ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от tahi на 2012-02-13 15:19:20
Вашето мнение относно Взвод може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от oneyedummy на 2012-02-13 19:58:32
ако визираш причината за американското участие във въпросния конфликт - краткият отговор е - за да се спре разпростирането на комунизма в азия; аз лично не съм убеден, че популярността на военните филми се дължи на желанието на зрителите да научат нещо - и най-вече причините за конкретен военен конфликт - по-скоро на хората им харесва да гледат как умират други хора; това, че има много филми за тази война, не означава, че на хората гледали тези филми (и хората, които са ги направили) им дреме на гадулката за причините...
публикувано от neizvesten11 на 2012-02-13 19:07:59
Интересно ми е някой знае ли изобщо от толкова много филми за виетнамската война, защо избухва тя,какъв е повода?
П.С.
Аз знам, въпросът ми е колко от Вас знаят?
публикувано от nicko_gb на 2012-02-14 16:23:55
Направо ме разби с този коментар!!! Евала!!!
Благодарности на Tahi за поредния "изкъртващо" добър филм."Взвод" го гледах за първи път на кино през 1987г. Това беше и първият истински военен филм,който съм гледал.Оттогава до сега по-добър филм,за която и да е война аз не съм гледал.
публикувано от nicko_gb на 2012-02-14 16:18:07
"ако визираш причината за американското участие във въпросния конфликт - краткият отговор е - за да се спре разпростирането на комунизма в азия; аз лично не съм убеден, че популярността на военните филми се дължи на желанието на зрителите да научат нещо - и най-вече причините за конкретен военен конфликт - по-скоро на хората им харесва да гледат как умират други хора; това, че има много филми за тази война, не означава, че на хората гледали тези филми (и хората, които са ги направили) им дреме на гадулката за причините..."
Направо ме разби с този коментар!!!Евала!!!
публикувано от yogus на 2012-09-22 19:19:25
Full Metal Jаcket e подобен и също толкова як