ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2012-05-29 06:45:15
Вашето мнение относно Войната на мъртвите може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от niki85825 на 2012-05-29 13:36:08
Напоследък доста филми излезаха със намеци за националсоциализъм,разбира се само символите са от истинската идеология,нищо друго,особенно в желязно небе...адски скапан филм,подиграват се с идеологията,но поне и за нас (националсоциалистите) има нещо на което да се кефим,не само идиотщини и простащини,Бункерът 2:черно слънце например беше много добър филм,надявам се и този да ме грабне толкова силно,свалям и като изгледам ще го оценя от националсоциалистичекса гледна точка.
публикувано от tbtt на 2012-05-29 19:33:56
Пич, от ника ти излиза, че си малко малък. Премисли нещата. Нацоналсоциализмът не е довел до нищо добро. Това е от историята. А филмът си е поредната американска боза. Това не прави "идеологията" ти наред. Гледах Iron Sky и има доста неща над които да се замислиш, въпреки твърде хиперболизираните неща.
публикувано от tomazin на 2012-05-30 08:28:10
добър филм
публикувано от george5 на 2012-05-30 12:32:48
То националсоциализма може нищо добро да не е довел а комунизма и социализма май ни е...ха майката и то дълго занапред!!!
публикувано от eelmo на 2012-05-30 14:32:49
Какъв е този ''национал-социализъм''?Вашия спор се заражда от дъното на тъпотата,а този,както и бункера,и 99%от останалите,не само че са евтини,но и сюжета им е затънал в американско остроумие!
публикувано от roshlan на 2012-05-30 16:33:00
Абе хора бг субтитри нема ли за филмчето ?
публикувано от mesotooooo на 2012-06-02 04:53:52
Филма го бива !
публикувано от EmilHV на 2012-06-02 07:29:15
Да не забравяме, че историята се пише от победителите. Много вероятно е след 50 години да получат публичност материали, които биха хвърлили друга светлина на събитията от първата половина на 20 век и втората световна война. Относно идеологията то всяка идеология е добра за целта, която иска да постигне, лоша идеология няма. Принципно от историческа гледна точка разглеждането на събития, чиято давност е по-малко от век е несериозно.
публикувано от kesh10 на 2012-06-02 12:22:10
шщкшщкжс
публикувано от hagman на 2012-06-02 13:05:05
Докато съществува бизнес в текущия му вид, такива материали няма да получат публичност.
А нека видим резултатите : - Германия почти приключила съществуването си държава по онова време, хората са си мрели от глад по улиците като плъхове, национал социализма ги изправя доста бързо.Само дето психопата Хитлер ги прецака . А може и да не е имал избор, не е много ясно.
Социализма в България : Преди появата му в страната е имало всичко на всичко 20 км пътища никаква здравна система, образованието не е особенно достъпно и качествено.За 45 години българия е изградена в текущия и вид, сериозна здравна система, пътища, пенсионна система, образование, индустрия, армия, наука.Двдесет и три години след изчезването на социализма: - кофти образование , смешна здравна система , пенсионната да не говорим, пътищата чат пат стават признавам, индустрия на практика не съществува,армия и наука също.
Като гледам какво се е случило за 23 години си мисля че ако подържаме курса след още 22 ще сме горе долу в точката в която е започнал социализма.
публикувано от marinkin на 2012-06-02 13:43:57
Хайде, ако може, да пишем коментари за филма. Всеки път, като излезе нещо такова и се започват безкрайни обсъждания на политически платформи. А за съответния филм, като качество и смисъл - нищо. Благодаря предварително.
публикувано от driver16v на 2012-06-02 17:45:40
И аз съм на мнение че, до тука никакъв коментар за филма. А смисъла е да се коментира филма, добър ли е или не. А не някакви глупости без дори да знаят какво говорят
публикувано от ivan2595 на 2012-06-03 01:33:59
мислех че тук се пишат коментари относно филма...а кой ни е е.... майката то живота ще покаже
публикувано от PROFIT на 2012-06-03 18:21:38
Много народ си чеше езиците без да пише дали филмът става за гледане и за какво по-точно се разправя. Като ви се драскат глупости, бягайте в някой сайт за запознанства.
публикувано от djplamendense на 2012-06-03 19:32:36
като гледам коментарите,овинамного се забавлявам.От очакване за мнение за филм, току виж сьм научил някоя историческа новина,или кьде се е хранил Чърчил ..хе.хе...
както и да е ,мисля че филма става за гледане,все пак сьм сигурен че-от тук коментиращите ,никои не е завьршилобразуванието си наравно с -Агент Тенев, и малко е неумесно да се вживяваме като кино критици. Все пак имаме право на мнение, но едно -става, добре е, или не ми хареса ще е достатьчно.Аз мисля че ще го изгледам и ще ми хареса.
Все пак убивам време.
публикувано от DevilsImpress на 2012-06-03 23:07:05
hagman много добро мнение абсолютно отразяващо станалото. Има разни с промити мозъци от родители или кой знае кой. Като чуят социализъм веднага да почват да плюят като идиоти като на "Ало ало" бабката като чуе за немците. А не виждат че всиюко което го има и се руши в момента е направено тогава. Може би най-добрата система за управление е точно българския социализъм с разбира се малко промени и без влияние на други държави върху нас. Демокрацията неможе да съществува тук и както виждаме от 23 години няма демокрация.

Филма е интересен има какво да се желае и ще се намерят хора които да не го харесат, но на мен ми беше интересен
публикувано от procletnic на 2012-06-04 01:35:44
Искам да поздравя Emil за коментара който ви е оставил. Трезвомислещите хора са на изчезване в наши дни :)
публикувано от kodo66 на 2012-07-04 18:00:21
От всички дрънканици не се разбра най главното:става ли филма за гледане или не.Сега ще го дръпна и утре ще ви кажа какво мисля за него.
публикувано от creizy на 2012-08-29 09:56:16
от целите ви коментари и така не разбрах заслужава ли си свалянето