Преди малко четохме резюмето на филма с гаджето и тя се побъзика с мен да очаквам френски римейк на филма Crash, нарочно за да напиша коментар че меко казано не съм фен на мудните сюжети, под предлог че са правени с гениален режисьорски замисъл.... ПЪК И НАИСТИНА НЕ СЪМ!!!!! Гледах и трейлъра и отново се убеждавам.
Моля да не виждам коментари , че съм 12 годишен пъпчив пубер, търсещ единствено визуални ефекти, литри кръв и километри меса, напротив , но мразя филми в които действието се развива 89 от общо 90 мин време на едно и също място, репликите са една на 15 мин, чакаш да се случи нещо, но то не се случва не поради оригинален сюжет, ами поради простата причина че нищо не се случва и т.н
А , пардон сега гаджето ме светна че филма имал 3 международни награди и смятам да жертвам 10-тина минутки за преглед и ако през това време наистина нищо съществено не се случи филмчето да отиде в Ресайкъл бина. Имам чувството обаче че със сигурност съм загубил 100 пъти повече време в писането, отколкото бих издържал поредния заспал филм.