Petar_sz_bg , 2008-02-21 15:25:07
За всички отрицателни мнения: Абе вие на колко години сте???? Гледайте го от гледна точка на 10 годишно хлапе , че дори и по-малко. Идеята на филма е не да се трепят орки или да се гонят гангстери с бързи коли. Не е и да се развиват лични драми от битието ни или пък да ни научат на нещо съществено. Филма е за магията във всяко дете и как тя дава живот. Не бъдете егоисти и недейте очаква , че всеки филм трябва да е изпълнен с това което само на вас ви харесва. Аз ично смятам филма за много добър, но това си е мое мнение. А за тези, които тук пишат че това е поредната боза , а на Рамбо IV че е страхотен, ви пепоръчвам да вземете да поразнообразите и разширите кръгозора си . Не ви казвам да седнете да четете книги или нещо такова (не че няма да е супер да го направите), но и от киното си заслужава да се видят и някой и друг филм различен от екшън напомнящ на 3D SHOOTER игра. Или това драмите, романтиката и фентъзито са само за женчовци???????
Евалата тва е може би най-смисления комнтар които сам чел някога в тоя саит ако и аз имах повечко дарслово мойе би и аз бих се изразил така но тъи като нямам мога само да се радвам че има кои да го нправи вместо мен ахаха .Колкото до филма наистина е вълшебен мене си ме кефи. Евалата и от мене не "можеби" а най-смисленият коментар които сам чел, евалата човече N-1:thumbsup: