ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TheTRENERA на 2018-12-27 22:58:22
Вашето мнение относно War Thunder: Supersonic [+bonus torrent 'Atlas'] може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от zeddd на 2018-12-28 00:19:17
Този торент платена реклама ли е? :)
публикувано от TheTRENERA на 2018-12-28 00:48:23
Дано Йордан от Исперих да не се усети, че играта е 'фрий'. Стискайте палци,
защото иначе ТРЕНЕРА няма да има с какво толкова да ви радва около Новата Година.
Бонус торента с 'ATLAS' също е много качествен, но знайте че за тази игра ще са ви нужни почти 100 гигабайта свободно място.
публикувано от fizalia на 2018-12-28 01:21:18
хубава игра ама ще стигнете до ниво където ще трябва да купувате иначе напредването ще става много бавно добър начин за вадене на кешове он лаин играя я от 3 години и не плащам и съм в 3 ранг а те са 6 ранга след още толкова може би може би/ група сигнал/ ще имам самолета който е върха
публикувано от Doink на 2018-12-28 04:26:13
добро попадение на игрите - забавлявам се и с двете :)
публикувано от p0ck0 на 2018-12-28 18:07:36
Аз тази игра я играя от половин година. Безплатна е и ми е много странно защо се качва, след като най-сигурния вариант е да си се изтегли от официалния сайт.
публикувано от TheTRENERA на 2018-12-28 19:00:32
'p0ck0' - няма нищо странно. Ти знаеш за съществуването на тая игра, аз знам, 'fizalia', ама другите не знаят. И на мен ми харесва, само да можеше някак по-бързо да качвам ранг.
"Doink", сподели с няколко изречения наистина ли 'ATLAS' е толкова хубава, защото така и не я играх - или пък само я надуват рекламно (за 100 гигабайта би било нагло).
публикувано от Rojman на 2018-12-30 12:37:38
Тренер, Атласа е супер фейл. Рескин на АРК е и е невероятно бъгава и неоптимизирана, много по зле от релийза на АРК. Виж в youtube колко клипчета има, които показват колко зле е играта. Даже ако се бил включел контролер да се играе с него, в главното меню, може да се скролне под менюто и излиза някво меню от АРК където тоя Атлас го показва като dlc "Ocean", а струва 50 лева.
публикувано от nikich на 2020-08-16 18:03:10
Играй без пари (и купи за много пари после). Не се лъжете да я почвате! Ще си съсипете нервите с нея! Фрустрацията (разочарованието) е голяма/о, защото идеята е уникална и играта е върха, НО.. след известно време игра, ще стане така, че ще трябва да плащате. И то много! Предупредих ви !!! А танковете са толкова бавни, че ще си изядете ушите от яд и нерви.