ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2009-06-27 15:49:56
Вашето мнение относно Virtuality.Pilot.HDTV.XviD-LOL може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Kalorag на 2009-06-27 21:36:38
Доста е яко, ще го следя като почне да излиза :)
публикувано от bahmamu на 2009-06-28 00:34:40
Пилотният епизод не успя да ме грабне, но с времето може и да се докаже като добър сериал.:)
публикувано от Gorden на 2009-06-28 00:22:55
Сериалчето е обещаващо добро.Благодаря.
публикувано от liderabggg на 2009-06-28 00:37:00
ае сюжета нещо не ме зарадва ... цаялата идея с тоя кораб и някво реалити шоу :-/ ама ще вида следващоте 1-2 епизода как ще се развие ситуацията :) иначе е забавно
публикувано от kingsix на 2009-06-28 10:12:12
Реалити шоутата по принцип са тъпи режисирани евтини драми. Тук просто са сложили малко ефекти и са го бутнали в космически кораб с надеждата да превлекат и малко sci-fi фенове. Даже не го изтърпях до края. Пилотният епизод трябва да е грабващ, да се случва нещо, да загатне за някаква интересна сюжетна линия, която ще протече през целия сезон и ще бъде запълвана с единични серии, които също обещават нещо интересно. Тук ще има едно и също - виртуална реалност, 3 декора на "космически кораб" и много боза... Мерси, но не! Ще си чакам SG-U
публикувано от ls1 на 2009-06-28 09:20:23
И мен не ме грабна. А при положение, че пилотния епизод трябва да е РАЗБИВАЩ...де да знам, нямам големи надежди. Припомнете си само пилотните епизоди на Батълстар Галактика, на Вавилон 5, на Стар Трек-ите, на Старгейт-овете.
За съжаление в момента няма сериал sci-fi, който да си е чисто космически. Особено Стар Трек вселената много ми липсва.
публикувано от shiloto на 2009-06-28 12:46:32
И на мен не ми харесва. Те си мислят че са някви избрани герои от които ще спасят света, а онези си прават екперименти с тях... Все едно гледам високо бюджетен биг брадър по нова....
публикувано от LinKuei на 2009-06-28 13:21:34
Хайде малко информация, която спестих в описанието....

Създатели на сериала са същите, които и на Battlestar Galactica и prequel-а Caprica. Идеята на проекта е да стане сериал, но все още се обсъжда бъдещето му. Може да остане само като пилотен епизод... може и да бъде променен до официалното му излъчване (доста често срещано явление...почти винаги официалния епизод се различава от пилотния). Това е само тест... опит да се провери как публиката ще приеме подобен сериал и какво да промени в него.

П.П. Не се притеснявайте... Никой от продуцентите няма да види коментарите ви тук.. Пък и те са същите, които са описани от американците в официалния им форум...
публикувано от rocnogu на 2011-06-09 02:09:00
Това с "гей" двойката си е направо "назадничаво" :lol: !
anyway , взели са идеята и се опитват да направят нещо .Но , няма да стане . Една гола идея без история и подробности си е за боклука .