Щом си с втората версия на този Ксеон и совалка да закачиш, проблеми няма да имаш.
За видео картата - също (знаеш че е по-добра от доста с 'цифричката хиляда'). С три думи: добре вложени пари. Разбира се че има и "ПО", но говорим за комплект, който не е от типа 'Мама и тате ми купиха най-скъпия за миналата година'. В сайта който си дал и като отговор на "miauuuu", виждам още в първото изречение за 'VirtualBox', точно това което дописах вчера за 'additional features to the product includ'. Не го знаех този сайт понеже английския ми е малко по-лош от на 'Дудука' и бате 'Ицо СТОичков', та гледам повече Руски и Полски. Важното е че и там хората са описали нуждата от инсталиране на допълнителни функции.
. . . . . . . . . . . . . . . . .
"miauuuu", вече си наясно за споделянето: настройваш и към реалната и към виртуалната, отваряш постоянно стоящия зареден диск във виртуалната машина и инсталираш добавката за твоя бит (32, 64 или 86). Рестартираш и след това може даже да не използваш браузър в една от машините, нали. И "VirtualBox" и "Hiper-V" имат Snapshot функцията (за първи път чух някъде 2007 година че 'Hiper-V' я има, а чак в края на 2008 'VMWare' излезна на бял свят благодарение парите на 'Cisco' - ако не се лъжа, но това е супер рядкост). Това не означава че те насърчавам към даден продукт - знаеш, едни се развиват по-бързо, никнат им косми по разни места, а други чакат късния пубертет [говоря за програми, ей]. На въпроса кое да избереш като за постоянно - дали 'Hiper-V' или 'VirtualBox' ми е доста трудно да отговоря сега. По-миналата година бих казал 'VirtualBox', защото тогава за последно тествах 'Hiper-V' и след всеки ъпдейт на самия Уйндоус отметката във "Включване и изключване на компоненти на Windows", с която се отваря работата на 'Hiper-V', постоянно се махаше = елементарно, ала ме дразнеше и го зарязах на втория месец. Сега обаче заради вграденото удобство на сума функции и може би най-вече заради възможността за бързо създаване на уеб сървър, много хора го предпочетоха за постоянно. Пък и не правиш почти никакви външни инсталации. За да дам някакъв окончателен отговор, ще ми е нужно сам да пробвам днешното му положение. Тъй че прецени сам или изчакай да се "прецакам" аз и да го кача като видео или торент заедно с нещо към него. (примерно до неделя или сряда 17 април)