ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TheTRENERA на 2017-11-16 20:37:36
Вашето мнение относно Watch Dogs 2 [HD textures 2017] може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от ceko456 на 2017-11-16 21:04:27
Приятел,сигурен ли си че ще тръгне играта на двуядрен комп защото точно това е проблема с черния екран
публикувано от ceko456 на 2017-11-17 00:20:37
нямам интел и3 имам интел целерон е3400 със 2 ядра плюс 2 нишки обаче
почти всички игри ми тръгват без 3 игри от които са-Dead Rising 4,Wolfenstein 2 защото иска вулкан и Watch Dogs 2 седи ми на черен екран и това е а ако натисна копчето на клавиатурата със уиндоус ми излиза една черна стрелка за няколко секунди и пак седи черен екран и нищо,а другите които са по силни игри от тази ми вървят на ниски настройки без проблем
публикувано от ceko456 на 2017-11-17 00:25:20
добре тогава ми кажи как ми тръгва тази игра при положение че има същите изисквания на Watch Dogs 2,тази игра Tom Clancy Ghost Recon Wildlands и Quantum Break ми тръгва а тази ми седи на черен екран,защо е така
публикувано от TheTRENERA на 2017-11-17 00:50:32
ОБЯСНЕНИЕ: Това което каза 'avenge' е почти на сто процента вярно. Играта е тествана и на 'INTEL 3' - върви на макс без никакви черни екрани (това което виждате на видеото е с такъв процесор). Тествана е и със сглобяван процесор/и (два от същия клас свързани паралел с един BIOS) - по магазините няма такъв. Четири реални и още четири виртуални включващи се при прехвърляне на '3,6' гигахерца. Уйндоуса при него е "8.1 х-64" и играта пак върви на макс. Ако ще сто специалиста от Майкрософт да дойдат и да кажат , че не е така - не би трябвало да ви интересува, след като реалността е показана пред вас. И друг път сме говорили: вяра на никому само когато ръка пипне и око види.
"ceko456", процесора в второто нещо подкарващо игрите и филмите = видео картата е първото, а има и нещо за което дано знаете: играта като се стартира изобразява доста време черен екран, а след това визия напомняща на 'Windows 95'. Просто така са го направили старомодно, за да е уж по-близо до истинските хакерски интерфейси.
(а добре щеше да е първо да пробваш нормална версия без 'HD textures' дали ще върви)
публикувано от TheTRENERA на 2017-11-17 00:54:47
Ако имате включен геймпад му извадете кабела докато не я подкарате. После може да си го включите пак.
публикувано от ceko456 на 2017-11-17 01:27:58
Всъщност Dead Rising 4 ми тръгва до логото на Capcom и крашва,всеки път щом се опитам да я пусна седи малко време на черен екран 2-3 минути и после се появява логото и краш пробвал съм на всички уиндоуси,а тази версия на играта на watch dogs 2 където си я качил ще пробвам да видя дали ще ми тръгне защото тази версия се различава от другата която е 1.07.141
публикувано от avenge на 2017-11-17 10:09:52
Този процесор не е за игри по принцип, а за офис работа. Помисли за ъпгрейд с някой 4 ядрен, въпреки че сокета е много стар, може да сложиш някой core quad - втора употреба се продават по 20-30 лв, само виж дъното ти какви процесори поддържа. По принцип помисли за цялостен ъпгрейд на системата, дори и с части втора употреба - примерно някоя workstation машина с I5 3ххх или 4ххх и еквивалентните им Xeon + 1050ti - за около 600 лв. ще стане перфектна машина за игри на 1080p.
публикувано от zer0day на 2017-11-18 13:17:54
Играта замръзва на началният лоадинг скреен "Creating profile data". Някакво решение?
публикувано от ceko456 на 2017-11-19 15:05:12
През 2010 края на годината като го купих ми казаха че е само за игри,какъв офис ми говориш,не знам ебаваш ли се с мене,нали тогава ги питах че искам комп само за игри ти ми говориш че ставал само за офис досега колко много игри съм играл на него,мен не ме бърка дали ще го играя на ниски настройки мен ме влече само историята и екшъна в играта мен не ме бърка за графиката,а и без това кажи ми как тогава ми вървят игрите мафия 3 или ассассина ориджинс,купих си ассасина и ми тръгна,да не я карам на ултра настройки а на слаби но ми върви е как тогава такава игра от 2017 по силна ми върви а тази watch dogs 2 черен екран и ако натисна някое копче ми показва черна стрелка и това е,кажи ми нали много знаеш офис работа друг път
публикувано от fizalia на 2017-12-13 01:37:19
аве ти само за чесовника на картата дето не му обесни да купува 4 ядрен процесор и силна карта това е истината кво заразпитвал дето една от едно предаване ама хъп селянка се исказа тоо с питане ако стааааше ха ха ха
публикувано от somoff на 2018-02-25 14:17:01
Set up файла не тръгва...ПОМОЩ
публикувано от vanko4inooo на 2020-10-08 15:34:30
сийд моля