ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2012-02-15 22:17:07
Вашето мнение относно Войната на боговете може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от yavor_bigjack на 2012-02-22 11:03:59
Интересен с добро качество и ефекти.Изгледах го докрай с желание.Трябва да се снимат филми в този жанр и тази насока,които да са още по добри.Има какво още да се желае може да се направи по интересен.
публикувано от balcanmaster на 2012-02-22 19:56:45
Филма е добра направен, може би малко не му достига до класата на 300, но се гледа с интерес, въпреки че е предназначен може би за малко по-интелигентна аудитория, масовия зрител едва ли би го оценил по достойнство...
публикувано от zZzAxXx на 2012-02-25 17:55:48
Филма е добър , заслужава си гледането. Интересна история и готини ефекти. :)
публикувано от hamalinzor на 2012-02-27 18:03:31
Не знам колко по-интелигентен трябва да съм, за да оценя този филм по достойнство, но като философия и идеи не видях нищо специално. Нещо за свободната воля на човека, ала-бала... тинтири-минтири. Филмът е пълна, ама пълна гавра с гръцката митология. Актьорската игра е дървена. Историята е скалъпена с бели конци, а нейното развитие е прекалено внезапно и предвидимо.

Самият факт, че заснемането и рекламата на филма е струвало малко по-малко отколкото печалбите, реализирани от него, би трябвало да е достатъчен показател за това колко "стойностна" е тази пълна Холивудска боза.
публикувано от balcanmaster на 2012-02-28 09:29:00
Айдеее - некви големи познавачи на гръцката митология се навъдили тук, "[i]ала-бала... тинтири-минтири[/i]", ми то пък не може всеки филм да бъде на нивото на Госип Гърл и Бързи и яростни, хахаха...иначе след 300 това е най-доброто в жанра, макар и да не е шедьовър, просто индийчето-режисьорче е малко далеч от тези неща, въпреки че е овладяло кинаджийския занаят на много добро ниво...и главния герой поне не прилича на Дженифър Анистън, както в последната версия на Тримата Мустакари, уффф...
публикувано от lordi_fi на 2012-06-19 01:19:20
Аз просто полудях по този филм,за 1 месец го гледах 6 пъти,а саундтрака просто е невероятно добър.