинство. Тоест нещата не са само бели и черни, а се преливат едно в друго с множество нюанси. Не съм проUS или анти Рус или антиUS проРус, а пробългарин, без да съм анти нещо (хейтър некъв). И само си задавам разни въпроси, нищо повече.