ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от nStoyanov07 на 2010-06-10 21:48:21
Вашето мнение относно Вилнеене може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от smokyog на 2010-06-10 21:56:23
Уве Бол :deadhorse:
публикувано от huihuihui на 2010-06-10 22:20:08
Объркали сте нещо.... Аре ще подскажа тия кадри сниманите не са от този филм.. Аиде сега ма накажете за спам...;)
публикувано от voco на 2010-06-10 22:51:04
Ми... няма за какво да те наказват, снимките не са от филма. Но няма значение, филмчето е съкрушително. Разказва се за едно откачено, комплексирано хлапе, което изби половин град. Няма някакъв дълбок смисъл, като " Пропадане" с Майкъл Дъглас например, дано някой зрител с неукрепнала психика, да не реши да си купи оръжие и да изтръшка сума ти народ, защото не са му поднесли кафето с каймак.
публикувано от piro2004 на 2010-06-10 23:20:32
Филма е нещо различно, добре е направен и честно казано е от малкото филми който ми допадат!
Your Rating: 8/10
публикувано от CINEMATICS на 2010-06-11 00:17:52
Има ли навитаци за army of two :smile::smile:
публикувано от glupav на 2010-06-11 04:03:21
Ужасно, безумно, безсмислен филм.

А "Пропадане (falling down)" наистина си заслужава гледането и не може да се принизява до сравнения с този :)
публикувано от ashahmo на 2010-06-11 14:11:46
Свален 0 Пъти

Пиъри Сийдъри: 0, Лийчъри: 81 = 81 Пиъри

а сега де?
публикувано от aragmar на 2010-06-11 17:24:41
Напълно съм съгласен, че Уве се е постегнал. Дано продължи в този вид и не посяга на свещенните за нас игри. Филма го гледахме заедно голяма компания и ни хареса много. Бяга от клишираните сценки в жанра и всъщност е много истински ако се замисли сериозно човек. Взривявайки в началото цялото полицейско управление, пича си осигури временно тактическо превъзходоство:thumbsup:
публикувано от grish123 на 2010-06-11 23:05:48
Невероятно, но факт - филмът е доста добър, като визия най-вече. Не че Postal беше чак толкова зле, всъщност.
публикувано от piker на 2010-06-13 20:39:46
само като видях Уве Бол и ясно. Това НЯМА да се тегли.

Има във фейсбук групи, призоваващи Уве бол да спре да прави филми. Но той човека в един документален филм си го каза в прав текст - в Германия има един закон според който те освобождават от определен процент данъци ако инвестираш в немско кино. УБ си намира инвеститори, прави възможно най-евтиният и скапан филм, подбира си да го прави по игра или нещо такова да може пред данъчните да оправдае висок бюджет, прави го да е на загуба и по тоя начин хем инвеститорите са доволни, че са спестили данъци, хем УБ е доволен че не му слагат данък печалба. Единствените които го духат са зрителите. Ама така е. Вече да знаете - има ли Уве Бол - целенасочено изработено говно е.
публикувано от piker на 2010-06-13 20:40:15
и ако инвестираш в немско кино. УБ си намира инвеститори, прави възможно най-евтиният и скапан филм, подбира си да го прави по игра или нещо такова да може пред данъчните да оправдае висок бюджет, прави го да е на загуба и по тоя начин хем инвеститорите са доволни, че са спестили данъци, хем УБ е доволен че не му слагат данък печалба. Единствените които го духат са зрителите. Ама така е. Вече да знаете - има ли Уве Бол - целенасочено изработено говно е.
публикувано от V!$!BL3 на 2010-06-16 12:12:27
Това е най-якия и изпълнен с прагматизъм филм който съм гледал.... ТОВА Е НАЧИНА. Винаги съм имал същото отношение и виждане за света!
публикувано от 1magic на 2010-06-15 18:06:57
Инвеститорите спестили данъци, ама проекта (филма) е на загуба!? Нещо ми убягва икономическата логика, която описваш.
публикувано от darkwonderer на 2010-06-26 02:03:00
Този филм ми се струва ,че доста близко с до реалността в сащ. Факт е ,че има малоумни американци който изпаткват и влизат в училище да трепят наред. Такива психопати само америка може да създаде. На умствено пожредените американогили няма да им хареса. Гледаите си типи копИлета и америкаска нинджа и се кефете.