ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamSoftware на 2008-10-15 00:13:17
Вашето мнение относно vistaloader може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от vladEmirsky на 2008-10-15 09:46:07
исках само да собавя,че след като качите един път крака на компа може да преинсталирате Вистата без нужда да качвате крака отново. И ако по късно решите да упдейтвате BIOS-а има опсаност да премахнете крака, тъй като той е в BIOS-a.. При мен този крак работи без никаъв проблем 6 месеца!
публикувано от nikedav на 2008-10-15 04:10:41
Коментарите са ясни.Много добър и полезен торент.:thumbsup:
Оценка 10x
публикувано от burkov2 на 2008-10-15 04:19:23
Само искам лекинко да кажа на хората които се колебаят дали да не сменят на Виста, като видят тоя пач... Хора, не правете тази грешка освен ако нямате последна дума компютър.
Личен опит: Домашен компютър на 1.8GhZ(даже е атлон XP)/768RAM/80GB работи далееч по-добре и сериозно отколкото новият ми лаптоп 1.6GhZx2/2048RAM/120GB, ама нали е лицензирана вистата, кво да прави човек..
публикувано от Ventci на 2008-10-15 12:25:18
Значи, не е на принципа на старите хакове за SP1. А може ли да се инсталира на Macbook.
публикувано от BigBear на 2008-10-15 13:45:50
Какъв крак в BIOS-а бре?!? Егати глупостите се пишат тук от хора, които изобщо не разбират от това, за което пишат!
публикувано от SAGITARIUS на 2008-10-15 14:25:02

И това го казва човек който само телги без да споделя
нищо, виж си само коефицента !
Каквото и да е казал той , поне качва нещо за ралзика от теб !
Пък и немога да си обясня какво ти пука не теб какво пише,
ако това не ти тряя защо изобщо влизаш тук ???
публикувано от BigBear на 2008-10-15 16:38:47
Не е задължително коефицианта ми на интелигентност да върви правопропорциално на коефициента за торенти!

Ако някой вярва, че тази програмка записва нещо в биос-а - негова си работа. Но нека не заблуждава другите говорейки глупости.
публикувано от mihailov на 2008-10-15 17:30:29
Този тип пач е известен от отдавна (в смисъл като излезе SP1 за vista). Пробвал съм го на Mac и не става, тъй като boot-секторът на Mac няма нищо общо сотози на PC.
публикувано от johnneo на 2008-10-15 18:29:38
исках само да собавя,че след като качите един път крака на компа може да преинсталирате Вистата без нужда да качвате крака отново. И ако по късно решите да упдейтвате BIOS-а има опсаност да премахнете крака, тъй като той е в BIOS-a.. При мен този крак работи без никаъв проблем 6 месеца!

Трябва да ми покажеш как става това с преинсталирането и крака да работи и след преинсталацията. И да ми кажеш какъв ти е биосът, та и аз да си сложа такъв, та да ми работи крака и след преинсталацията на Виста.
публикувано от ogo2 на 2008-10-15 19:01:47
1. Крак-а се инсталира в MBR (Master Boot Record) на компютъра ти (първите сектори на твърдия диск).
2. Мак-овете са си чисти PC-та вече! Само дето ползват EFI вместо BIOS и Вистата не го поддържа. Затова емулират BIOS през Bootcamp.
3. Този крак го има в самото DVD, което е пускано тук преди доста време, инсталира се автоматично.
публикувано от vladEmirsky на 2008-10-15 20:01:29
дори и да не в BIOSа, преинсталирал съм нъколко пъти Вистата,и съм форматирал диска, не иска ключ при инсталация и се активира без проблем! а че крака е стар, стар е! аз поне го имам от поне 6 месеца!
публикувано от Ventci на 2008-10-16 10:54:23
Ок, значи крака не се инсталира в БИОС-а, а в MBR. Беше ми интересно, иначе стария крак за SP1, на мен ми се инсталира на МакБук-а и няма проблем.
публикувано от durvenchuk на 2009-04-26 18:18:53
Добре де!Разбрахме как се активира но имали начин и да се деинсталира това нещо?Като стартирам за активация AVGто ми казва че това е вирус.Как се премахва щом веднъж е инсталирам Този Биос Емулатор,и имали вероятност това нещо да ни скапва комповете.?