ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от plame74 на 2019-09-26 21:10:05
Вашето мнение относно Възходът на изкуствения интелект може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Tohi на 2019-09-27 04:19:06
Леле и идва от Сърбия не знаех, че са толкова напред с киното. Ще се гледа.
публикувано от auspuh на 2019-09-27 19:27:59
много е зле.
публикувано от konservata на 2019-09-29 19:00:04
Така за филма:
Космическия кораб е нещо като незавършен сръбски проект от първата световна война с монитори тип "Crown" от втората световна война, закупени от Кауфланд. Сръбския Клуни е нещо като прецакан свински нерез, който мандръса сръбски тостер без цици (постоянно) и от време на време си бара неговите щото се чуства по-добре така. Ако си имате реална жена в реалния живот по-добре й ударете едно мЪдо... ако ли не... си ударете една .... ракия или бира (повече смисъл шъ има) отколкото да гледате тази мозъчна повръщня, както се казва и по филмите: - Повярвайте ми нищо няма да загубите.
публикувано от Tohi на 2019-10-15 19:38:24
Филма ми хареса до някъде, не може да отхвърлиш нещо просто така. Винаги има какво да научиш дори от недостатъци.

Не ми хареса, да използват женското тяло за продажба. Мъжкия пол всяваш не може да разговаря с женския пол, а само може да си задоволява долната глава(звучи като проклятие над целия пол..). На краят на филма, не ми хареса идеята която използваха за край защото нямат друга идея за край на филма... няма батерия, няма памет... разбира се.