ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от pepino74 на 2008-03-26 12:08:09
Вашето мнение относно VREMENA & NRAVI - 22.03.2008.DVDREC.MPEG1.TV2 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от slaymer на 2008-04-03 20:07:03
Тези коментари ги написах от леглото си (2 метра от монитора) в един през нощта след доста тежко денонощие.. очевидно има някои грешки. Повечето обаче ще останат незабелязани от капацитетите тук.

Не претендирам, че съм безгрешен, а че поне се старая.

Може и да съм прекалил малко, не съм адвокат на Вучков, нито съм му най-големия фен, но дразни като видиш неграмотни хора да се подиграват на професор.8)
публикувано от slipmaster на 2008-04-03 16:39:27
"пубертетслата" май ти си грамотна колкото и вучката :smartass:
публикувано от baytanas на 2008-03-26 13:17:20
Ако нямате настроение или се 4увствате депресирани гледайте професора-гаранция 4е ще ви помогне :lol:
публикувано от parasitegod на 2008-03-26 14:11:53
Моля да продьлжавате да качвате този невероятен изрод
публикувано от sirWilliam на 2008-03-26 18:35:33
Явно когато са давали това предаване на ъпа му е било скучно и се е чудил какво да прави.
публикувано от viperdodge на 2008-03-27 14:14:24
Тоя психар трябва да го гръмнат:grrr::grrr::grrr:
публикувано от stanko11 на 2008-03-28 14:46:00
Буахаххахаахахахххааааа!!! Тоя е уникален кретен дето води тва предаване, по зле е и от Ванката от Мюзик Айдъл, ама Ванката поне е пичага, за разлика от тоя тъпунгер ааахахахааааа!!!:fun::lol::P
публикувано от deifbatista на 2008-03-30 15:18:32
Аз виждам 9 изрода във този форум,а не Вучков.Той говори за проблемите на България,за които не сте дорасли все още.Простотията е във вас и само тя ви интересува.Между другото "най-големия" се пише с "Й",а не с "и", пич.Най-големия ще е новия idol.:thumbsdown::lol:
публикувано от slaymer на 2008-03-30 19:13:50
Хора, които пишат на кирилица и в същото врене използват 4 вместо ч, или пишат неграмотно - например думата Оправия тръгнали да се присмиват на професора, защото според техните просташки представи той бил "луд" или "комичен".. "изрод" ???

Много ми е жалко, че на всичко което не се побира в пубертетслата ви представа за правилно и нормално вие автоматично слагате тъпите си етикети.

Смешните сте вие, неграмотни маймунки, който се присмивате на човек доказал се като професор още преди да сте били родени вероятно.
публикувано от slaymer на 2008-03-30 19:14:29
Гледал съм предаването веднъж, а няколко пъти и предишното по СКАТ и мога да кажа директно, че професор Вучков е доста интелигентен и еродиран човек, който има доста дълбоки, философски и точни разсъждения по редица въпроси. Заслужава само адмирации, че за годините си е толкова наясно по теми, които са по-скоро актуални сред далеч по-младите слоеве на обществото. Би могъл да ни бъде за пример.

Хора, които не могат да вържат едно изречение на кръст, освен ако не е в жаргонна форма едва ли имат право да му се присмиват.
публикувано от slaymer на 2008-03-30 19:15:16
За тези които незнаят, професора и понастоящем преподава в Нов Български Университет...

Повечето коментиращи вероятно са още в училище и то в по-началните класове, ако се съди по правописа им..

така, че само ще ви кажа - имате доста хляб да ядете, преди да сте способни да разберете какво ви говори професорът, а до тогава по-добре си трайте, защото простотията и глупостта ви е по-хубаво да не я демонстрирате по форумите :thumbsdown:
публикувано от deifbatista на 2008-03-31 21:47:43
Боже,колко си оригинален,копеле!
публикувано от lazp на 2008-03-31 21:56:10
slaymer, опитваш се да кажеш нещо или само си чешеш топките ? :thumbsdown: аре с дървената си философия ходи някъде другаде, защото и още 50 коментара да напишеш, няма да ме убедиш че Вучков е нормален :grrr:
публикувано от tyrbo на 2008-04-02 00:24:20
Айде да не се започва излишен спор. Няма да давам оценки, какъв е професора и какъв не е. То се вижда по коментарите и начина по които пишат някои, колко им е обективна оценката. ;)
публикувано от rnd2k на 2008-04-29 12:23:36
айде ъплоудвайте и новите предавания тва на нищо не прилича гледам ги по 30 пъти тия 2те искам и другите
моля ви качете и другите предавания
публикувано от Avisia на 2008-04-30 21:12:47
ами аз съм сравнително грамотен човек, смея да твърдя и образован (с голям диапозон от интереси). И все пак не мисля че проф.Вучков е адекватен за съвремието (а и не се сещам за кой исторически период би бил). За мен това е човек който е намерил къде да избива комплексите си. Срам за тези дето правят шоу от неговото жалко поведение - Скат и ТВ2