ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Fastuka на 2010-03-11 04:51:23
Вашето мнение относно Всичко за нея може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Fastuka на 2011-02-23 03:44:21
То да беше само на френските.
публикувано от veselina_bru на 2010-03-11 17:51:02
по трейлъра ми изглежда добре... свалям го
публикувано от papapee на 2010-03-12 08:26:04
Много добър филм.Доста различен от типичните американски екшъни.Теглете.Няма да съжалявате.:thumbsup::thumbsup:
публикувано от germanov73 на 2010-03-13 14:32:22
хубав,е
публикувано от ivanjuji на 2010-03-19 22:46:45
хубав филм
публикувано от TaniaB на 2011-03-25 13:53:16
Едва згледах тази версия, след като вече бях гледала американската. Първо - Ръсел Кроу прави много по-дълбока роля и като визия също е по-добър. Този актьор тук прилича на дядо ми, а образът му е един и същи от началото до края, въобще много слаба игра. В американският всички образи са много добре изградени, много добре са подбрани актьорите. Тук доста от сцените са мудни, недозизградени, а тази с отвличането пък направо е прецакана в сравнение с The next three days. Там осъзнаваш, че това е апотеоз на силата, на която е способен един обичащ мъж. Тук това остава неосъзнато. Напрежението, това, че едва накрая се разбра дали тя всъщност е виновна, чувствата, отчаянието-двигател на всичко, което се случва във филма - за това французите има още много да учат, докато го направят свястно. Както и това как се прави добро кино. Не си губете времето да го гледате. Свалете си направо американския!;)
публикувано от TaniaB на 2011-03-25 13:57:34
Тук това остава неосъзнато. Напрежението, това, че едва накрая се разбра дали тя всъщност е виновна, чувствата, отчаянието-двигател на всичко, което се случва във филма - за това французите има още много да учат, докато го направят свястно. Както и това как се прави добро кино. Не си губете времето да го гледате. Свалете си направо американския!;)