ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от HDTeam на 2012-10-03 04:43:34
Вашето мнение относно Vip.Brother.2012.S04E23.Later.Edition.PDTV.XviD-TRiC (02.10.12) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Opio на 2012-10-04 10:32:42
Мотаеш се друже. Или ги качвай навреме или не ги качвай въобще ...
публикувано от Kerosin на 2012-10-04 10:44:41
Да ги качват, това е важното... че някои хора нямаме българска телевизия и разчитаме само на Арена... Благодаря за всички качени предавания. :)
публикувано от Opio на 2012-10-04 12:18:47
Между другото има и други торент сайтове ,където ги качват и то НАВРЕМЕ , а и телевизия в чужбина също може да се уреди , явно нищо не си научил в чужбина , а именно че нещата трябва да се правят както трябва :)
публикувано от tonkatata на 2012-10-04 12:27:37
Аман от умници! Opio понеже си голям тарикат не се обаждай вече!
публикувано от keptu4 на 2012-10-04 12:49:33
Аман от умници, а имате ли си представа колко играчка е докато сте стигне до крайния резултат? Вие да не си мислите, че на ъплоудерите им се плаща за цялата работа или пък, че са длъжни да го качват на секундата след като е излъчен по тв-то? Всичко е доброволно, т.е. когато го качат тогава, а и много работи могат да се случат и поради тая причина да не се качват нови епизоди. Ако бях на мястото на ъпера след горните коментари нямаше да кача нищо тука, аман от неблагодарници.
публикувано от Opio на 2012-10-04 12:56:48
Keptu4 , сигурно е играчка , но това няма нищо общо с факта , че няма смисъл от тия ъплоуди , ако не се качват или веднага след предаването или непосредствено сутринта , мисълта ми е , че ако си се захванал да го правиш това , трябва да го правил правилно , приеми го като градивна критика , аз не омаловажавам усилията на ъплоудера , само казвам къде има пропуски с цел да подобрим , това което прави. Не е длъжен да го прави , не знам дали му плащат , единствено знам , че ако аз се захвана да го правя това , ще се старая да го правя възможно най-адекватно , така че да задоволява И хората , които работят от сутрин до вечер и не киснат в нета по цял ден да умуват :)
публикувано от Kerosin на 2012-10-04 12:58:51
Opio, стига си се заяждал с хората. Никой не ни е длъжен, така че трябва да сме благодарни... Като не ти харесва не сваляй от тук.... Щом имаш достъп до други сайтове, където качват когато теб те устройва....
Аз тъй като нямам достъп до такива, поради редица ограничения, ще се надявам ъплоудъра да качи сериите като може...
публикувано от tonkatata на 2012-10-04 15:55:26
Opio, глупак прост, явно има смисъл да се качват щом и ти висиш по цял ден тук и чакаш - вместо да си на училище (съдя за възрастта ти по разсъжденията и интелектуалното ти ниво), а също така торента има 124 сийдъри!

Селски кретен!
публикувано от Opio на 2012-10-04 18:17:47
Tonkata ако ми беше пред очите би сметнал за по-разумно баща ти да беше те изпръскал на мокета във фаталната нощ , мери си приказките пубертет изклъчен , че ще захапеш някъде дървото с тва поведение.